AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ

T E L E V İ Z Y O N
Irak'tan kalan izler

Irak savaşından zihinde kalan kareler, "O Anlar" başlığı altında ekrana getiriliyor. Programda, savaşın her günü ve her cephesinden unutulmayan görüntüler var.

NTV, neredeyse bir aydır süren Irak savaşından zihinde kalan kareleri ekranlara getiren farklı bir programı getiriyor ekranlara. Her anı ve her cephesi "naklen" izlenen bir savaşın anlattıkları ile özelleşen kareler, savaşın yıkıcılığı ve kötülüğüne delalet eden resimler bu programda ekrana getiriliyor.

Irak'ın son şehri 'Tikrit'in de düşmesiyle yeni bir aşamasına geçilen 'Irak Savaşı'nın her günü ve her cephesinden unutulmayan ve unulmayacak özel anları ekrana getirecek programın adı, 'O Anlar'. Dünyayı sarsan 27 günün olaylarına ve insanlarına farklı açıdan bakmayı öneren program, günün izlenmeyi hakeden en iyi yapımı.
Ntv / 22.05

CNN TÜRK ise, Irak ile ilgili gelişmeleri yerinden izlemeye devam ederken, günde iki kez canlı olarak Bağdat'tan yayınlayacağı özel haber bülteni "Bağdat'tan Bakış'ı ekrana getiriyor. Bağdat'taki gelişmeleri canlı yayın aracı ile her gün saat 11.00 ve 15.00'te izleyenlere bildirecek olan Kaya Heyse ve Burçin İmir, "Irak'ın başkentinde neler olduğu", "Saddam sonrasında nasıl bir düzen kurulduğu" gibi soruların cevabını veriyor.

Irak'ın her köşesinden muhabirlerle kurulan canlı bağlantılarla alanı genişletilecek olan programda, Kuzey Irak'tan Ümran Safret, Kuveyt'ten Serhat Uçak ve Washington'dan Yasemin Çongar ile de canlı bağlantılar da gerçekleştiriliyor.
Cnn Türk / 11.00 / 15.00


Brad Pitt'le yeniden tanışın

TRT bu hafta da 'Kapalı Gişe' kuşağında iki ünlü oyuncu Bratt Pitt ve Anthony Hopkins'in oyunuyla dikkat çeken fantastik bir dramı getiriyor ekranlarına. Türkiye'de Joe Black adıyla gösterilen ve iyi bir gişe başarısı sağlayan Meet Joe Black, oldukça farklı bir hikayeyi beyazperdeye taşıyor. Filmin yönetmenliğini 'Midnight Run- Geceyarısı Avı' ve 'Scent Of a Woman- Kadın Kokusu' filmlerine imza atan Martin Brest üstlenmiş.

William Parrish orta yaşlı, zengin bir medya patronudur. Fakat bir süreden beri kalbiyle ilgili sağlık problemleri vardır ve gaipten sesler duymaya başlamıştır. Bu arada ortaya Joe Black adında esrarengiz bir genç adam çıkar. Ansızın William'ın hayatına giren bu adam, aslında -hikaye bu ya- bir "ölüm meleği"dir.

Joe, William'ın canını almak için insan görünümünde dünyaya inmiştir. Fakat ölmeyi istemeyen William, Joe Black ile bir anlaşma yapar. Joe Black, bir insan gibi yaşamayı öğrenecektir. William ise biraz zaman kazanacaktır. Ancak işler umulduğu gibi gitmez ve Joe Black, William'ın güzel kızı Susan'a aşık olur. Aşk denilen duyguyu ilk kez tadan meleği güzel fakat bir o kadar da çelişkili günler beklemektedir.
Trt / 20.50

JOE BLACK

Yön: Martin Brest Senaryo: Ron Osborn, Jeff Reno Görüntü Yön: Emmanuel Lubezki Müzik: Thomas Newman Yapım: 1998 / ABD Süre: 178 dakika Tür: Romantik-Komedi Oyn: Brad Pitt, Anthony Hopkins, Claire Forlani, Jake Weber, Marcia Gay Harden


Polat'ın en zor saatleri
Necati Şaşmaz ve Raci Şaşmaz'ın başrol oynadığı mafya dizisi Kurtlar Vadisi'nde bugün, Çakır'dan intikam almak isteyen Şevko, Polat'ı kaçırıp ona işkence yapmaya başlıyor.
Derya ise, korku içindeki Meral'i Seyfo'ya emanet ediyor ve ağabeyine olup biteni anlatmaya gidiyor. Laz Ziya ise başkaları tarafından bir SEHEM'in kurulduğunu anlayıp, ona kimlerin kumpas kurduğunu öğrenmeye çalışıyor.
Bu arada Çakır, Şevko'nun mekanlarını araştırarak Polat'ın yerini saptıyor. Fakat, Polat'ı kurtarmaya giderken polisler tarafından gözaltına alınıyor. Elif, Çakır'ın başına bir küpe yüzünden büyük bela açmıştır, ancak onun da başı dizinin bu bölümünde Canan'dan ötürü belaya giriyor.
Show Tv / 20.30

 
Demirel'le siyaset sohbeti
Dokuzuncu Cumhurbaşkanı Demirel, NTV Ankara Temsilcisi Murat Akgün'ün sorularını yanıtlıyor. İlk bölümü dün ekrana gelen özel röportajın ikinci bölümünde Irak Savaşı ve Türkiye'nin politikası, Kuzey Irak'taki gelişmeler, Filistin sorunu, ABD'nin bölgeye gelmesi ile oluşan yeni durum programın başlıca konularını oluşturuyor. Demirel programda, bölge ile ilgili askeri ve siyasi konjonktürü Murat Akgün'e değerlendiriyor.
Ntv / 17.00

İnsanlığa davet şiirleri Nebil Özgentürk'ün sunduğu Bir Yudum İnsan'ın İnsanlığa Davet adıyla yayınlanacak bu bölümüne sanatçılar katılıyor ve 100 yıl boyunca yaratılan barış şiirlerini ve şarkılarını yorumluyorlar. Türkiye ve dünya için insanlığı, kardeşliği anlatan şiirler ve şarkılar sanatçılar ve aktörler tarafından seslendiriliyor. Programa, Yıldız Kenter, Müşfik Kenter, Atilla İlhan, Cem Karaca, Savaş Dinçel, Haluk Bilginer ve Kenan Işık konuk oluyor.
Atv / 23.00

Müzik, eğlence sohbet, yemek
Şoray Uzun'un hazırlayıp sunduğu Altın Günü programına bugün, Türk halk müziği sanatçısı Hüseyin Gündoğdu konuk oluyor. Sanatçının en güzel parçalarını seslendireceği programda ayrıca, Ahmet Ece ve Gülesin, izleyenlerin beğeniyle takip ettikleri birbirinden güzel türkü canlandırmalarıyla yeralıyorlar. Şoray Uzun'un ve Hala Gamze Gözalan'ın esprileri ve canlı telefon bağlantılarıyla renklenen programda, ünlü aşçı Ümit Usta da ekran başındaki hanımların ne yemek yapsam derdine çözümler üretiyor.
Kanal 7 / 14.05

Kadir için vur emri çıkınca...
Böyle mi Olacaktı'da bugün, Yusuf iyileşmeye başlamıştır. Pınar onunla konuşmak istiyor ve Kadir'in suçsuz olduğunu söylüyor. Ama Yusuf onunlu kırıcı konuşuyor. Kadir suçsuzluğunu ispatlamak için Necati'nin evini basıyor. Ancak Necati düşman olduklarını ama asla böyle bir şey yapmayacağını ve yapmadığını söylüyor. Polis Kadir için vur emri çıkartır.
Atv / 21.45
16 Nisan 2003
Çarşamba
 
Künye
Temsilcilikler
ReklamTarifesi
AboneFormu
MesajFormu
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Hayat | Arşiv
Bilişim
| Dizi | Röportaj | Karikatür

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED