T ü r k i y e ' n i n   B i r i k i m i

S P O R
'YENİLMEKTEN
NEFRET EDİYORUZ'

Terim, "Kaybetmeye niyetimiz yok. Camiamız ve bizler kazandığımızda ne gibi avantajlar yakalayacağımızı bilecek kadar inançlı ve tecrübeliyiz." dedi.

Şampiyonlar Ligi' nde oynayacağı Barcelona maçı ile ilgili görüşlerini açıklayan teknik direktör Fatih Terim, "Takım halinde iyi oynarsak güzel bir galibiyet alabiliriz" dedi. Avrupa'da her takımın artık birbirini tanıdığını belirten Terim, "Rakipler birbirlerinin zaaflarını ve iyi yönlerini biliyor. Galatasaray gerekli önlemleri alacaktır şeklinde konuştu.

Fatih Terim, Galatasaray' ın kendi sahasında oynadığını ve rakipten çok kendi futbolunu düşüneceğini de dile getirerek, "Bizim alacağımız önlemlerin yanı sıra onların da bize karşı önlem alması lazım. Çünkü biz kendi saha ve seyirci avantajımızla oynayacağız. Galatasaray'ın taraftarıyla bütünleştiği zaman nasıl oynadığı da ortada.

GALATASARAY 65-63 ÖNDE

Galatasaray, 97 yıllık tarihinde bu akşam İspanya' nın Barcelona takımıyla yapacağı Şampiyonlar Ligi maçıyla, Avrupa Kupalarında 173. randevusuna çıkacak. Sarı-kırmızılılar, bugüne kadar Avrupa kupalarında yaptıkları 172 karşılaşmada 65 galibiyet elde ederken, 63 karşılaşmada da sahadan yenik ayrıldı. "Aslanlar", Avrupa kupalarında 44 maçta ise rakipleriyle yenişemedi. Galatasaray, attığı 223 gole karşılık 251 gol yedi.

  • SAVAŞ ÇORLU

    Spor Yazarları
    Nurullah Öztürk : Mustafa Kutlu :
    G.Saray'dan gerisi sanal İki Galatasaray
  •  
    Üvey baba Lorant
    Dünkü antremanda Steviç'in Oktay'a yaptığı sert hareketi es geçen Alman hoca, aynı hareketi Steviç'e yapan Yusuf'u ise idmandan kovdu.
    Alkışlamaya hazırız
    Avrupa'da başarı tutkusunun getirdiği cinnet... Fatih Terim ve Galatasaray'a duyulan minnet... Ve nihayet bir takımı acabasız ve kuşku duymadan kutlayabiliriz...
    Lucescu sabır diledi Rumen çalıştırıcı Beşiktaş'ın her geçen gün daha iyi futbol oynayacağının garantisini verdi. Taraftarın da biraz daha hoşgörülü olmasını istedi.
    Aybaba'nın sürprizi tuttu
    Yönetimin maliyet, Aybaba'nın gençlik aşısı tuttu. Trabzonspor, UEFA yolunda sabırla ilerliyor.
    24 Eylül 2002
    Salı
     
    Künye
    Temsilcilikler
    ReklamTarifesi
    AboneFormu
    MesajFormu
    Ana Sayfa | Gündem | Politika| Ekonomi | Dünya
    Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon| Hayat| Arşiv
    Bilişim
    | Aktüel | Dizi | Röportaj | Karikatür

    Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
    © ALL RIGHTS RESERVED