Bugünkü ana sayfaya gitmek için. “ Türkiye'nin birikimi... ”
SALI
9 OCAK 2001

 
Ana Sayfa...
Gündem'den...
Politika'dan...
Ekonomiden...
Dünya'dan...
Kültür'den...
Yazarlar'dan
Spor'dan
Bilişim'den

Cengiz Çandar GÜNLÜK YAZILARIYLA YAKINDA ARAMIZDA

Hasan Kaçan
Günün Karikatürü

Bir generalin enerji operasyonu ile ilgili "Düğmeye biz bastık" sözü Ecevit ve Yılmaz'ı çok kızdırdı

Hükümet devre dışı

Beyaz Enerji operasyonunu askerlerin üstlenmesi haberini yalanlayan Başbakan, bu tür girişimlerin "Hükümeti devre dışı bırakma çabası olarak algılandığını" vurguladı. Genelkurmay Başkanı'nı da aradığını belirten Ecevit, ilgili komutanla ilgili incelemenin başladığını söyledi.

Meclis tehdit altında

Başbakan Yardımcısı Yılmaz da olaya büyük tepki gösterdi. Yılmaz, "Meclis'imiz, yıpratma ve toplumun gözünden düşürülme faaliyetlerinin tehditi altındadır. Mevcut siyasetçileri yıpratmaya çalışmak, ülkemizin ve demokrasimizin yararına değildir" dedi.

________________________________Devam »

MEDYADA Ali-Cengiz oyunu

Dinç Bilgin'in, sattığı Sabah Grubu'na aniden geri dönmesi kafaları karıştırdı. Bu operasyonda medya dünyasının rantını paylaşma endişesinin yanısıra siyasi hesapların da olduğu ileri sürüldü.
________________________________Devam »

40 günde ne değişti?

Haftalık haber dergisi Tempo'da Dinç Bilgin'in ipliğini pazara çıkaran Aydın Doğan'ın Bilgin'e Sabah Grubu'na tekrar dönmesi için destek vermesi ve bu şekildeki tavır değişikliği yadırgandı.
________________________________Devam »

Kutan: Ceza yok

FP Başkanlık Divanı, Abdullah Gül ve arkadaşları hakkında disiplin sürecinin işletilmesine gerek olmadığı kararına vardı. Kutan, "Sadece sözlü uyarıda bulunacağım" dedi.
________________________________Devam »

Operasyon sürüyor

Jandarma Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı'nca gözaltına alınan biri eski bakan yedi kişinin sorgusu sürüyor.
________________________________Devam »

Elbe'den dönen Napoleon

Napoleon'un Elbe Adası'ndan Paris'e dönüşü hissini uyandırmasını bekleyebileceğiniz Bilgin'in Nişantaşı'ndaki Sabah'a gelişi ise, orada fazla bir gürültüyle karşılanmadı.
Taha Kıvanç'ın Kulis'i
Yazık, çok yazık!
Üniversitelerdeki başörtüsü gerilimi, İlahiyat Fakültesi'ne şiddet getirdi. M. Ü. İlahiyat Fakültesi'ne yeni atanan Dekan Zekeriye Beyaz, fakültedeki bir toplantı sırasında uğradığı çirkin saldırıda üç yerinden bıçaklandı.
Ahmet Taşgetiren Düğme
Düğme bir süredir Türkiye'nin gündeminde... Hürriyet gazetesi, adını vermeyen bir jandarma komutanına atfen "Enerji Bakanı'nın üstünü çizin, enerji operasyonunu o değil biz başlattık" yollu bir manşetle çıktı. Bu manşet, Ertuğrul Özkök'ün "28 Şubat sürecinde ben zaten asker gibi düşünüyordum" dediği günün ertesinde sunuldu. 28 Şubat'lı günler de "adını vermeyen komutanlar"ın arzı endam ettiği, andıçlı günlerdi. Ne oluyor ve olan bitende Hürriyet'in misyonu ne?
Nazlı Ilıcak Fazilet, bütünlük, değişim

Fehmi Koru Bu düzen ve FP

Mehmet Barlas "Kartel" bitti artık "tekel" var!...



Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Kültür | Yazarlar | Spor | Bilişim
İnteraktif: Mesaj Formu | ABONE FORMU | İNTERNET TARAMA FORMU | KÜNYE | ARŞİV

Kağıda basmak için tıklayın.

TIKLAYIN! TIKLAYIN!

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED
TALLANDTHIN Web... Tasarım, İnşa ve Yayın... Bu sitenin tasarım ve inşası, İNTERNET yayını ve tanıtımı, TALLANDTHIN Web tarafından yapılmıştır. Sitenin dinamik yönetimi, TALLANDTHIN Web'in online update sistemiyle yapılmaktadır. Lütfen siteyle ilgili problemleri webmaster@tallandthin.com adresine bildiriniz...