T ü r k i y e ' n i n   B i r i k i m i

S P O R
CİMBOM KENDİNİ DENEDİ

Başkan Canaydın ve Ali Dürüst ile Burak Elmas'ın da izlediği ilk etep'ın son hazırlık maçında galibiyete rağmen tempo ve pres sorunu ortaya çıktı. Galibiyeti getiren goller Ayhan, Ümit ve Duro'dan geldi.

G.Saray ilk etap hazırlığının son maçında İskoçya'nın Dundee United takımını 3-1 mağlup etti. Oyuna süratli başlayan sarı-kırmızılar Pinto'nun 6. dakikada sağ baldırında sakatlanıp çıkması nedeni ile oyuna giren Ayhan'ın golü ile 10. dakikada 1-0 öne geçti. İlk yarı 14. dakikada Ümit Karan'ın atığı golle 2-0 kapanırken Felipe ve Baliç süper pasları ile dikkat çekti.

TEMPO VE PRES SORUNU

İkinci yarıda fizik kondisyon yönünden eksiği olanların sırıtmaya başladığı oyunda sağ kanatta denenen Duro hocasının gözüne girdi. Terim'in sık sık pres yapılması uyarısında bulunduğu bu yarının son dakikalarında Duro sayısız çıkışlarından birinde 3. golü buldu. Son saniyelerde bir gol bulan Dundee karşısında defansın en önemli sorunu Vedat'ın kademe hataları olduğu gözlendi.

HAKEMLER: Hofmann, Schvap,Gruber
GALATASARAY: Mondragon ***, (Dk. 88 Kerem ?), Vedat **, (Dk.87 İlhan *), Sarr ***, (Dk.90 Duncea ?), Victoria **, (Dk.46 Murat **), Batista **, (Dk.77 Erhan Namlı *), Baliç ***, (Dk.73 Faruk **), Ümit Karan **, (Dk.46 Serkan **), Felipe ***, (Dk.67 Müslim *), Berkant **, (Dk.46 Suat **), Pinto ?, (Dk.7 Ayhan ***), (Dk.86 Sabri ?), Duro **, (Dk. 90 Sedat ?)
DUNDEE UNİTED: Gallagher **, Mc İntyre **, Griffin **, (Dk.81 O'Donnell *), Doub ** , Mc Canny **, Charlie Miller **, (Dk.76 Benedict *), Laughton **, Easton **, Carson **, Thompson **
GOLLER: Dk. 10 Ayhan, Dk. 14 Ümit Karan, Dk. 85 Duro, Dk. 86 Mc Canny
SARI KART: Duro, Sarr (G.Saray), Easton, Mc Canny (D.United)

Yönetim Avusturya'da

Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın beraberindeki yöneticilerle birlikte dün sabah Avusturya'ya uçtu. İkinci başkan Ali Dürüst, futbol şube sorumluları Burak Elmas ve Özer Saraçoğlu ile birlikte dün akşamki Dundee United maçını izleyen Canaydın, karşılaşma öncesinde Terim'le bir toplantı yaparak transferdeki son durumu görüştü.

Galatasaray bugün dönüyor

Sarı-kırmızılılar'ın 10 günlük Avusturya kampı, dün akşam İskoçya'nın Dundee United takımı ile yapılan maçla birlikte sona erdi. Galatasaray 3 hazırlık maçı yaparak tamamladığı kampın ardından bugün İstanbul'a dönecek. Futbolcular 2 gün izin yaptıktan sonra Florya'da toplanacak. 16 Temmuz'da ise yeni kamp için İsviçre'ye gidecekler.

Spor Yazarları
Bekir Boran : Lokman Köse :
"Millet ödülü verdi saymanıza gerek yok..." Başarının suçu
 
Ortega Türkçe öğrenecek
Önceki gün kafileye katılan ve dün ilk kez takımla birlikte çalışan Ortega'nın arkadaşlarıyla anlaşmakta güçlük çektiği gözlendi.
PANCU KARTAL'DA
Transferindeki pürüzleri bir türlü giderilemeyen Conceiçao'yu beklemeye alan Kartal, 25 yaşındaki Daniel Pancu'yu aldı. Lucescu, vatandaşına imza attırmak için pazartesi Romanya'ya gidecek.
DEVLER NEFES AÇTI
14. Dünya Şampiyonası'na hazırlanan basketbolcularımız, dün sabah kros, akşam da atletizm çalışması yaptı.
Trabzon, Aachen önünde
Erzincan tarih mi oluyor?
Erzincanspor'da yarın yapılacak kongrede henüz bir iste ve adayın çıkması kuyübün geleceğinin ne olacağı konusunda merak uyandırıyor. Geçen haftaki kongreye 148 üyeden sadece 20'sinin katıldığını belirten Kırmızı-siyahlıların başkanı Cengiz Türker Çakır, "300 milyardan fazla borcu muz var. Bugüne kadar tek bir transfer yapamadık. Kadronun yarısından fazlası gitti. Herkesi kulübe sahip çıkmaya çağırıyorum" dedi. Belediye Başkanı Erkan Karaman da belediye çalışanlarının maaşlarını bile ödeyemediğini belrterek, "Erzincan'a devlet yatırım yapmadığı için kaynaklarımız yetersiz. Yeni yönetim seçilirse yardımcı olurum" diye konuştu.
Robson Mene G.Antep'e geldi
Portekiz'in Porto takımında orta saha ve forvet mevkiilerinde oynayan Robson Mene, Gaziantep'e gelerek takımla birlikte ilk çalışmasına çıktı. Teknik direktör Gigi Multescu, Mene'yi denemek amacıyla çağırdıklarını söyledi. Multescu, "Gaziantepspor her yıl olduğu gibi bu yıl da ligde fırtına gibi esecek, koşacak, gol atacak ve süprizler yapacak. Futbolcularıma güveniyorum" diye konuştu.

12 Temmuz 2002
Cuma
 
Künye
Temsilcilikler
ReklamTarifesi
AboneFormu
MesajFormu
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Hayat | Arşiv
Bilişim
| Aktüel | Dizi | Röportaj | Karikatür

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED