AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ
spor
SARAÇOĞLU BEREKETİ
FENERBAHÇE, 97 gün sonra evinde sahne alırken, Kais'in golüyle sarsıldı. Alex'in muhteşem rövaşatasına Anelka ve Nobre'nin altın kafa golleri eklendi. Serkan, Samsun'u ümitlendirirken, Alex ve Semih farkı getirdi.

SPOR YAZILARI

Osman Arpacıoğlu :
Zor oyun
Mahmut Kulein:
Universiade ve sporda devrim

Sinan Bey'in derdi 'derin'
Sansasyonel görüşleriyle gündeme gelen ATO Başkanı Sinan Aygün, şimdi de polis ve jandarmaya yetki için kolları sıvadı. Aygün, bilimsellikten uzak 'suç raporu'yla demokratik reformları
hedef alıyor.
DURUMA GÖRE İSTATİSTİK
Türkiye'nin AB üyeliğine karşı çıkan Aygün, 'polisin eli kolu bağlandı, faili meçhuller arttı' diyerek, demokratikleşme adımlarını hedef aldı. 2000-2005 yılları arasında faili meçhullerin arttığı ileri sürülen ATO raporunda, faili meçhullerin yüzbinlerle ifade edildiği 2000 öncesi istatistikler dikkate alınmadı. Aygün, son çıkışıyla "kuşkulu" raporlar dizisine yenisini ekledi.

AB geleceğini iç politikaya feda etmez
Dışişleri Bakanı Gül, 17 Aralık'ta Türkiye'ye müzakere sözü veren AB liderlerinin hâlâ işbaşında olduğuna işaret ederek, "İç politika yüzünden stratejik kararları gözardı edemezler. Müzakereler başlayacak" dedi.

İşte Ersoy'a avukat aratan Yargıtay kararı
Bülent Ersoy'un Baykal'la ilgili yaptığı açıklamaların, Yargıtay'ın 1981 yılında Ersoy konusunda verdiği karara dayandığı ortaya çıktı. Bilindiği gibi, Yargıtay 2. Hukuk Dairesi'nin verdiği kararda, hiç kimsenin cinsiyetini keyfince değiştiremeyeceği belirtilmiş ve "Erkekliğini yitirmiş, fakat kadın da olamayan bir kimsenin çaresizliğine birlikte acınır" ifadelerine yer verilmişti.

Sözleşmeli öğretmende zam sevinci
Milli Eğitim Bakanlığı'nın sözleşmeli olarak çalıştıracağı öğretmenler 619 YTL yerine 852 YTL maaş alacak.

İnönü'nün başına iş açtılar!
Eski SHP Genel Başkanı Erdal İnönü'ye, Dikili'de "fahri hemşehrilik beratı" verildi. Beratı alan İnönü, "Dikili Belediye Meclisi'nin nereden aklına geldiğini, ne anlama geldiğini de bilmiyorum. Başıma iş açtılar" diyerek şaşkınlığını esprili bir dille anlattı.

24 bin 'kimsesiz' işe yerleştirildi
Devlet Bakanı Nimet Çubukçu, 17 yılda Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu'nda 24 bin kimsesiz gencin işe yerleştirildiğini söyledi.

 
ABD bu analizle Irak'tan zor çıkar
Irak işgalini El Kaide ile savaş olarak tanımlayan ABD Genelkurmay Başkanı Myers, mücadele devam ettiği takdirde, Türkiye dahil birçok bölge ülkesinin istikrarsızlaşacağı tehdidinde bulundu.
Hesap soracaktı
hesap verecek

Sağlık ve Tarım Bakanlığı, jelin yasaklanma kararını 'aptal ve çılgın' olarak niteleyen firma başkanı Maughan'ı mahkemeye verecek.
Saba Melikesi'nin parfüm adası
Uçmasak dünyayı nasıl keşfederiz? Saba Melikesi'nin en etkileyici parfümlerini hazırlattığı bir rüya adası olan Sokotra'da elektrik yok; çöpleri öğütme işini de "Mısır Akbabası" olarak bilinen kuşlar yapıyor.
Poşete değil, eşinizin yüzüne bakın
Düğün öncesi evlilik dersi veren eğitimci sosyolog Yusuf Özkan Özburun, "Bayanlar, eşinin yüzüne bile bakmadan 'elindeki poşetlerin içinde ne var, bu akşam ne getirdi' diye düşünürlerse evlilik yürümez" dedi.
28 Ağustos 2005
Pazar

PİYASALAR


HAVA DURUMU

ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

 
 
Y A Z A R L A R
  Hayrettin Karaman :   Fehmi Koru :
Irak'ın geleceği Pembe
  Kürşat Bumin :   Mustafa Özel :
'Bütün ve parça'
meselesine devam
Marka, ürün değil, hizmettir!
  Nazif Gürdoğan :   Dücane Cündioğlu :
Tüketiyorum öyleyse varım Varlıkla çarpışan'ın seyrinden hâsıl olan sorular…
  Vecdi Akyüz :   Rasim Özdenören :
Kur'an-ı Kerim'de Amel-i Salihle Bağlantılı Bazı Kavramlar
Ölümcül çelişki
    Fehmi Koru :   EDİTÖR'E MESAJ
Finding unity in diversity Her türlü görüş, düşünce ve önerilerinizi doğrudan gönderin...
 
Mesaj Formu | Abone Formu | Künye | Online İlan
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Sağlık | Arşiv
Bilişim
| Dizi | Çocuk


Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED