YeniSafak.com “ Türkiye'nin birikimi... ” Spor'dan

 
Ana Sayfa...
Gündem'den...
Politika'dan...
Ekonomiden...
Dünya'dan...
Kültür'den...
Yazarlar'dan
Spor'dan
Dizi...

  Arşivden Arama

 


MİLAN'A İLK GOLÜ ATAN BEŞİKTAŞ, MAÇIN SONUNU GETİREMEDİ

KARTAL'A YAKIŞMADI

Tayfur'un penaltı golü ile öne geçen Beşiktaş, Coco, Bierhoff, ve Shevchenko'nun (2) gollerine engel olamadı ve Süper Lig'in ilk maçında farklı mağlup oldu

İyi başladık ama...

Şampiyonlar Ligi H Grubu'nda ilk maçını İtayanlar'ın güçlü ekibi Milan ile sahasında yapan Beşiktaş, seriye farklı bir yenilgi ile başladı: 4-1. Maça tempolu bir başlangıç yapan Siyah-Beyazlı ekibimiz, 20. dakikada Tayfur'un penaltı golüyle öne geçti. 36. dakikada Coco'nun, kafa golüyle skoru dengeleyen Milan, 44. dakikada Bierhoff'un golüyle 2-1 öne geçti. İlk yarının uzatma dakikasında ise Milan, Shevchenko'nun penaltı golüyle skoru 3-1'e getirdi.

Kaptan kurtaramadı

Milan, 3-1'in avantajıyla çıktığı ikinci yarıda daha rahat oynadı ve maçı istediği gibi de idare etti. Beşiktaş, ikinci yarının başında Yasin'in yerine Mehmet'le devam etti. Kaptan'ın girişiyle orta alan ve hücum gücünde daha şuurlu ataklar vardı ancak bunlar Siyah-Beyazlı ekip adına gol için yeterli değildi. Milan, karşılaşmanın 77. dakikasında Shevchenko ile skoru belirledi: 4-1.

Taraftar yalnız bırakmadı

Beşiktaş'ı Milan karşısında desteklemek için gurbetçilerimiz İtalya'ya akın etti. Avrupa'nın birçok kentinden kafileler halinde Milano'ya gelen Siyah-Beyazlı takımın taraftarları gün boyunca şehir içinde tur attılar. Bu arada maçtan önce bir araya gelen Milan ve Beşiktaş'lı yöneticiler birlikte yemek yediler. İki taraf da birbirlerine başarı dileklerinde bulundular.

 

Spor Yazarları

Hürol Bilal :
Kartal acıları oynadı




Kağıda basmak için tıklayın.

SUÇLU İBANEZ
Lucescu, "Hakem bizi mağlup etmek için gelmişti. Ancak oyuncularım ve taraftarlar buna izin vermedi" dedi. Kırmızı kart gören Hagi'ye büyük ceza geliyor
Trabzon'un gözü zirvede
Bordo-Mavililer, İstanbulspor'u mağlup ederek liderlik koltuğuna oturmak istiyor. Bu arada Başkan Yılmaz, yabancı transferini dondurduklarını söyledi
Scala: Sonunu getiremedik Beşiktaş Teknik Direktörü Nevio Scala, böylesine farklı bir yenilgiyi kendisinin de beklemediğini söyledi. Maça rakip Milan'dan daha tempolu başladıklarını belirten Scala, "Kazandığımız golden sonra, biraz gevşedik ve Milan'a sık sık pozison verdik. Aslında yenilmeyecek takım değildi. Bu işin rövanşı da var. Henüz yolun yarısındayız. Bu puan kaybını telafi edeceğiz" dedi.
Beşiktaş'ta Nihat şoku!
Beşiktaş'ta, Milan maçı öncesi Nihat şoku yaşandı. Maçın başlamasına kısa bir süre kala eski sakatlığı yeniden nükseden genç oyuncu, Scala tarafından kadrodan çıkarıldı. İtalyan hoca, Nihat'ın ani sakatlığı nedeni ile uzun süredir yedek kulübesinde beklettiği Yasin ilk onbirde görev verdi. Mehmet'i yine yedek kulübesinde oturtan Scala, Rahim'i ilk onbirde oynatarak süpriz yaptı.
Şampiyonlar Ligi'nde dün Önceki gün başlayan Şampiyonlar Ligi mücadelesi dün yapılan maçlarla devam etti. Karşılaşmalarda alınan sonuçlar şöyle:
E Grubu: Hamburg-Juventus: 4-4, Panathinaikos-Deportivo: 1-1,
F Grubu: Helsinborg-B.Münih: 1-3, Rosenborg-PSG: 3-1,
G Grubu: PSV-D.Kiev: 2-1, M.United-Anderlecht: 5-1,
H Grubu: Barcelona-L.United: 4-0.


Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Kültür | Yazarlar | Spor | Bilişim | Dizi
İnteraktif: Mesaj Formu | ABONE FORMU | İNTERNET TARAMA FORMU | KÜNYE | ARŞİV


Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED
Bu sitenin tasarım ve inşası, İNTERNET yayını ve tanıtımı, TALLANDTHIN Web tarafından yapılmaktadır. İçerik ve güncelleme Yeni Şafak Gazetesi İnternet Servisi tarafından gerçekleştirilmektir. Lütfen siteyle ilgili problemleri webmaster@tallandthin.com adresine bildiriniz...