T ü r k i y e ' n i n   B i r i k i m i

S P O R

KARTAL BOMBA GİBİ

"Raporları alıp tribüne otururum" tehdidi üzerine taraftar baskısıyla Bilgili, Nouma'yı bitirdi. Büyük yetenek, hakkındaki bir çok olumsuz ve 1 yıllık idmansızlıkla, Laila'nın yıldızı İlhan Mansız'ın yanına kondu.

Beşiktaş, borsanın eksi vermesi ve kombine satışlarında iki ezeli rakibinin de çok gerisinde kalması nedeniyle taraftarın isteğine boyun eğerek ve Pascal Nouma'yı Türkiye'ye getiriyor. Geçmişte bir çok sorunu 100. yılın Beşiktaş'ına taşıyacağı yorumları yapılan "Nouma operasyonu" yönetimi de ikiye böldü. "O gelirse ben yokum" diyen yöneticiler ve taraftarı kullanarak kulübü baskı altında tutan Fransız golcü, sonunda amacına ulaştı. Taraftar ekincesiyle Nouma'cı kanadın önemli ismi Kıvanç Oktay'ın, Fransa'dan siyahi golcü ile dönmesi beklenirken Lucesu, zaman zaman ters düştüğü Sinan Engin'le bu kez aynı noktada birleşip Avusturya'dan sitemlerini ve tepkilerini seslendirmeye çoktan başladı.

İkinci bomba!

Siyah-beyazlılar'ı bekleyen en önemli sıkıntı "Nouma-İlhan-Ahmet-Pancu-Radu-Serdar-Ali Cansun-Engin" gibi ayrı dünyaların insanlarından bir forvet oluşturmak. İlhan Mansız'ın 1 yıllık sözleşmesini yenilemeye yanaşmaması ve "Kimse merak etmesin, 1 yıl daha Beşiktaş'tayım" diyerek uyguladığı politika ile Kartal'da son senesinin olduğunun altını çizmesi bir başka pimi çekilmiş bomba. Lucescu, genelde tek forvetle oynayan bir teknik direktör olduğu için aynı yere 8 adaydan 2'sinin çok problemli, 2'sinin çok genç, 1'inin müzmin sakat, 1'nin de gol vuruşu zayıf, diğer 2'sinin vatandaşı olması nedeniyle sakal ve bıyık arasında sıkışıp kalıyor.

'Kartal Yuvası'na muhteşem açılış

Beşiktaş'ın Ümraniye'de yaptırdığı 5 yıldızlı otelleri aratmayacak Nevzat Demir Tesisleri, Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer tarafından, bugün düzenlenecek törenle açılacak. Siyaset, spor ve sanat çevreleri ile kongre üyelerinin davet edildiği açılış programı saat 11.00'de başlayacak. Sezer, Bilgili ve Demir'in konuşmalarının ardından, tesis gezilecek ve açılışa katılanlarla birlikte öğle yemeği yenecek. Daha sonra ise Beşiktaşlı sanatçılar konser verecek.

Kartal bir var bir yok

Sezona hızlı girmek isteyen beşiktaş hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. İsviçre 1. Lig takımlarınadan Thun'a 2-1 yenilerek dün oynadıkları

Spor Yazarları
Bekir Boran :
"Nouma mı!
Hakan Şükür-İlhan-Sergen üçlüsü mü..."
 
FEDAKAR ASLAN
Galatasaray 2. Başkanı Ali Dürüst, "Ergün'de problem yok. Hasan'ı mutlu etmek için de iç dengeleri bozmadan fedakârlık yapacağız" dedi. Basketbol şubesi hakkındaki karar bugün verilecek.
FENER'İN RAKİBİ BELLİ OLUYOR
FENER ZİRVE YAPTI Avusturya'daki 7 hazırlık maçında 51 gol atan Kanarya'daki tek sorun kanatların hala istenildiği gibi çalışamaması.
Trabzon, Koreli Lee'yi bekliyor
Prensipte anlaşmaya varılan Güney Koreli sol kanat oyuncusu bugü'a gelecek. Eskiden garsonluk yaptığı öğrenilen Lee, sert şutlarıyla tanınıyor.
Türk zırhlı süvarisi!
İtalyan takımlarının Türk futbolcu hayalleri bitmek bilmiyor. Harıl harıl defans oyuncusu arayan İnter, Alpay için Aston Villa ile masaya oturmaya hazırlanıyor.
AK KUPA SAHİBİNİ BULUYOR
ÇAYIRDA KARATE TURNUVASI
Kağıthane Belediyesi ve Federasyon'un düzenlediği "Karate Açık Hava Turnuvası" halkın büyük beğenisi ile karşılandı. Karate açık hava turnuvası görkemli bir şekilde yapıldı. Kağıthane Belediye Başkanı Arif Calban ve Karate Federasyonu Başkanı Halil Durna'nın katılımıyla çayırda düzenlenen turnuvaya yaklaşık 800 sporcu katıldı. Çekişmeli maçlara sahne olan turnuvada dereceye giren sporcular ödüllerini Federasyon Başkanı Halil Durna ve Milli Karate Antrenörü (basın sözcüsü) H.İbrahim Özyavaş'ın elinden aldılar. Özyavaş, halkın büyük ilgisi ve beğenisini topladığını belirttiği müsabakaları daha geniş kapsamlı bir katılımla gerçekleştirmek istediklerini belirtti.

26 Temmuz 2002
Cuma
 
Künye
Temsilcilikler
ReklamTarifesi
AboneFormu
MesajFormu
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Hayat | Arşiv
Bilişim
| Aktüel | Dizi | Röportaj | Karikatür

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED