T ü r k i y e ' n i n   B i r i k i m i

S P O R

TAPUSU ALINACAK

İkinci yarıya her yönden rahat girmek isteyen Sarı-kırmızılı kulüp, problemleri bir bir aşmanın planlarını yapıyor. Transfere son noktayı koyan yönetim, Hakan Şükür'ü de sezon sonunda İnter'in elinden kapmanın peşinde.

Galatasaray yönetimi, kiralık olarak forma giydirdiği Sergen'in bonservisini almak için hafta sonunda Siirt Jet-paspor'lu yöneticilerle masaya oturacak. Beşiktaş'ın da peşinde olduğu yıldız futbolcu konusunda Siirt Jet-paspor Başkanı Takiddin Yarıyan'la İstanbul'da randevulaşan futbol şube sorumlusu Abdürrahim Albayrak, bu transfere noktayı koyarak hem Galatasaray'ı rahatlatmak, hem de Sergen'in futboldan başka bir şey düşünmeden takımına hizmet etmesini sağlamak niyetinde olduklarını açıkladı.

İNTER'E MİSİLLEME!

Sarı-kırmızılı yönetim, diğer yandan beş kuruş almadan İnter'e kaptırdığı Hakan Şükür'ü de yine aynı yolla geri almak için girişimlere başladı. Milli futbolcuyla telefon trafiğinde bulunan yöneticiler, Hakan'ın da sıcak baktığı bu transferi sezon sonunda gerçekleştirecek. İtalyan kulübünün "kendine kulüp bul" dediği Hakan'ın bu güne kadar bu yüzden takımdan ayrılmak istemediği öğrenildi. Golcü futbolcu, son olarak taliplisi Parma ile anlaşma sağlayamazsa sezon sonunda G.Saray'a dönecek.

PEREZ'LE 3 YIL DAHA

Yönetim ayrıca sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Perez'le de 3 yıllık mukavele imzalayacak. Fransız futbolcunun yanı sıra menacerinin de G.Saray'la anlaşmak istediklerini belirtmesi üzerine taraflar kamp dönüşü İstanbul'da masaya oturmak üzere sözleştiler. İstanbul'da tek başına çalışan Hakan Ünsal'ın Lens'e bir türlü gerçekleşmeyen transferinin ise İtalyan menacerinden kaynaklandığı açıklandı. Hakan'ın da görüşmeye gelmeyen menacerine sinirlendiği öğrenildi.

BAŞKA TRANSFER YOK

Defansın sağında sakatlıktan dolayı yaşanan problemi Brezilyalı Victor'la dolduran Sarı-kırmızılılar'da Lucescu başka transfer istemediğini açıkladı. Orta sahada Batista'nın da sakatlığının düzelmesi üzerine sezon sonuna kadar yeni bir transfere ihtiyacı olmadığını belirten Rumen çalıştırıcının yönetime "İdmana çıkan 27 futbolcum var ve hepsi birbirinden kaliteli. Lig ve Avrupa'da bu futbolcularla devam edeceğiz" dediği öğrenildi.

Sami Yen incelenecek

16 Ocak'ta Kocaelispor'la oynanacak erteleme maçının nerede oynanacağı çarşamba akşamı Ali Sami Yen'de yapılacak incelemenin ardından belirlenecek. G.Saray'ın Körfez ekibinin "istediğiniz yerde oynarız" teklifi karşısında Sami Yen olmazsa İzmir ya da İzmit'te oynamak istediği öğrenildi.

İlk hazırlık maçı S.Moskova ile

Antalya Belek'te günde çift idmanla hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'ın dünkü çalışması da kıran kırana geçti. Futbolcuların hırsı teknik direktör Lucescu'nun yüzünü güldürüyor. Sarı-kırmızılı futbolcular hazırlık döneminin ilk maçını da bu akşam "Efes Cup 2002" Turnuvası'nda Spartak Moskova ile oynayacak. TRT-1'in yanı sıra Eurosport'un da naklen vereceği maçta Cimbom'un yeni Brezilyalıları da forma giyecek.

Spor Yazarları
Bekir Boran : Mustafa Kutlu :
"Kar, kış ve gazeteci" Piyango
 
Lorant, Fener'i biliyor
Taraftarın karşılamasını fantastik olarak yorumlayan Werner Lorant, takımın eksiklerini yapacağı programlı çalışmayla gidereceğini söyledi. Alman hoca, kasetlerden izlediği kadarıyla kaliteli futbolculardan kurulu bir ekibe geldiğini belirtti.
NİHAT GÖNÜLSÜZ
Ameliyatından sonra Beşiktaş'la idmanlara çıkan yıldız futbolcu, "Siyah-beyazlı takımla Şampiyonlar Ligi'nde oynamak varken İspanya'da küme düşme hattında olan bir ekibe gitmenin neresi mantıklı?" diye düşünüyor. Ancak yönetimin hesabı başka!..
Boksu uzakdoğu vurdu
Uzun yıllar ilgisizlikten alt yapısı zayıflayan boksta dirilişin senaryoları yapılıyor. Tek hedeflerinin az sporcuyla olimpiyatlarda şampiyon çıkartmak olduğunu söyleyen Kemal Sonunur, "Böylece hem tecrübe artacak, hem de boksa olan ilgi" diye konuştu.
Andersson beğenildi
Eduardo ve Salazar'la ipleri koparan Trabzonspor, Brezilyalı ile sözleşme yapacak
Süper Lig 17.Hafta Puan Durumu

Şeref Eroğlu sitem etti Türkiye Güreş Şampiyonası'na katılmayarak, büyük tepki alan milli güreşçi Şeref Eroğlu, "Dünya, Avrupa,Türkiye şampiyonalarında, olimpiyatlarda hatta turnuvalar da dahil her yerde bizi güreştiriyorlar. Biz de insanız" diyerek basında çıkan haberlere tepki gösterdi. Eroğlu, "Biz Rusya değiliz. Elimizde birkaç güreşçi var, onları da her yerde kullanmanın bir anlamı yok" dedi. Gençlik ve Spor Genel Müdürü Kemal Mutlu ise, "Şeref gibi sporcular sıkı bir çalışma programının ardından dünya, Avrupa ve olimpiyat şampiyonalarına katılıyorlar. Turnuvalar sonrası sporcuların normal yaşama dönmesi sırasında kendileri için dezavantaj durumları ortaya çıkıyor. Onları anlayışla karşılamak lazım" dedi.

8 Ocak 2002
Salı
 
Künye
Temsilcilikler
ReklamTarifesi
AboneFormu
MesajFormu
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Hayat | Arşiv
Bilişim
| Aktüel | Dizi | Röportaj | Karikatür

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED