T ü r k i y e ' n i n   B i r i k i m i

S P O R
Ortega inadı
Lorant'ı bitiriyor

Yıldız futbolcuları dışlayan, basın ve başkana karşı tavır alan "Kelepir ve elden düşme" Alman hoca Fenerbahçe'nin başına dert oldu. Yüksek tazminata rağmen Malatya'da sehpa kurulabilir.

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ne veda etmesinin ardından Sarı-lacivertli takımın ligde de kötü sonuçlar alması teknik direktör Lorant'a olan güveni azalttı. Gaziantepspor beraberliğinden sonra Alman hocanın Fenerbahçe'de koltuğu iyice tehlikeye girdi. Özellikle yıldız futbolculara karşı olumsuz tavır sergilemesiyle tanınan Lorant, Feyenoord maçından sonra Gaziantepspor karşılaşmasında da 22 milyon dolarlık Ortega'yı yedek kulübesine mahkum etmesiyle eleştirilerin odak noktası haline geldi. Camiadan sonra yönetim de Lorant'a büyük tepki göstermeye başladı.

MALATYA MAÇI SON ŞANS

Yarın oynanacak Malatyaspor maçında alınacak kötü bir sonuç halinde Lorant'ın görevine son verilmesi beklenirken yönetim, basın ve başkana karşı inatçı bir tavır alan Alman hocayı yüksek tazminatı ve sürekli teknik direktör kovan bir yönetim olmamak için şimdilik suskun kalıyor. Gaziantepspor maçından sonra kamp yapılan Gaziantep'te Mahmut Uslu dışında hiçbir yöneticinin kalmaması dikkat çekti. Başkan Aziz Yıldırım ve diğer yöneticilerin yarın oynanacak Malatyaspor maçı için buraya günü birlik gidecekleri bildirildi.

  • YAŞAR YAVUZ

    Fenerbahçe Ogün'e duacı

    Kaptan Ogün, Gaziantepspor maçında attığı golle Lorant ve yönetimin görevlerine devam etmesini sağlayan isim oldu.

    Fenerbahçe'de kaptan Ogün'e övgü yağıyor. Gaziantepspor maçının son dakikalarında attığı golle Sarı-lacivertli takımın sahadan bir puan almasında büyük rol oynayan kaptan Ogün, koltuğu tartışılan teknik direktör Lorant'ın yanısıra yönetimin de görevine devam etmesine sağlayan kurtarıcı oldu. Her zaman kritik gollere imza atan tecrübeli kaptan, "Ligde hiçbir maç kolay değil. Gaziantep maçında fırsatlar bulmamıza rağmen çok şansızdık. Malatya maçıyla birlikte yükselme dönemi başlayacak" dedi.

    FATİH'E CEZA GELİYOR

    Gaziantepspor maçında kırmızı kart gören ve sahadan çıkarken yaptığı gereksiz hareketler nedeniyle Fatih Akyel'e yönetimin para cezası vereceği bildirildi. Yönetim tarafından 10 bin dolar ceza alması beklenen Fatih'e ayrıca Disiplin Kurulu tarafından da üç maç ceza verilmesi bekleniyor. Bu arada Gaziantep maçında dizinden sakatlanan Rapaiç, dün tedavi için İstanbul'a gönderildi.

    Tokat'a tepki

    Gaziantepspor'da Fenerbahçe'ye son 4 dakikada puan kaptırmanın üzüntüsü yaşanıyor. Hakem Metin Tokat'a tepki gösteren Başkan Celal Doğan "Metin Tokat nasıl penaltı verdi, işi bilen kimse anlayamadı." diye konuştu.

    Spor Yazarları
    Güray Soysal:
    Adı olup, cismi olmayan Federasyon
  •  
    ASLAN İNİNDE SERİ VAR
    Galatasaray, bugünde kazanıp 3 maç sonra Fener'i, 4 maç sonrada Boca Juniors'u yakalamak için sahada. Ergün sakat, Emre cezalı. 20.00'deki maçın hakemi Ali Aydın
    Petkoviç meydan okudu
    Rakip forvet oyuncularına kalesini kapadığını belirten Trabzon'un başarılı file bekçisi, yarın oynanacak Gençlerbirliği maçında da gol yemeyeceğini iddia etti.
    Bir günde yok olmayız
    Federasyon başkanı Demirel, 12 Dev Adam konseptinin kolay meydana gelmediğini söyledi.
    Kartal'ın imha timi
    Beşiktaş, Göztepe'yi Ahmet-Pancu ikilisiyle vuracak
    Yanal, kalıcı başarı peşinde
    Gençlerbirliği'nin genç hocası, 3 yıl içinde Avrupa'da başarıdan başarıya koşacaklarını söyledi.
    Kocaelispor puan hasretini giderecek
    Ligin ilk 4 haftasını puansız kapatan Körfez ekibi, G.Saray'ı yenerek ilk puanını almanın peşinde.
    TERİN HAKKI
    Hayatın her dalında olduğu gibi, güreşte de zahmet çekmeden hiçbir şey kazanılamıyor. 60 kiloda Harun Doğan, Tahran'da ikinci kez Dünya Şampiyonu olurken, Güreş Federasyonu Başkanı Osman Şansal da, Harun'un zafere ulaşması için sağa-sola koşuştururken adeta "sucuk" gibi terledi. Harun, zafere ulaştıktan sonra Başkan Osman Şansal, bir köşeye çekilip oturduğunda Federasyon üyesi Önder Yakşi'nin de sucuk gibi terlemişolduğu görüldü. Bir kafilede dünyanın en iyi güreşçisi yeralır da, yönetici, hakem, hatta gazeteci işini iyi yapmazsa sporcu da hedefe varamaz. Tahran'da hem Harun Doğan, hem Başkan Şansal, hem antrenörlerle, hakemler ve gazeteciler terledi, zafere ulaşıldı.
  • ALİ GÜMÜŞ

  • 13 Eylül 2002
    Cuma
     
    Künye
    Temsilcilikler
    ReklamTarifesi
    AboneFormu
    MesajFormu
    Ana Sayfa | Gündem | Politika| Ekonomi | Dünya
    Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon| Hayat| Arşiv
    Bilişim
    | Aktüel | Dizi | Röportaj | Karikatür

    Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
    © ALL RIGHTS RESERVED