Bugünkü ana sayfaya gitmek için. “ Türkiye'nin birikimi... ”
CUMA
5 OCAK 2001

 
Ana Sayfa...
Gündem'den...
Politika'dan...
Ekonomiden...
Dünya'dan...
Kültür'den...
Yazarlar'dan
Spor'dan

Cengiz ÇANDAR Yeni Şafak'ta

Hasan Kaçan
Günün Karikatürü

Polis'te yine hüzün

Canlı bombanın daha önce hapis cezasına çarptırıldığı, ancak af yasasından sonra arama kararının kaldırıldığı anlaşıldı.

Arama kaydı kaldırılmış

Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde 'canlı bomba' eylemi gerçekleştiren terörist Gültekin Koç'un 'yasadışı örgüte yardım ve yataklıktan' 3 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldığı, ancak 'şartla salıverme' yasası sonucu hakkındaki arama kaydının kaldırıldığı öğrenildi.

Patlayıcı dinamit lokumu

Vücudu parçalanan teröristin kimliğinin patlama sırasında kopan parmaklarından alınan parmak iziyle tespit edildiği, vücuduna sarılı patlayıcının dinamit lokumu olduğu öğrenildi. Militanın, saldırıdan önce Şişli Emniyeti'ne defalarca giderek tatbikat yaptığı tespit edildi.

________________________________Devam »

MHP'de mektup FIRÇASI

MHP lideri Bahçeli, Yahnici'nin kendisinden habersiz olarak Cumhurbaşkanı, Genelkurmay Başkanlığı, Meclis Başkanlığı ve büyükelçiliklere gönderilen AB karşıtı mektuba tepki gösterdi.
________________________________Devam »

Çağlar-Demirel A.Ş.

Usulsüz kredi işlemlerinden dolayı hakkında gıyabi tutuklama kararı çıkartılan Cavit Çağlar'a ait Nergis Grubu şirketlerinin tamamına Murat Demirel döneminde Egebank'tan kredi verildiği, ancak bu kredilerin bankaya geri ödenmediği belirlendi.
________________________________Devam »

Siyasette sıcak buluşma

Abdullah Gül, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ı ziyaret etti. Gül ve Baykal, Türk siyasetindeki en önemli eksikliklerden birinin, diyalogsuzluk olduğuna dikkat çekerek, "Hem bu eksikliği, hem de Türkiye meselelerini konuştuk" dediler.
________________________________Devam »

'Düşünce özgürlüğü hemen'

Dışişleri Bakanlığı, AİHM'nin Türkiye'yi en fazla düşünce özgürlüğü ihlalinden mahkum etmesinden hareketle MGK ve bazı devlet kurumlarından, 'düşünce özgürlüğü' ihlallerinin azaltılmasını istedi.
________________________________Devam »

VURGUNA 'FON' KILIFI

Dinç Bilgin'in Sabah Grubu'na ait Etibank'ın, grup firmalarına kredi aktarılmasında Mevduat Sigorta Fonu'nun kullanıldığı belirlendi.
Profesyonel askerlik
TSK'da modern teknolojiye paralel olarak sözleşmeli subay ve astsubaylar istihdam edilerek, profesyonel orduya ilk adım atılıyor. Tasarı komisyonda kabul edildi.
Ahmet Taşgetiren Cezaevleri ve tabutlar
Adalet Bakanı'nın yaptığı açıklamaya göre Türkiye çapında 41 cezaevinde bin 118 kişi sürekli açlık grevi yapıyor, 395 kişi de ölüm oruçlarını sürdürüyor. Özellikle ölüm oruçları ölüm sınırına geldi ve belli ki, her gün bir cezaevinden bir tabut çıkacak, ya da cezaevlerinden tabutlar... Karşısına oturduğunuz ekranlarda cezaevleri ile tabut görüntüleri bütünleşecek. Acaba 395 kişinin tabutunu seyretmeye hazır mıyız ülke olarak?
Nazlı Ilıcak Enflasyon, terör ve Fazilet'in davası

Fehmi Koru Bu aymazlıkla, nereye?

Mehmet Barlas İnsan kuş misali!..



Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Kültür | Yazarlar | Spor | Bilişim
İnteraktif: Mesaj Formu | ABONE FORMU | İNTERNET TARAMA FORMU | KÜNYE | ARŞİV

Kağıda basmak için tıklayın.

TIKLAYIN! TIKLAYIN!

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED
TALLANDTHIN Web... Tasarım, İnşa ve Yayın... Bu sitenin tasarım ve inşası, İNTERNET yayını ve tanıtımı, TALLANDTHIN Web tarafından yapılmıştır. Sitenin dinamik yönetimi, TALLANDTHIN Web'in online update sistemiyle yapılmaktadır. Lütfen siteyle ilgili problemleri webmaster@tallandthin.com adresine bildiriniz...