T ü r k i y e ' n i n   B i r i k i m i

S P O R
CİMBOM RAHAT

Galatasaray üstünlüğünü Beşiktaş maçında seyircisi ile hissettirecek. Fatih Terim, derbi öncesi Lucescu'ya oranla daha avantajlı

Galatasaray, zorlu Beşiktaş maçı öncesi çok rahat. Teknik direktör Fatih Terim, derbi maçı öncesi hocaların maçı olarak gösterilmesine rağmen meslektaşı Lucescu'ya nazaran daha rahat gözüküyor. Terim kendi sahasında oynayacakları maçı ilk yarının liderini belirleyecek bir mücadele olarak bu derbiyi nitelerken, Rumen hoca'nın ise gizli hesaplaşmalar peşinde olması Lucescu'da stres yaratıyor. Terim ise elindeki kötü malzemeye rağmen ligde bulundukları konumdan dolayı en azından rahat olmanın avantajını bu maçta kullanmayı hedefliyor.

FORVET CHRİSTİAN-ARİF

Galatasaray, Beşiktaş karşısına forvette Arif ve Christian ikilisi ile çıkacak. Sakatlığı nedeniyle son maçlarda takımdaki yerini alamayan Brezilyalı golcü ile Yozgatspor kupa maçında derbi maçı için dinlendirilen Arif'in de forvette takımdaki yerini alması bekleniyor. Terim, Hakan Ünsal, Ergün ve Felipe gibi 3 sol ayaklı oyuncuyu derbide koz olarak kullanacak. Tecrübeli hoca, Hakan Ünsal'ı defansın solunda Ergün ve Felipe'yi de orta sahada oynatarak soldaki sıkıntılara da bir çözüm üretmeyi planlıyor.

Gözler Kolombiyalı kalecilerde

Galatasaray-Beşiktaş derbisinin bir önemli yanı da her iki takımdaki kalecilerinin Kolombiya'lı olmaları. Milli takımın birinci kalecisi olan Cordoba ile 4.kaleci olan Mondragon arasında da en büyük kim ortaya çıkacak. Özellikle iki kalecide Milli takımlarının yeni hocası tarafından yakın takibe alınırken,bu maç onlar içinde ayrı bir özellik taşıyor. Bu arada Galatasaray'ın efsane futbolcusu Hagi, Galatasaray-Beşiktaş derbisine geliyor. Şu anda ülkesinde dinlenen ve hiçbir takımı çalıştırmayan Hagi'nin yarınki maçta Ali Sami Yen'de olup Galatasaray'a destek vereceği öğrenildi.

Sakat Serhat maç saatinde

Sakatlıklardan kurtulmaya çalışan Fenerbahçe'de gözler Serhat'a çevrildi. Ogün ve Ortega'nın durumlarının iyiye gitmesinin ardından kritik durumda tek isim Serhat kaldı. Bu futbolcunun oynayıp oynayamayacağı hakkındaki son kararın maç saati verileceği, ancak forvet sıkıntısı çeken sarı-lacivertlilerde Lorant'ın sağlık heyetine Serhat'ı oynayacak hale getirmeleri için gereken herşeyi yapmalarını istediği bildirildi.

Spor Yazarları
Güray Soysal:
A.Gücü nereye koşuyor?
 
Kartal rekor bozacak
Fenerbahçe'nin 24 maçlık Şükrü Saraçoğlu Stadı'ndaki yenilmezlik ünvanına son veren Beşiktaş, bu kez Ali Sami Yen'de Galatasaray'ı da çelmelemek istiyor.
Dinçer istifa etti sıra Lorant'a geldi
"Lorant varsa ben yokum" diyen Dinçer dün istifa etti. Lorant istifa etmezse görevine son verilmesi bekleniyor.
Rota Avrupa
Lig ve kupada emin adımlarla yürüyen Trabzonspor Avrupa'yı gözüne kestirdi.
Diyarbakırspor'un tek hedefi üç puan
Teknik direktör Kayıhan, Fenerbahçe maçını kazanmaktan başka düşüncelerinin olmadığını açıkladı.
Adanaspor umutlu gitti
Maç kaybetme lükslerinin bulunmadığını söyleyen teknik direktör Bahri Kaya, Bursa deplasmanından puan ya da puanlarla döneceklerini iddia etti
Potada zafer haftası
Avrupa Ligi'nde mücadele eden Efes ve Ülker rakiplerini yenerek, Avrupa'da adeta güç gösterisinde bulundu.
Gençler'de Beyhan krizi
Gençlerbirliği'nde Beyhan'ın sürekli takımdan kesilmesine isyan eden Baba Haşmet Sümer, teknik direktör Ersun Yanal'ı kasti haraket etmekle suçladı
7 Aralık 2002
Cumartesi
 
Künye
Temsilcilikler
ReklamTarifesi
AboneFormu
MesajFormu
Ana Sayfa | Gündem | Politika| Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon| Hayat| Arşiv
Bilişim
| Dizi | Röportaj | Karikatür

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED