AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ
 
spor
G.Saray
Antep gazisi
Sarı-Kırmızılılar, Erdal'ın 88. dakikada attığı golle Gaziantep'te 13 yıl sonra mağlubiyetle tanıştı.

SPOR YAZARLARI

Taylan Uygur :
Zor oyunu bozdu
Hürol Bilal :
Çakar'ın önerisi tek çıkış yolu
Demir Feyizoğlu :
Grönholm kazandı ama Loeb zirvede
Dersler teneffüs gibi zevkli olacak
Yeni müfredatla öğrencilerin dersleri seveceğini belirten Talim Terbiye Kurulu Başkanı Prof. Selçuk, 'Öğrencinin derse giriş hızıyla tenefüse çıkış hızı eşitlenecek' dedi
ÖĞRENCİYE BASKI BİTECEK
Yeni ilköğretim müfredatı hakkında Yeni Şafak'a bilgi veren Selçuk, şöyle dedi: "Çocukların derse giriş hızları ile dersten teneffüse çıkış hızları arasında ciddi bir fark var. O fark mevcut müfredattan kaynaklanıyor. İçerde o kadar büyük bir baskı oluşuyor ki, çocuk şaşırıyor. Yeni müfredatla dersi öğrenciye sevdirerek bu aradaki hız farkını ortadan kaldıracağız."

Roche'a 'hortum' baskını
Mali Şube, 88 milyon liralık kanser ilacı Neo Recormon'u SSK'lı hastalara 230 milyon liraya sattığı ileri sürülen Roche firmasının Levent'teki merkezine operasyon düzenlendi. Polis, şirketin muhasebe kayıtları ve evrakına el koydu.

Özkaya hukuktan şaşmadı
Yargıtay Başkanı Eraslan Özkaya, basında yer alan iddialara yazılı olarak cevap verdi. Alaattin Çakıcı ile hiç bir ilişkisi olmadığını belirten Özkaya, haberlerin kendisini ve Yargıtay'ı hedef aldığını, yasal çerçevede hakkını aramak zorunda olduğunu söyledi.

Ahırda köylü kimyagerler
Mustafa Bayram ve adamlarının emniyet baskını ile gündeme gelen Van'ın İran sınırına yakın dağ köylerinde ahırlarda kurulan laboratuvarlarda eroin imalatı yapılıyor. Uyuşturucu imalatı yapanların bölgedeki adı ise "Köylü Kimyagerler". Bunların çoğunluğunu kadınlar oluşturuyor ve mutfaktaki maharetlerini ahırlarda da sergiliyorlar.

Belçika'dan ilk destek mesajı
Türkiye'nin üyeliğine pek sıcak bakmayan Belçika, ilk kez resmen "destek" mesajları verdi. Belçika'nın Avrupa Bakanı Didier Donfut, "Türkiye'nin AB'ye alınmaması ciddi bir stratejik hata olur" dedi.

 
Muhteşem açılış
28. Yaz Olimpiyat Oyunları'nın açılış töreni, ses ve ışık gösterileriyle tüm izleyenleri büyüledi. İnsanlık tarihinin, bir geçit resmi şeklinde izleyenlere sunulduğu açılış töreninde, yeryüzünün tüm renkleri de biraraya geldi.
Yıldırım: Utanacaklar
Afyon'da işçilerin cenaze törenine katılan Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, "Tren kazalarının demiryoluna karşı haksız saldırı aracı olarak kullanıldığını" belirterek, "50 yıldır kuruma bir çivi dahi çakmayanlar söylediklerinden utanacaklar" dedi.
Şiiler yürüdü ateş kesildi
Irak'ın dört bir yanından onbinlerce Şii kutsal kent Necef'e doğru yürürken, ABD Necef'te Sadr'ın temsilcileriyle ateşkes görüşmelerine başladı.
Turizm, güler yüzle patladı
'Güler yüzümüz sizi bekliyor. TÜRKİYE' sloganıyla dünya güzeli Azra Akın'ın portrelerinin yer aldığı billboardlar Almanya'da en çok beğenilen reklam afişi seçildi.
Kartal İHL'de tam başarı
Uzan'ın çiftliğindeki inekleri de satılıyor
Uzanlara ait 219 şirkete el koyan TMSF, 20 Ağustos'ta Uzanların Pamukova'daki çiftliğinde bulunan atları ve inekleri satacak.
14 Ağustos 2004
Cumartesi

PİYASALAR
Dolar 1.466.000
Euro 1.802.000
Altın 126.500
Borsa 18.826


HAVA DURUMU
Adana 25 / 35
Ankara 17 / 31
Bursa 19 / 29
Diyarbakır 20 / 26
Erzurum 5 / 28
İstanbul 22 / 29
İzmir 23 / 31
Trabzon 21 / 27

Kronik Medya

  mutlaka kazanazaksınız...  
Y A Z A R L A R
Ahmet Taşgetiren : Fehmi Koru :
"Kelebek etkisi..." Kıyamet senaryosu
Taha Kıvanç : Dücane Cündioğlu :
Neyi tutsan elinde kalıyor Tavşanlar ile yengeçlerin hikâyesi
Mehmet Şeker :  
Olmadık yerde çalan telefonlar  
 
Mesaj Formu | Abone Formu | Künye
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Hayat | Arşiv
Bilişim
| Dizi | Çocuk

TIKLAYIN! TIKLAYIN!

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED