T ü r k i y e ' n i n   B i r i k i m i

T E L E V İ Z Y O N

Spor değil siyaset

Yaşanan istifalarla birdenbire çehresi değişen DSP ve hükümetin geleceği hemen bütün tartışma programlarının bu haftaki fix konusu...

İskele Sancak, bu hafta Türkiye'nin en sıcak gündemini tartışıyor. Ahmet Hakan Coşkun'un sunduğu programda, son bir hafta içinde yaşanan başta Hüsamettin Özkan olmak üzere, yaşanan istifalarla çehresi değişen "DSP ve siyaset" ele alınıyor. "Bundan sonra neler olabilir?" sorusunun da masaya yatırılacağı programda, "Siyaset nereye kadar bölünecek?", "Hangi noktadan itibaren tekrar toparlanacak? ", "Toparlanmaların yeni adresleri nelerdir?" sorularına cevap aranıyor.

Genel olarak DSP'nin ve hükümetin geleceğine odaklanan programda "İstifalar sürecek mi?", "Bu istifalar sonrası hükümeti nasıl bir tablo bekliyor?", "Yeni oluşumların, yeni partilerin, hükümet partilerinin ve eski partilerin seçimdeki şansları nedir?" gibi sorular da irdeleniyor. Programa Mehmet Barlas, Fehmi Koru, Eser Karakaş, Can Paker, Avni Özgürel, siyasi partilerin temsilcileri ve siyasi gözlemciler katılıyor.
Kanal 7 / 23.00

Taha Akyol'un sunduğu Eğrisi Doğrusu programında ise, DSP'den istifa eden isimlerin kuracağı parti konuşuluyor. Programın konuğu ise, gazeteci-yazar Altan Öymen. Programda yaşanan son gelişmelerle birlikte bundan sonra siyaset arenasında neler olabileceği, ekonomideki gelişmeler ve AB süreci tartışma masasına yatırılıyor.
Cnn türk / 21.10


4 milyar yıllık yaşamın belgeseli
Geçtiğimiz hafta ekrana gelmeye başlayan ve oldukça beğeni toplayan Yaşamın Zaferi adlı belgesel ilk bölümüyle yeniden ekranda. 4 milyar yıllık hayat savaşı, yeryüzünde yaşamın doğuşu ve yükselişine adanmış altı bölümlük yapım olan belgesel yoluyla izleyici, Antarktika kıyılarından Afrika'nın ovalarına kadar, başdöndürücü güzellikte bir seyahate davet ediliyor.
Ntv / 22.05


Sinema dünyasından haber var
Sedef Kabaş'ın hazırlayıp sunduğu Sesli Düşünenler programına bugün, ünlü sinema eleştirmeni Atilla Dorsay konuk olarak katılıyor. Sesi yüksek çıkanların değil, düşünceleri ses getirenlerin konuk olduğu programda Dorsay, Oscar ödülleri, Yeşilçam tarihi ve Hollywood'un dünya üzerindeki etkisini konuşuyor.
Tv8 / 18.35


SEYRİ ŞAHANE Seyri Şahane
Hep aynı terane
Show Haber'in başına geçen Tuncay Özkan'ın ilk işi Muhtar'ın haberlerini ve haber anlayışını eleştirmek ve Show Haber'in bundan sonraki çizgisini açıklamak oldu. Tuncay Özkan'ın koltuğuna oturan Fatih Altaylı da, haber politikalarını açıklarken, "Gündemden uzak kalmayacağız ama izleyicinin de içini karartmayan daha yumuşak haberler vereceğiz" türündeki rutin açıklamasını yaptı. Her yeni dönemde televizyon kanallarının haber merkezlerinin başında olanlar tarafından bu tür açıklamalar yapılır. Ve tekerleme halinde hep aynı ifadeler kullanılır. Ancak izleyici her zaman değişen bir şeyin olmadığını, neredeyse bütün kanalların haberlerinin aynı olduğunu görür. Bu nedenle Tuncay Özkan ve Fatih Altaylı'nın açıklamalarından değişim ve farklılık adına fazla bir şey -hatta hiçbir şey- beklememek gerekir.

 
Aşk, kin, entrika: Ne ararsan var!
Bir medya patronu ile ailesinin gizemli ve fırtınalı hikayesini anlatan Aşk ve Gurur adlı dizi beğeniyle seyredilmeye devam ediyor. Basın sektörünün önemli patronlarından Vedat Temur, iş hayatındaki başarıları ile özel hayatındaki çalkantıları bir türlü dengeleyemez. Annesi Süreyya Hanım ise, perdenin ardındaki gizli güçtür. Bütün aileyi ve işleri kadife eldivenle yöneten bir demir leydidir.
Star / 22.20

Pasifik Polisleri yine suçlu avında
Dünyanın birçok ülkesinde gösterilen; Fransa, Almanya, İspanya gibi Avrupa ülkelerinin yanısıra İskandinav ülkeleri, Güney Afrika ve Latin Amerika dahil olmak üzere toplam 129 ülkede tiryakilikle izlenen Pasifik Polisleri'nin bu bölümünde, Palermo, T.C. ve Chris bir kişiye saldıran çete elemanlarını yakalamayı başarırlar. Weed ve Terry adındaki bu iki sörfçü Brandan'a saldırır.
Atv / 00.25

Müzik, eğlence ve sohbet Şoray'ın Altın Günü'nde...
Şoray'ın Altın Günü'ne bugün pop müziğin başarılı gruplarından Grup Düş konuk oluyor. Grup albümlerinin sevilen parçalarını canlı olarak izleyenler için seslendiriyor. Programın diğer konuğu ise fantezi müziğin yeni seslerinden Ferdi Gürses. Sanatçı sevilen parçalarını izleyenler için yorumluyor. Programda ayrıca mutfakların en usta ve en ünlü aşçısı Ümit Usta da en güzel tariflerini vermeye devam ediyor.
Kanal 7 / 11.00

Erçetin'in "Neden"leri...
Ekranların en beğenilen müzik programlarının başında gelen Frekans'ta, Candan Erçetin var. Şafak Ongan'ın sunduğu programda albümü "Neden" hakkında bilgi verecek olan Erçetin, dört de yeni şarkısını seslendiriyor. Programda ayrıca, Nev ve yeni albümü "Her Şeye Rağmen" de var.
Cnn Türk / 22.05
12 Temmuz 2002
Cuma
 
Künye
Temsilcilikler
ReklamTarifesi
AboneFormu
MesajFormu
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Hayat | Arşiv
Bilişim
| Aktüel | Dizi | Röportaj | Karikatür

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED