AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ

E K O N O M İ
Kuveyt Türk yaz şenliği sürüyor

Kuveyt Türk'ün gezici tırla organize ettiği ve Türkiye genelinde 23 ili kapsayan "Kuveyt Türk Yaz Şenliği 2005", şimdilerde Güneydoğu Anadolu illerinde turunu sürdürüyor. Kocaeli'nden başlayan, Ege, Akdeniz ve İç Anadolu'yu baştan başa kateden Kuveyt Türk Yaz Şenliği, Güneydoğu Anadolu'dan sonra Karadeniz Bölgesi'nde devam edecek ve etkinlik, 05 Eylül Pazartesi günü Düzce'de sona erecek. Özellikle Anadolu'da büyük bir hayran kitlesi olan pop sanatçısı Aykut Kuşkaya ve Barış Manço şarkılarının en iyi yorumcusu İlhan Nalbant konserleri de büyük bir beğeni topluyor.

Telsim ve Nokia uzlaşmaya vardı

Telsim ve Nokia'nın, geçmiş dönem borçlarının ödenmesi konusunda uzlaşmaya vardığı bildirildi. Telsim Yönetim Kurulu Başkanı Ferruh Tunç imzasıyla yapılan açıklamada, tarafların dün yazılı olarak uzlaşmaya vardıkları belirtildi. Açıklamada, "Uzlaşılan borcun Telsim varlıklarının satışında ihale bedelinden ödenmesi için, ayrıca gereken TMSF Kurul kararının önümüzdeki hafta içinde alınması beklenmektedir" denildi.

Lezzet üstü lezzet: Tukaş Çikolatalı Sos

Bitter çikolatadan üretilen 'Tukaş Çikolatalı Sos', lezzet üstü lezzet sunuyor. 'Tukaş Çikolatalı Sos'; içinde pasta, kek, profiterol, sütlü tatlılar, dondurma, kup, krep ve meyvelerin lezzeti var. Çok kısa bir sürede sütle hazırlanabilen 'Tukaş Çikolatalı Sos', 125 gramlık ambalajlarda satışa sunuluyor.

Öğretmen atamaları Avea ile ceplerde

MEB tarafından 29 Ağustos 2005 tarihinde açıklanacak olan 2005-2 Öğretmen Atama sonuçlarına açıklandığı andan itibaren Avea ile cep telefonlarından ulaşılacak. Adaylar 0 555 757 57 57 numaralı telefondan SYS'yi arayabilir ya da 5757'ye SMS göndererek sonuçlara ulaşabilir. İsteyen tüm cep telefonu kullanıcıları 0 555 757 57 57 numaralı telefonu arayarak Sesli Yanıt Sistemi'nden anlık sorgulama da yapabilecek. Kısa mesajla bilgilerine ulaşmak isteyen Avea abonelerinin ise T.C. Kimlik numarası ve ATAMA yazıp 5757'ye göndermeleri gerekiyor.

LC Waikiki'de yazın son indirimi

LC Waikiki'de yazın son indirimi başladı. Kampanya kapsamında "Yüzde 40'dan yüzde 50'ye varan son indirim" fırsatı jeanlerden, casual ve spor-şık kombinasyonlara, çantalardan şapkalara, terlik, ayakkabı ve elbiselere kadar her şey şimdi yüzde 40'dan yüzde 50'ye varan indirimde...

Tofaş'tan yenilikçi tasarıma özel ödül

Tofaş, TÜBİTAK tarafından 28-30 Ağustos'ta düzenlenen güneş enerjisi ile çalışan araçlar yarışmasında Özel Ödül veriyor. Yarışma 28 Ağustos'ta İstanbul Park pisitinde yapılacak olan sıralama turu ile start alacak. Kazanan ekipten 5 kişilik bir grup Ferrari'nin İtalya'daki fabrikasında ağırlanacak.

Önce kendini tanı yola öyle koyul

Bizkimiz Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri şirketi tarafından hazırlanan sitede uygulamalı testlerle bireyin kendini tanımasına yardımcı olunurken hangi iş alanlarında daha başarılı olabileceği konusunda da bilgi veriliyor. www.bizkimiz.biz adresinden ulaşılan testin bedeli 15 YTL.



28 Ağustos 2005
Pazar
 
Künye
Temsilcilikler
Abone Formu
Mesaj Formu
Online İlan

ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Sağlık | Arşiv
Bilişim
| Dizi | Çocuk

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED