YeniSafak.com “ Türkiye'nin birikimi... ” Spor'dan

 
Ana Sayfa...
Gündem'den...
Politika'dan...
Ekonomiden...
Dünya'dan...
Kültür'den...
Yazarlar'dan
Spor'dan
Bilişim'den

  Arşivden Arama

 


FATİH, OKAN VE EMRE İLE ANLAŞAN YÖNETİME GÖNDERMEDE BULUNDU:

TEKLİF BEKLİYORUM


İspanya ve İngiltere'den bir çok teklif aldığını söyleyen genç futbolcu "İlk tercihim doğduğum ve büyüdüğüm kulüp Galatasaray'dır" dedi.

Geçtiğimiz sezon Fatih Terim'le yaşadığı sorunlar nedeniyle G.Saray'dan kopması bile gündeme gelen Fatih Akyel, "Yeni sezonda yeni hocamla bembeyaz bir sayfa açtım. Sezon sonunda bitecek olan sözleşmem için de ilk tercihim G.Saray" dedi. Genç futbolcu, yönetimin, kendisi gibi sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Okan ve Emre ile görüştüğünü belirterek "Ben de en az onlar kadar G.Saray'ı seviyorum ve kalmak istiyorum. Sanıyorum İspanya dönüşü benimle görüşecekler" dedi.

AVRUPA SEZON SONUNDA

22 yaşında olduğunu ve Avrupa'da oynamak istediğini hatırlatan Fatih "G.Saray'da her an göz önündeyim. Sözleşmem bittiğinde şartlar burda kalmamı sağlamazsa, Türkiye'de değil Avrupa'dan gelen teklifler arasından bir seçim yapıp, orda oynamak isterim. İspanya'dan, Mallorca ve Atletico Bilbao, İngiltere'den Tottenham ve New Castle'den ciddi teklifler aldım. Benimle görüşmek istediklerini bildirdiler. Ben de G.Saray ile anlaşamazsam sezon sonunda kendileriyle görüşebileceğimi söyledim" dedi.

BU SEZON YENİDEN DOĞDUM

Geçen sezon yaşadığı sorunlar nedeniyle fazla şans bulamadığını bu nedenli kendisine "Bitti" gözüyle bakanlara bu sezon iyi bir ders verdiğini söyleyen başarılı futbolcu şöyle konuştu: "Lucescu ile tekrar 11'in değişmez ismi oldum. Hocamız, bana sonsuz güven duyduğunu ve kendisi için vazgeçilmez olduğumu söyler. Ben de yeni sezonda eski formumu yakaladım. Elimden geldiğinin en iyisini yapıyorum. Bazı maçlarda aşırı hırstan dolayı oyundan alınmama tepki göstermiş olabilirim. Bu nedenle de bir maçlık cezalar aldım. Ama hocamla hiç bir sorunum yok. Sanıyorum hocam da benden memnun. Son olarak kendisiyle oturup konuştuk. Daha iyi olmam için bana nasihatlarda bulundu" dedi.

Fatih ikinci yarıda ekip olarak daha da iyi olacaklarını ve Şampiyonlar Ligi'nde de final oynamamak hiç bir nedenlerinin olmadığını da sözlerine ekledi.

Cimbom'un onur gecesi

IFFHS tarafından dünyanın en iyi 3. takımı seçilen G.Saray, Futbolun Gala Gecesi'nde kürsüye çıkarak göğsümüzü kabarttı. Jardel geceye katılamadı.

Jardel, gidemedi!

Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu(IFFHS) tarfından 2000 yılında dünyanın en iyi 3. takımı seçilen Galatasaray dün Almanya'nın Rothenburg kentinde düzenlenen Futbolun Gala Gecesi'nde kürsüye çıktı. Sarı-Kırmızılı takım adına ödülü İkinci başkan Mehmet Cansun alıken büyük alkış aldı. Brezilya'dan Almanya uçağı yerine yanlışlıkla Madrid uçağına binen Jardel 'En iyi golcü' ödülünü ödülünü almaya gelemedi. Jardel'in ödülünü Mehmet Cansun aldı.

 
Spor Yazarları

Mustafa Kutlu :
Fırtınayı kucaklamak




Kağıda basmak için tıklayın.

Hepsi Andersson
Fenerbahçe teknik patronu Denizli, İsveçli futbolcunun yerine görev yapacak oyuncuların da en az Andersson kadar iyi olduğunu söyledi.
Beni harcamak istedi
Trabzonspor'un emektar kaptanı Hami, eski hocası Giray Bulak'ın kendisini harcamaya çalıştığını ancak bunu başaramadığını iddia etti.
Öldürücü bir vuruş icat etti!
Milan'a attığı golle takımının aldığı 2-2 beraberlikte büyük pay sahibi olan Hakan Şükür'e italya'da büyük övgü. La Gazzetta dello Sport, Teknik direktör Tardelli'yi, Hakan Şükür'ü oyundan aldığı için eleştirirken, Hakan'a tam not verdi. Corriere dello Sport da, Hakan Şükür'ü yıldırıma benzetirken, haberde "Hakan Şükür Milan formasını gördüğü zaman olağanüstü oluyor. Radar kontrollerinden kaçan uçaklara benziyordu" denildi.


Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Kültür | Yazarlar | Spor | Bilişim
İnteraktif: Mesaj Formu | ABONE FORMU | İNTERNET TARAMA FORMU | KÜNYE | ARŞİV


Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED
Bu sitenin tasarım ve inşası, İNTERNET yayını ve tanıtımı, TALLANDTHIN Web tarafından yapılmaktadır. İçerik ve güncelleme Yeni Şafak Gazetesi İnternet Servisi tarafından gerçekleştirilmektir. Lütfen siteyle ilgili problemleri webmaster@tallandthin.com adresine bildiriniz...