Bugünkü ana sayfaya gitmek için. “ Türkiye'nin birikimi... ”
CUMARTESİ
11 KASIM 2000

 
Ana Sayfa...
Gündem'den...
Politika'dan...
Ekonomiden...
Dünya'dan...
Kültür'den...
Yazarlar'dan
Spor'dan
Dizi...

Hasan Kaçan
Günün Karikatürü

Geniş bilgi için tıklayınız

Arşivden Arama

  Nostaljik Kelime Oyunu...

Bankalar trafiğinde önemli rol oynadı. Türkbank skandalında gensoru ile bakanlıktan düşürüldü. Kilit adam Güneş Taner konuşursa sırlar aydınlanır

Dinç Bilgin'le ilişkisi

Temmuzda yaptığı açıklamada milletvekilliğinden istifa edeceğini açıklayan Taner, İInterbank'ın Cavit Çağlar'a satılmasının ardından Dinç Bilgin'in Medya Holding'inde yönetim kurulu üyesi oldu. Taner, Etibank'a el konulmadan önce sessiz sedasız yönetimden ayrıldı.

Her taşın altında var

Hürriyet'ten Ertuğrul Özkök'ün patronu Doğan'a ait karton fabrikasına teşvik alınması için aradığı kişi de Bakan Taner'di. Türkbank ihalesi, evinde oturduğu işadamına Alternatifbank'tan hisseler alması, Bayındır Holding'e trilyonluk ihaleler vermesi konusunda da kamuoyu Taner'den açıklama bekliyor.

________________________________Devam »


Eksiklerimizi gidereceğiz'

Cumhuriyetimiz'in kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, 62. ölüm yıldönümünde tüm yurtta, Türk cumhuriyetleri ve dış temsilciliklerimizde törenlerle anıldı. Anıtkabir'deki törene Cumhurbaşkanı Sezer ve diğer devlet erkanı katıldı. Törende Sezer'e "Ahmet abi" diye seslenen bir meczup gözaltına alındı. Cumhurbaşkanı Sezer, Anıtkabir Özel Defteri'ne yazdığı yazıda, 'İnsan hakları ve demokratikleşmedeki eksiklikleri giderme' sözü verdi.
________________________________Devam »

Bilgin'in ipotek oyunu

Etibank'ın Bilgin'e bağlı şirketlere dağıttığı krediler karşısında, Medya Plaza'daki ipoteğinin 22. sırada, ATV Haber Ajansı'nın ipoteğinin ise birinci sırada olması dikkat çekti. Hal böyle olunca, Etibank, diğer ipoteklerden geride bir şey kalırsa alacaklarını ancak o zaman tahsil edebilecek.
________________________________Devam »

Prof. Dr. Osman Altuğ:

Ekonomist Altuğ, gazetemize yaptığı açıklamada, "Sadece son karedekiler görünüyor. Esas oğlan nerede? Eski kamu bankası müdürlerinin hepsi milletvekili" dedi.
________________________________Devam »

ABD'de seçim bunalımı sürüyor

Tek bir eyalette kilitlenen başkanlık seçimi ABD'yi rezil etti. Seçim sistemi tartışmaya açıldı. Amerikan halkı tartışmalardan huzursuz. Libya bile ABD demokrasisi ile dalga geçti. Bazı çevreler ABD'ye "Muz Cumhuriyeti" yakıştırması yapıyor.
Çankaya'da Kürt kavgası

İsmet Paşa'nın telaşı

GÖNÜLLER 'Rahmet'e açıldı Ramazan-ı Şerif'in müjdecisi, kötülüklerden arınmayı simgeleyen Berat gecesi İslam dünyasının dört bir yanında idrak edildi. Mü'minler, rahmet ve mağfiret vesilesi olan bu gecede camileri doldurarak dualar etti, namaz ve Kur'anla aydınlandılar.
THY reklamları mercek altında
Cen Ajans Grey'in sahibi Nail Keçili'nin tüm kamu kurum ve kuruluşlarıya ilgili anlaşmaları araştırılıyor. Bu çerçevede THY'nin reklam işleri de masaya yatırılacak. THY'nin 3 milyon dolarlık reklam anlaşmasının nasıl 35 milyon dolara çıktığı da mercek altına alınacak.
İzzetbegoviç veda etti
2 milyon Bosnalı yarın sandık başına gidiyor. Aliyev, Travnik'te veda konuşması yaptı. Sosyal demokratlar kazanırsa Bosna'da İslama yönelik ciddi baskılar gündeme gelecek.
Darbe bilimi küstürüyor
Ahmet Taşgetiren
Ilıcak ve Meclis'in misyonu

Nazlı Ilıcak Atatürk, anılar ve mazi

Mehmet Barlas
Hukuksuz ve medyasız bir demokrasi denemesi!..


Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Kültür | Yazarlar | Spor | Bilişim | Dizi
İnteraktif: Mesaj Formu | ABONE FORMU | İNTERNET TARAMA FORMU | KÜNYE | ARŞİV

Kağıda basmak için tıklayın.

TIKLAYIN! TIKLAYIN!

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED
TALLANDTHIN Web... Tasarım, İnşa ve Yayın... Bu sitenin tasarım ve inşası, İNTERNET yayını ve tanıtımı, TALLANDTHIN Web tarafından yapılmıştır. Sitenin dinamik yönetimi, TALLANDTHIN Web'in online update sistemiyle yapılmaktadır. Lütfen siteyle ilgili problemleri webmaster@tallandthin.com adresine bildiriniz...