AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ
Albaraka Türk

T E L E V İ Z Y O N
O Eylül gününde yıkılanlar!

11 Eylül'ün 2. yıldönümünde CNN Türk yayınını bu saldırı ve değişen dengelere ayırıyor. New York ve Washington'dan canlı programlar ekrana geliyor

11 Eylül 2001 günü yaşanan terör saldırısının 2. yıldönümünde olayın ardından yaşananlar ve değişenler gün boyu CNN Türk'te ekrana getiriliyor. CNN Türk, bugün saat 15.00'ten itibaren yapacağı canlı bağlantılarla dünyanın farklı yerlerinden yapılan anma törenlerini ekrana getiriyor. New York'tan Cüneyt Özdemir ve Washington'dan Yasemin Çongar ise ABD'nin nabzını canlı yayında ekranlara yansıtıyor. 11 Eylül: Dönüm Noktası yayınında saat 15.00'te Mehmet Ali Birand, 11 Eylül'ün ABD'yi nasıl etkilediğini, dünyada ve Ortadoğu'da siyasi dengeleri nasıl değiştirdiğini tartışıyor. Yavuz Baydar ise saat 19.10'da SoruCevap'ta Taha Akyol'u konuk ediyor ve programda 11 Eylül saldırılarının dünya üzerindeki yansımaları, Irak'ta savaş sonrası yapılanma ve Ortadoğu'nun geleceği gibi konuları tartışıyor.

Cüneyt Özdemir ve Soner Yalçın'ın birlikte hazırladığı beşN birK saat 22.00'de New York'tan ekrana geliyor. Programda Afganistan anlatılıyor. Uzmanlar ile 11 Eylül'den sonra Afganistan'da nelerin değiştiği sorusundan yola çıkılarak Afganistan'ın iki yılı konuşuluyor.


Coppola'nın Vietnam Savaşı

1979 yılında Apocalypse Now ile Vietnam Savaşı hakkındaki en çarpıcı filmlerden birine imza atan Coppola, 1987 yılında bir kez daha Vietnam'a değindi. Bu kez savaşın çıkışsızlığını gören ve Amerika'nın Vietnam'ı terketmesi gerektiğine inanan bir kıdemli çavuş ile idealist bir er arasında geçen daha küçük ölçekli ama yine çarpıcı bir filme imza attı. Çekimler sırasında Coppola'nın oğlunun bir tekne kazasında ölmesi ve yönetmenin çok zor psikolojik şartlar altında filmi tamamlamış olması da film hakkında bir başka önemli not.

Taş Mezarlar

Orijinal Adı: Gardens Of Stone Yön: Francis Ford Coppola Oyn: James Caan, Anjelica Houston, James Earl Jones, D.W. Sweeny Türü: Savaş / Dram Yapım Yılı: 1987 Süre: 107 Dakika
CNBC-e / 22.00

 
'Bu Kadar Olur' dedirten olaylar
Erhan Çelik'in sunduğu Bu Kadar Olur programı dünyanın en ilginç görüntülerini ekrana getirmeye devam ediyor. Programda bugün, dünyanın en zengin dilencisinin kameralara yakalandığı an, zengin iş adamının gece yarısı komşularının çöplerini karıştırma görüntüleri, sigortadan para almak için kaza yaparken polise yakalanan sigorta sahtekarının görüntüleri ve trafikte başlayan ve mezarlıkta biten kavganın görüntüleri var.
Kanal 7 / 22.30

Sopranolar'da hareket var
Sopranolar adlı dizide, çılgın Chris ve en az kendisi kadar uçarı arkadaşı Brendan, para kazanmak için yük kamyonu soymaya karar verirler. Ancak işi ellerine-yüzlerine bulaştırırlar. Kaçırdıkları kamyonlardan biri, Junior Amca'ya ödeme yapan adamlardan birine aittir. Anthony Jr.'ın ise bilim dersi öğretmeninin Satürn'ü okulun park alanından çalınır.
Tv8 / 21.00

Mustafa, Gelin'in kasabasında
Zara ve Fikret Kuşkan'ın rol aldığı Gelin'de, Mustafa terhis olur ve nişanlısından ayrılır. Veyis'in ağabeyi Bedrettin ve eşi cenazeye giderler. Oktay da Almanya'dan döner ve cenaze defnedilir. Bedrettin'in adamları Mustafa'nın evine gidip, Mustafa diye Salih'i vururlar. Hazal da kaynıyla evlendirilme meselesini duyar.
Kanal D / 20.30
11 Eylül 2003
Perşembe
 
Künye
Temsilcilikler
Abone Formu
Mesaj Formu
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Hayat | Arşiv
Bilişim
| Dizi | Karikatür | Çocuk

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED