T ü r k i y e ' n i n   B i r i k i m i

S P O R

ASLAN MONDİ'Yİ BIRAKMIYOR

Dün Metz Başkanı ile yapılan görüşmede olumlu sonuç alındı. Fiyat artıran Başkan Özhan Canaydın transferi yeni bir görüsmeye bıraktı.

Galatasaray, geçen sezon kiralık olarak oynattığı futbolcularından Sergen'i Beşiktaş'a kaptırdıktan sonra Mondragon'u elinde tutmak için fiyat artırımına gitti. İki gündür Fransa'da bulunan Başkan Özhan Canaydın ve ikinci Başkan Ali Dürüst dün Metz kulubü başkanı ile biraraya geldi. Yaklaşık 5 saat süren toplantı sonrasında bir açıklama yapılmazken tarafların yeni bir görüşme için bugün tekrar masaya oturacakları öğrenildi.

CİMBOM MİSİLLEME YAPACAK

Önceki gün Metz kulubü yöneticileri ile 3 milyon dolar karşılığında anlaşma sağlıyan Beşiktaş'ın teklifine karşılık Galatasaray'ın 3 milyon 250 bin dolar önerdiği bildirildi. Metz'in de Cimbom'un bu teklifine sıcak baktığı ve Beşiktaş'la yeniden görüşme yapacağı öğrenildi. Galatasaray'ın ayrıca Pascal Nouma içinde girişimlerde bulunduğu belirtilirken Başkan Canaydın'ın bu futbolcuyu alarak Beşiktaş'a misilleme yapmak istediği belirtiliyor.



24 Mayıs 2002
Cuma
 
Künye
Temsilcilikler
ReklamTarifesi
AboneFormu
MesajFormu
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Hayat | Arşiv
Bilişim
| Aktüel | Dizi | Röportaj | Karikatür

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED