AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ

S P O R

Luce, kadrosunu belirledi

Beşiktaş teknik direktörü, Sinan'ı ilk 11'de düşünürken, diğerlerini yedek kulübesinde oturtacak.

Beşiktaş Teknik Direktörü Mircea Lucescu yeni sezonun ilk maçında Samsunspor karşısına süreceği ilk 11'i belirledi. Yeni transferlerden Ahmet Hassan ve Okan Koç'u yedek soyundurmayı düşünen Rumen Hoca, İlhan Mansız'ın sakatlığının devam etmesi nedeniyle Sinan'a görev verecek.

DEFANS BLOĞU RAHAT

Kalenin banko ismi Cordoba olurken, geçen sezonun defans bloğu bu senenin ilk karşılaşmasında da bozulmayacak. Defansta Ronaldo ve Zago'nun yanında Ahmet Yıldırım forma giyecek. Bu sezon savunma hattına yeni transfer edilen Emre ve Gökhan'ın ilerleyen günlerde defansı zorlayacağı dikkat çekiyor.

REKABET BÜYÜK

Beşiktaş'ta en büyük rekabet orta alanda yaşanacak. Sol kanatta İbrahim alternatifsiz. Ancak sağ kanatta Kaan Dobra ve Okan Koç arasında müthiş bir rekabet var. Ancak Lucescu tercihini Kaan'dan yana kullanacak. Guinti'yle Ahmet Hassan arasındaki forma savaşında ise İtalyan oyuncunun şansı daha yüksek. Bu alandaki banko isim Tayfur.

FORVETE YENİ YÜZ

Kartal'ın bu sezonki kadrosunda tek yenilik sakat olan İlhan Mansız'ın yerine Sinan'ın oynayacak olması. Hazırlık maçlarında formsuz bir görüntü sergileyen Ahmet Dursun, Sinan'ın alternatifi konumunda. Geçen sezonun flaşı Pancu ise vazgeçilmez. Sakat olan Sergen'in durumu ise maç günü belli olacak.

SiNAN güç katacak

Yeni transfer Sinan, İlhan Mansız'ın yokluğunda hazırlık maçlarında bulduğu forma şansını iyi kulllanarak, Lucescu tarafndan Samsunspor maçında ilk 11'de sahaya çıkacak.

Tümer'e ceza yolda

Beşiktaş Teknik Direktörü Lucescu'nun verdiği izinle tatilini İzmir'de değerlendiren Tümer uçağı kaçırınca antrenmana çıkamadı. İdmana başlandığında Tümer'i çalışmada göremeyen Rumen teknik adam bu olaya hayli sinirlendi. Tümer'in bu hareketinin cezasız kalmaması gerektiğini düşünen Lucescu'nun yönetimden genç futbolcuya ceza verilmesini isteyeceği öğrenildi.

KARTAL'ın yeni formaları tanıtıldı

Beşiktaş'ın 2003-2004 futbol sezonunda giyeceği formalar dün akşam tanıtıldı. Rahmi Koç Müzesi'nde düzenlenen defileye, başkan Serdar Bilgili, yöneticiler, Lucescu ile eşi Nelly, futbolcular ve davetliler katıldı. Formaların tanıtımı öncesi konuşma yapan başkan Bilgili, 100. kuruluş yıldönümünde Beşiktaş ve Puma'nın önemli başarılara imza attığını söyledi. Geçen sezon ki, forma satışının 7 katına ulaştıklarını belirten Bilgili, "Bundan sonraki yıllarımızda bu rekorumuzu kırıp daha çok forma satışı yapacağımıza inanıyorum" dedi.

 
Alex geliyor Maxim bitiyor
Fenerbahçe daha önce transferi askıya alınan Gaziantepsporlu Maxim'in transferi için yeniden atağa geçti.
FENERBAHÇE ŞAMPİYONLUĞA MECBUR
Hooijdonk Fener'in aradığı adam değil. İyi yönetilmezse yakında dinamit olur. Ortega gelirse de kral olur. Bu takım, eğer ligin ilk 6 maçında 10 puandan fazla alamazsa Aziz Yıldırım'ı kimse kurtaramaz bu alemde.
CİMBOM'DA UEFA SIKINTISI
Galatasaray Kulübü, Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak kadroyu, UEFA'ya yarın saat 13.00'e kadar bildirmek zorunda .
Aybaba'nın keyfi yerinde
Trabzonspor Teknik Direktörü, istediği bütün oyuncuların transfer edildiğini belirterek, "Bu yıl geçen yıla göre daha şanslıyız" dedi.
Hamit manşetten inmiyor
Kerem, Çaykur Rize'de
Ordu'nun minder görevi
Dün İstanbul'da başlayan şampiyonada 22 ülkeden 190 güreşçi altın madalya almak için mücadele ediyor.
Antep, Bursa'ya bileniyor
Teknik direktör Sağlam, lige galibiyetle başlamak istediklerini söyledi.
Kısa kısa...
6 Ağustos 2003
Çarşamba
 
Künye
Temsilcilikler
AboneFormu
MesajFormu
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Hayat | Arşiv
Bilişim
| Dizi | Karikatür | Çocuk

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED