AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ
Bugünkü Yeni Şafak
G Ü N D E M
Gönüller huzura koştu
Türkiye, önceki gün tarihi gecelerinden birini yaşadı. İstanbul'daki yağışlı havaya rağmen, Eyüp, Fatih ve Sultanahmet camilerine çıkan yollar, Kadir Gecesi'nden nasiplenmek isteyen müminlerle doldu

Kudüs hem zulmün hem direnişin sembolü
Avrupa'daki Müslümanların Köln'de düzenlediği Kudüs Günü'nde, İsrail'in işgali masaya yatırıldı.

Belçika'dan siyasi karar
Türkiye'deki yargı ve adalet sistemine durmaksızın eleştiriler sıralayan Avrupa Birliği'nin başkenti Bürüksel, Sabancı suikastı sanıklarından Fehriye Erdal'ın, Sabancı suikastı gerekçesiyle Belçika'da yargılanmamasına karar verdi

Çocuklar sabır istiyor
Yurtlarda barınan çocuklar kendilerini yalnız ve yabancı hissediyor. Yaşadıklarına katlanmak için daha sabırlı olmayı isteyen çocuklar, umut ve endişeyi bir arada yaşıyor.

Şanlıurfa'da taciz iddiası
Şanlıurfa'daki Sabancı Kız Yurdu'nda kalan kız öğrenciler, müdür Erdoğan'ın denetim bahanesiyle yatak odalarına gelip tacizde bulunduğunu iddia etti. Erdoğan iddiaları yalanladı.

Yuvada denetim yapılmamış

Kilisede ezan sesleri
Avrupalı Türklerin kurduğu PCE-COJEP'in Strasbourg'ta düzenlediği "Birlikte Yaşama Sempozyumu" tarihi anlara ev sahipliği yaptı. Kilisede ezan sesinin yankılandığı, Mevlevilerin Fransızları büyülediği sempozyumda söz alan Avrupa Parlamentosu milletvekilleri "Türkiye'nin yeri Avrupa'dır" dedi.

Selami'nin yeşil aşkı bir başka
'Yeşil alan katlediliyor' diyerek Göztepe Parkı'na cami yapımına karşı çıkan Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, ilçesinde onbinlerce dönümlük yeşil alana ticaret merkezi, benzin istasyonu yapılmasını onaylamış.

Obez sayısı hızla artıyor
Sağlık Bakanlığı, Türkiye'de erkeklerin yüzde 21,2'sinin ve kadınların yüzde 41,5'inin obez olduğunu bildirdi. Bakanlığın araştırmasına göre obezite kalp rahatsızlığı ve şeker hastalığına etken oluyor

Kabe'nin anahtarı Antalya'da sergide
Kutsal emanetlerden sayılan ve bir işadamına ait olan "Kabe'nin anahtarı" Antalya'da sergileniyor

AB destekli rehabilitasyon
İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin, dezavantajlı ve korunmaya muhtaç gruplarla ilgili AB desteğiyle hazırladığı proje, Avrupa Komisyonu Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Hansjörg Kretschmer tarafından beğenildi.

Üniversiteli bombacılar
Maslak'taki benzin istasyonuna A4 yüklü otomobille bombalı saldırı düzenleyen üniversiteli teröristin Kandil Dağı'nda eğitim aldığı suç ortaklarının da öğrenci olduğu ortaya çıktı.

Kısa kısa..



1 Kasım 2005
Salı
 
Künye
Temsilcilikler
Abone Formu
Mesaj Formu
Online İlan

ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi
Dünya
| Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon
Ramazan
| Arşiv | Bilişim | Dizi

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED