T ü r k i y e ' n i n   B i r i k i m i

T E L E V İ Z Y O N

Ekranlarda siyaset ağırlığı

Dünya Kupası'nda millilerimizin başarısı sebebiyle futbola kilitlenen ekranlar artık siyasete dönüyor. Söyleşi programlarında sadece siyaset var.

Deniz Baykal ve partisi erken seçime hazır mı?

Hüseyin Gülerce'nin sunduğu Pazar Sohbeti'ne CHP Genel Başkanı Deniz Baykal konuk oluyor. Deniz Baykal programda, idam krizi, Kıbrıs ve AB üyeliği konusunu, soldaki yeni oluşumları değerlendirirken, türban gerilimi ve erken seçim konusunda neler düşündüğünü izleyicilere anlatacak.
Stv - 11.30

Hüsnü Doğan neden siyasete geri döndü?

Sağda Solda Arayışlar'da Gürkan Zengin bu hafta, Avrasya Partisi Genel Başkanı Hüsnü Doğan'ı konuk edecek. Programda kendisini ve partisini anlatacak olan Doğan, '1999 yılında bıraktığı siyasete neden geri dönme kararı aldığı', 'AB üyeliğine nasıl baktığı', Avrasya Partisi'nin farkı nedir" gibi sorulara cevap verecek.
Cnn Türk - 23.05

Ankara nereye koşuyor?

Ekranların tartışma klasiği Başkent Kulisi'nde Fehmi Koru, İlnur Çevik ve Ali Bayramoğlu, Ankara'nın nabzını tutmaya devam ediyor. Programda, Ankara AB için kolları sıvadı mı? Gerekli yasal değişiklikler yapılacak mı yoksa Ankara seçim moduna mı girdi? Meclis'ten destek isteyen AB hareketi, gerekli desteği bulabilecek mi? Başbakan Ecevit neden hala çekilmiyor? Ecevit'i kimler destekliyor? gibi sorulara cevap aranacak.
Kanal 7-12.00


Taha Akyol'la 'Kitaplar Arasında'
Doğan Hızlan, Karalama Defteri'nde gazeteci Taha Akyol ve Beşir Ayvazoğlu ile Taha Akyol'un yeni kitabı 'Kitaplar Arasında' üzerine sohbet edecek. Programda ayrıca, Altay Öktem underground edebiyattan derlemeler yaptığı kitabı 'Faizin Şiir Antolojisi-Şehrin Kötü Çocukları'nı anlatacak.
Cnn Türk - 21.10


Özcan Deniz'le oyunculuk üzerine
Son dönemde televizyonda oynadığı dizi film 'Asmalı Konak' ve yeni albümüyle ön plana çıkan Özcan Deniz, Gündem Dışı'nda Gani Müjde'nin sorularını cevaplıyor. Müziğin yanında oyunculuk konusunda da iddialı olduğunu gösteren genç sanatçı, bundan sonraki projelerini anlatacak.
Ntv - 21.30

 
Devlerin dönüşü muhteşem olacak
Türkiye bugün, 48 yıl aradan sonra Dünya Kupası finallerine katılarak, dünya üçüncüsü olan A Milli Futbol Takımı'nın dönüşünü kutluyor. CNN Türk, Dünya Kupası 2002'de yarı final oynayarak büyük bir başarı elde eden A Milli Futbol Takımı'nın 30 Haziran Pazar günü Türkiye'ye dönüşü sonrası yapılacak kutlamaları "Devlerin Dönüşü" özel yayını ile canlı yayında ekrana getirecek. Atatürk Havalimanı'nda millilerimizin karşılanmasıyla başlayacak ve Taksim Meydanı'nda Tarkan'ın da katılımıyla devam edecek olan kutlamalar canlı bağlantılarla ekrana taşınacak. "Devlerin Dönüşü" özel yayınında, Milli Takım'ın 1 ay süren Uzakdoğu öyküsü, goller, unutulmayan anlar ve zaferin hikayesi ekrana gelecek.
CNN Türk- 17.00

Kara Melek'te virüs paniği
X5'lerden kaçan Alec, Logan'ın peşindedir. Max, Logan'a koruma amacıyla verilen virüs yüzünden gergin ve üzgündür. Lydecker Logan'ı arayarak Max'in genetik formasyonundaki alışılmadık şey yüzünden ordunun yeni hedefi olduğunu haber verir. Logan ise Lydecker'ın yardımıyla virüs sorununu çözmeye çalışır.
Kanal 7 - 22.45
30 Haziran 2002
Pazar
 
Künye
Temsilcilikler
ReklamTarifesi
AboneFormu
MesajFormu
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Hayat | Arşiv
Bilişim
| Aktüel | Dizi | Röportaj | Karikatür

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED