T ü r k i y e ' n i n   B i r i k i m i

S P O R

FENERLİ DEPRESYONDA

F.Bahçe, G.Saray'ın maç yapmadığı haftada avantaj olarak gördüğü fikstürde Malatya'dan darbe yedi. Düşme hattındaki rakibi karşısında Serhat ve Ogün'le iki kez öne geçen Sarı-lacivertli ekip galibiyeti koruyamadı. Malatya'nın golleri Fazlı ve Şakiri'den geldi.

Fenerbahçe 50 bin kişilik seyirci desteği ile çıktığı Malatyaspor karşısında iki kez öne geçti ancak galibiyeti koruyamayarak şampiyonluk yolunda çok ağır bir yara aldı: 2-2. İlk tehlikeli atağını 11. dakikada yapan Sarı-lacivertliler, Serhat'ın golüyle öne geçti. Bu dakikadan sonra Malatyaspor rakip kalede daha fazla görünmeye başladı. 35. dakikada Fazlı'nın ceza yayından yaptığı vuruşta Rüştü müdahale edemedi ve direğe çarpan top Fenerbahçe ağlarına gitti: 1-1. Bu dakikadan sonra iki takım da pozisyon bulmakta zorlandı ve devre bu sonuçla sona erdi.

MALATYA 1 PUANI KAPTI

İkinci yarıya Oktay'ın yerine Lazetiç'i alarak başlayan F.Bahçe, 49. dakikada bu oyuncusunun verdiği pasın devamında Ogün'le golü buldu: 2-1. 55. dakikada topla fazla oyan Mirkoviç, topu Fazlı'ya kaptırdı. Bu futbolcunun sağ taraftan yaptığı ortasında topla buluşan Şakiri, Malatyaspor'a tekrar beraberliği getiren golü attı: 2-2. Beraberlik golünden sonra Yusuf ve Revivo'yu oyuna sokarak risk alan F.Bahçe, galibiyet için yüklendikçe yüklendi. Ancak iyi kapanan Malatyaspor sahadan 1 puan çıkarırken, F.Bahçe büyük yara aldı

PROTESTO YÜRÜYÜŞÜ

Futbol Federasyonu'nun, G.Saray-Trabzonspor maçını ertelenmesine tepki gösteren 700 kadar F.Bahçe taraftarı, Kadıköy Meydanı'ndan stada kadar ellerinde "Ulusoy İstifa", "Hep şaibe, tam şaibe" pankartlarıyla yürüdüler. Maç öncesi de tribünde "Sandıkta görüşürüz Mesut bey" pankartı açmaya çalışan taraftarlara polis müdahale etmeye çalışınca büyük bir gerilim yaşandı. Başkan Yıldırım uzun süre ortamı sakinleştirmeye çalıştı.

LORANT: ÇOK GERGİNDİK

Malatya karşısında kanatları kullanamadıklarını söyleyen Lorant "Futbolcularım gergindi. Kazanmamız gereken bir maçta 2 puan kaybettik. Çok sinirlendim. Ancak şansımız hala sürüyor" dedi. Basın sözcüsü Atilla Kıyat ise hakem hatalarına sığınmayacaklarını belirterek "Fener gibi oynasak kazanırdık. Ama daha 7 maç var. İyi oynayıp kazanmalıyız" dedi. Bu arada Brezilya'nın Pireta Porto takımında oynayan 26 yaşındaki forvet Washington'un transferinin bittiği önümüzdeki hafta İstanbul'a geleceği öğrenildi. Öte yandan Simao, Malatya maçında tribüne çıktı.

Fener'den G.Saray'a jest

F.Bahçe yönetimi, A.Sami Yen'i yenileme kapsamında yıkma kararı alan G.Saray'a "Maçlarınızı Şükrü Saraçoğlu'nda oynayabilirsiniz" teklifi yapıldı. Yönetim ayrıca, Avrupa'da çeyrek finale kalması halinde Cimbom'a maçlarını Kadıköy'de yapabileceği teklifini de sundu. Bu arada başkan Yıldırım, genel kurulda kendisine "şerefsiz" diyen üye Selçuk Elmas'ı haysiyet divanına vermeyerek affetti.

Spor Yazarları
Salih Sezer : Alper Talas :
Ayıkla pirincin taşını Harika Kaplanlar
 
BARCA'DAN DEĞİL BURSA'DAN..
KORKU, Şampiyonlar Ligi'nden çok "kaderin bir oyunu" gibi denk düşen Bursaspor lig maçından geliyor. G.Saray'ın kampında işlenen konu ilk gruptan çıkıp iki gün sonra Bursa'dan tarihi bir fark yemeleri. Şimdi Ali Sami Yen'den de yine bir grup finali ve iki gün sonraki rakip yine Bursaspor.
Seba dikkat çekti
Beşiktaş'ın son haftalardaki performans düşüklüğünü başkan adaylarının "seçim çalışmaları"na bağlayan efsanevi başkan Süleyman Seba, "Transfer vaadinde bulunarak takımı olumsuz etkiliyorlar" diye konuştu.
Briegel rapor verdi
Süper Lig 27.Hafta Puan Durumu

BULLS'TA, ROSE 44 SAYI ATTI
NBA'de Chicago Bulls, Houston Rockets'ı 2. uzatmada 114-112 yendi. Bulls'ta Rose 44 sayı atarak hem kariyerinin en yüksek skorlu maçını çıkardı hem de takımının 8 yenilgiden sonra galibiyetle tanışmasını sağladı. Diğer sonuçlar şöyle: Charlotte-Phoenix: 87-76, Miami -Denver: 101-76, Knicks-Cleveland: 105-95, Milwaukee-Detroit: 94-102, Spurs-Boston: 111-104, Portland-Washington: 95-80, Golden State-Dallas: 100-117, Clippers-Seattle: 87-95.
Akçaabat şokta!
Akçaabat Sebatspor, Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor'a kendi evinde 5-2 mağlup olarak zirve yarışında büyük yara aldı. İlk yarısı golsüz biten karşılaşmanın ikinci yarısında gol sağanağı vardı. 7 golün atıldığı maçın son 3 dakikasına 3 gol sığdı. Maçı farklı kaybeden Akçaabat geçen haftaki beraberliğin ardından şampiyonluk yarışında ikinci kez yara aldı.

18 Mart 2002
Pazartesi
 
Künye
Temsilcilikler
ReklamTarifesi
AboneFormu
MesajFormu
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Hayat | Arşiv
Bilişim
| Aktüel | Dizi | Röportaj | Karikatür

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED