T ü r k i y e ' n i n   B i r i k i m i

T E L E V İ Z Y O N
Bir 'nerede hata yaptık?' sohbeti

Tansu Çiller 3 Kasım gecesi başlayan sessizliğini Arena'da bozuyor. Çiller, Dündar'a nerede hata yaptıklarını anlatırken, yeni hükümetle ilgili düşüncelerini de paylaşıyor izleyenlerle

DYP Genel Başkanı Prof. Dr. Tansu Çiller, 3 Kasım seçim sonuçlarının açıklandığı günden bu yana sürdürdüğü suskunluğunu bu akşam 'Arena'da bozuyor.

Uğur Dündar'ın hazırlayıp sunduğu ve canlı olarak ekranlara gelen programda Tansu Çiller, "Partisinin Meclis dışında kalması kesinleştiğinde neler hissettiğini", "4 Kasım sabahı hangi duygularla uyandığını", "Partisinden gelen tepkileri nasıl karşıladığını", "10 yıllık siyaset maratonunun ardından gelen bu sakin dönemi nasıl geçirdiğini" anlatıyor izleyenlere. Programda geleceğe dönük planlarını da dile getirecek olan Tansu Çiller, yeni hükümet ve Acil Eylem Planı hakkındaki düşüncelerini de paylaşıyor izleyenlerle...
Kanal D / 23.00 / Canlı


Yeni hükümete dair konuşmalar
Haluk Şahin'in beğeniyle takip edilen programı Yüksek Siyaset'te yeni hükümet ve yeni hükümetin başarı şansı konuşuluyor. Haluk Şahin ve Doç. Dr. Nuray Mert, özellikle İslam felsefesi ve İslami politika alanındaki çalışmalarıyla tanınan Uludağ Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Yaşar Sarıbay'la konuşuyor.
Tv8 / 23.00

Son Tanık
Rachel'in sakin ve düzenli giden bir yaşamı vardır. Ancak genç kadın hiç beklemediği bir anda kendisini derin bir kâbusun içinde bulur. Hayatını değiştiren bu şeyden kurtulmak için inanılmaz bir çaba sarfedecektir.
Orijinal Adı: Cara Cara (The Last Witness)
Yön: Graeme Clfford
Oyn: Natasha Henstridge, Johnathon Scha
TRT-1-20.40

 
Yeraltından notlar
Ünlü Fransız yönetmen Luc Besson, bu ikinci filminde kamerasını yeraltına çeviriyor ve Paris Metrosu'nun gizemli atmosferini beyazperdeye taşıyor. Bir doğum günü partisinden bazı önemli belgeler çalan Fred, kapanmak üzere olan metroya kaçar ve sabaha kadar bekler. Burada birbirinden ilginç tiplerle ilişki kuran Fred, bir rock grubu kurmaya karar verir. Bütün bunlar olurken polis ve belgelerin peşinde olan Helena, metro tünellerinin içinde onu aramaktadır. Fred, bir süre sonra yeraltına kaçmanın tehlikelerini anlayacaktır.
SUBWAY
Yön: Luc Besson
Oyuncular: Christophe Lambert, Isabelle Adjani, Richard Bohringer
Yapım Yılı: 1985
CNBC-e-21.00

Uzan'la seçimler ve partiler üzerine
Ali Kırca'nın sunduğu Siyaset Meydanı'nda Cem Uzan var. 47 bin kilometre yol kateden, 3 Kasım günü 2,5 milyon oy alan Uzan, neden parti kurduğunu, amacının ne olduğunu, ne kadar para harcadığını ve neden daha önce ekrana çıkmadığını ilk kez Siyaset Meydanı'nda açıklıyor. Program canlı yayınlanıyor.
Atv / 23.00
21 Kasım 2002
Perşembe
 
Künye
Temsilcilikler
ReklamTarifesi
AboneFormu
MesajFormu
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Ramazan | Arşiv
Bilişim
| Dizi | Röportaj | Karikatür

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED