AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ
Albaraka Türk

Y A Z A R L A R

GSGM personeli haydi spora

Ülkemizde sporun patronu konumundaki Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü önümüzdeki günlerde, geç kalan bir uygulamayı "hayata" geçirecek. "Bu nedir" diye soracak olursanız, cevabını da hemen vereyim..

Efendim, yeni yönetim göreve geldikleri günden bu yana çalışanlara "sosyal" aktiviteleri sık sık sunuyor. İlk planda 125 emekli personelini yemekli bir toplantı ile onurlandıran yöneticiler, daha sonra 2500 personel ve aileyi bir araya getirip Bolu Aladağ'da unutulmaz gün geçirilmesini sağladılar.

Bu "sosyal" konunun öncülerinden olan, Genel Müdürlük Personel Dairesi Başkanlığı şimdilerde personele "sabah sporu" yaptırmak için kolları sıvadı.

Bu konuda "pilot" bölge olarak Ankara seçildi. Ankara'da çalışan personelin büyük kısmı, 19 Mayıs stadına gelecek ve mesaiden önce yarım saat spor yapacak. Bu arada, sabah sporuna katılanlara da birer kutu süt hediye edilecek. Benden duyurması.

Bisiklette birşeyler var

Bisiklet sporumuzda başarılı haberler gelmeye başladı.

İsviçre'de yapılan Dünya Şampiyonasının saate karşı yol yarışında Necmettin Özbek ilk 20ínin arasına girerek, 19 ncu oldu.

İzmir Bisan kulübünün sporcusu olan Özbekíin bu başarısını Mert Mutlu 29 nculukla süsledi.

Bisiklette Dünya devlerinin arasında yer alan bu iki bisikletçimiz, böylece gelecekteki başarıların müjdesini bize İsviçre'den verdi.

Hakemlerin yürekleri kıpır kıpır

Şu günlerde futbol hakemlerinin kalpleri bir başka atıyor. Profesyonel liglerde görev almak için klasmana girmeye çalışan hakemlerimizin durumu önümüzdeki hafta içinde netleşecek.

Bu konuda en büyük heyecanı ise, Üst klasman hakemleri yaşıyor. Üst klasmandaki 30 hakemin arasına girmek için 45 hakem, kıyasıya yarışacak. Bu heyecan Ankara 19 Mayıs Stadı'nda yapılacak testlerle son bulacak.

Mutlu evliliğe hazırlanıyor

Halen Türk Halterinin gurur kaynağı olan Halil Mutlu da en geç Ocak ayına kadar evlenecek.

Bunun için, çeyiz hazırlığı içinde olan Halil Mutlu, Atina Olimpiyatlarındaki başarısını, sol parmağına takacağı alyansla ile kutlayacak.

Ankara atletizmde öne çıkıyor

Türk sporunun "lokomotifi" olmak için çırpınan Ankaralı atletler, bu görüntülerin geçenlerde yapılan yarışlarla ortaya koydu.

Yöresel karmalar Türkiye Birinciliğinin büyük kısmı Ankara'ya geldi.

Hele hele 89-91 doğumlular arasında yapılan müsabakalarda rakiplerine "toz" yutturan Ankaralı atletler, uzun yıllardır ilk kez böylesine büyük bir başarıya imza atmanın mutluluğu içindeydiler.

Bu başarıya imza atanların başında, İl Müdürü Enver Oral, Atletizm Ajanı İlyas Circi ve Teknik adamlar yer aldı.

Genç yaşta kayınpeder oldu

Yılların Okçuluk Federasyonu Başkanı, şimdinin Dünya okçuluğunun iki numaralı ismi Prof.Dr. Uğur Erdener, geçenlerde kızını evlendirdi. Bir dönem rahmetli Nezih Demirkent ustamızın yanında gazetelikte yapan Burcu Erdener, Serdar Şimşek ile dünya evine girdi. Hacettepe Üniversitesi Beytepe kampusundaki Beyaz evde düzenlenen nikah töreni, kelimenin tam anlamı ile, muhteşemdi.

HAFTANIN SÖZÜ

Zeka tarla gibidir, ekip, bakmak ister
ÇİÇERON


12 Temmuz 2003
Cumartesi
 
GÜRAY SOYSAL


Künye
Temsilcilikler
AboneFormu
MesajFormu

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Hayat | Arşiv
Bilişim
| Dizi | Röportaj | Karikatür | Çocuk
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED