T ü r k i y e ' n i n   B i r i k i m i

S P O R

Rebrov'da geri sayım

Yönetimden transferler için tam yetki alan Sadettin Saran, dün İngiltere'de Ukrayna'lı golcünün transferini imza aşamasına getirdi.

Dış transferde teknik direktör Oğuz Çetin'in isteği doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, dün çıkarma yaptığı İngiltere'de Rebrov'un transferini imza aşamasına getirdi. Yönetimden Ukraynalı golcüyle birlikte Kemal'in transferi için tam yetki alan Futbol Şube Sorumlusu Sadettin Saran'ın ilk etapta Rebrov için girişimlere başladı. Daha önce devrede bulunan İngiltere'nin Fulham takımının Rebrov'un transferinden vazgeçmesiyle birlikte daha öncede Fenerbahçe'ye gelmek istediğini açıklayan Ukraynalı golcünün transferindeki tek problem olan bonservis konusu dün yapılan görüşmeler sonunda olumlu sonuçlandı. Saran, dün İngiliz kulübüyle yaptığı girişimler sonucunda Rebrov'la her konuda anlaşmaya vardı. Sadettin Saran'ın sadece Tettonham kulübü ile bonservis konusundaki problemleri halletmesinin ardından Ukraynalı futbolcunun bir iki gün içinde İstanbul'a getirilerek imza attırılacağı bildirildi.

KEMAL'DE ISRAR VAR

Tottenhamlı futbolcunun transferini bitiren Saadettin Saran'ın Gaziantepspor başkanı Celal Dogan'a da haber göndererek, "Herkes Kemal için istediğiniz 2.5 milyon doların çok fazla olduğunu görüşünde. Astronomik beklentiler içindesiniz. Bu şartlarda bu transferi kimse gerçekleştiremez. Uygun bir rakam düşünürseniz bizi arayın" dediği öğrenildi. Saran ile Doğan'ın cuma günü bir araya gelip Kemal'in transferindeki son pürüzleri görüşüp bu transfere netlik kazandıracak.

İç transfer bitiyor

Fenerbahçe, iç transferde Ümit Özat dışında sözleşmesi biten diğer oyuncuların durumlarını 31 Ocak tarihine kadar netleştirecek. Arsenal başta olmak üzere bir çok kulübün transfer listesinde yeralan Rüştü'nün yanısıra M.Doğan, Mirkoviç, Ali Akdeniz, Ceyhun ve Ali Güneş ile de 10 gün içerisinde sözleşme yenileyecek. Görüşmeleri Sadettin Saran yapacak.

Fener uçmak istemiyor

Antalya - İstanbul seferi sırasında korkulu dakikalar yaşayan Fenerbahçe'de uçak korkusu giderek artmaya başladı. Kendilerini Antalya'ya getiren Konya uçağının Diyarbakır'da düşmesinin ardından İstanbul'a gelirken yaşanan olaylar Fenerbahçeli futbolcularda uçakla yolculuk etme korkusunu arttırdı.

Spor Yazarları
Ali Gümüş :
Avukat Numan Güzey güreşin seçkin sevdalısı
 
Antalya'da Aslan sevgisi
İngiltere'yi çözdük
Aurelio isyanı
Trabzonspor kulüp başkanı Özkan Sümer, Beşiktaş gibi ciddi ve büyük bir kulübün sözleşmesi devam eden Brezilyalı Aurelio ile ilgilenmesine ihtimal vermediğini söyledi.
Doğan'dan savaş tepkisi
Savaş dedikodularının spora zarar verdiğini söyleyen Gaziantepspor Başkanı Celal Doğan, "Biz futbol oynuyoruz. Savaşla ne işimiz olur? Bu ne anlamsız panik" dedi.
Lokomotif Büyükşehir
İstanbul Büyükşehir Belediyespor, başarılarına her gün yenilerini eklemeye devam ediyor. 2 yıl önce kurulan Büyükşehir Tekvando Takımı, gençlerde son Türkiye Şampiyonası'nda 5 kişiyle girdiği sınavlarda 5'te 5 yaptı.
Haydi Abdi İpekçi'ye
Hidayet ve Mehmet güldü
NBA'de Sacramento Kings, Golden State Warriors'ı 102-80 yenerken, Hidayet Türkoğlu 12 sayı 3 ribaund, 2 asist, 1 blokla oynarken, Detroit'in Indiana'yı 88-78 yendiği karşılaşmada Mehmet 6 sayı, 7 ribaund, 1 top çalma, 1 blok yaptı. Diğer sonuçlar şöyle: Atlanta-Chicago: 102-115, N.Knicks-Miami: 72-65, Washington -Denver: 89-74, Detroit-Indiana: 88-78, N.Orleans-Phoenix:114-102, Minnesota-Toronto: 89-81, S.Spurs-Houston: 87-82, Memphis-Portland: 87-99, Philadelphia -Boston: 99-100, Utah-N.Jersey: 106-103, Lakers-Clippers: 96-92.
22 Ocak 2003
Çarşamba
 
Künye
Temsilcilikler
ReklamTarifesi
AboneFormu
MesajFormu
Ana Sayfa | Gündem | Politika| Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon| Hayat| Arşiv
Bilişim
| Dizi | Röportaj | Karikatür

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED