AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ
Albaraka Türk

T E L E V İ Z Y O N
Yeni yepyeni döndü

İbrahim Sadri yeni bir show'la Kanal 7'ye geri döndü. Bu akşam ilk kez ekrana gelecek 'İS 2003', biraz talk show, biraz stand-up, biraz da sit-com. Yani programda ne ararsan var.

Bir dönem Kanal 7'de yaptığı show programlarıyla adını duyuran ve kanaldan ayrıldıktan sonra uzun bir süre ortalıkta görünmeyen İbrahim Sadri, Kanal 7'ye geri döndü.

İS 2003 adı altında yaz sezonuna özel eğlenceli bir talk show programı yapacak olan İbrahim Sadri, yaz aylarında Kanal 7 ekranına yeni bir renk katacak.

Türk televizyonlarının ilk gece şovmenlerinden olan İbrahim Sadri, modern, genç ve hareketli olarak tanımladığı yeni programıyla hem talk-show, hem stand-up ve hem de sit-com türlerini programda birlikte götürmeyi deniyor.

Haftasonları yayınlanacak şiirsiz bir İbrahim Sadri programı olacak olan İS 2003'ün ilk konukları ise, Türk Sanat Müziği sanatçısı Umut Akyürek, bio enerji uzmanı Şuayip Dağistanlı ve astrologlar. "Haftanın Haberi", "Kalk Tahtaya", "Tatilciler", "Acemi Hırsızlar", "Hava Nasıl Oralarda", "Marko Paşa" gibi birbirinden farklı ve eğlenceli bölümlerin yeraldığı programda, orkestra, beklenmedik sürprizler ve alanında başarılı olmuş konuklar yeralıyor.

İbrahim Sadri'nin yeni programı İS 2003, izleyenlere yaz ekranında serin bir esinti vadediyor.
Kanal 7 / 23.30


İş ve entrikalar

Al Pacino'nun En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu dalında Oscar'a aday gösterildiği, Venedik Film Festivali'nde Jack Lemmon'a En İyi Erkek Oyuncu ödülü kazanan "Amerikalılar" adlı film ekranda. 48 saatlik bir zaman dilimi içinde geçen ve seyirciyi yedi farklı karakterle tanıştıran Amerikalılar, patronları tarafından birbirlerine düşürülen dört emlakçının yaşadıklarına odaklanıyor. Bu dört adam yarışta elenmemek için gerekli sayıda satış yapmak zorundadır. Ricky son derece rahattır, çünkü her zaman olduğu gibi en yüksek satışı yine onun yapacağı kesindir. Ama barda tanışıp ayaküstü satış yaptığı bir adamın eşi, anlaşmanın iptal edilmesini isteyince, bu sorunu bertaraf etmeye çalışır. Diğerlerinin durumu daha zordur. İyi satış yapmalarına olanak sağlayacak bazı bilgiler, gözlerinin önünde kasaya kilitlenmiştir ve koşullar, hepsini de hırsızlığa zorlamaktadır. Kazananın da aslında yitireceği yarış start almıştır. "Postacı Kapıyı İki Kere Çalar", "Dokunulmazlar", "Biz Melek Değiliz" filmlerinin senaryolarını yazan, "Oyun Evi", "Şans Bu", "İntihar" ve "İspanyol Mahkûm"un hem senaristliğini hem de yönetmenliğini üstlenen David Mamet, oyunu bizzat senaryolaştırmış. Baştan sona tamamen erkeklerin dünyasında geçen film, Amerikan toplumuna oldukça acımasız bir bakış fırlatıyor. Seyirciyi, üçkâğıtçılığın ve köşe dönücülüğün erdem sayıldığı emlak komisyoncularının dünyasına götüren filmde, hiç durmadan yağan yağmur da, yaşanan çirkinlikleri örtmek istermiş izlenimi veriyor. Film, David Mamet'in Pulitzer ödüllü oyunundan uyarlanan ağzı bozuk ama fikri ve vicdanı hür, IQ'su yüksek bir Amerikan Rüyası eleştirisi.

Amerikalılar

Orijinal Adı: Glengarry Glen Ross Yön: James Foley Senaryo: David Mamet Görüntü Yön: Juan Ruiz Anchia Oyuncular: Al Pacino, Jack Lemmon, Kevin Spacey, Ed Harris, Alan Arkin, Alec Baldwin, Jonathan Pryce, Bruce Altman Yapım Yılı: 1992 / ABD Tür: Dram / Macera Süre: 100 Dakika
STV / 21.45

 
Baykal'la Türkiye meseleleri
Ana muhalefet partisi CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, Ceviz Kabuğu'na konuk oluyor. Canlı yayınlanacak programda Baykal, ABD-Türkiye bunalımı, TBMM Yolsuzluk Komisyonu'ndan çıkan "Yüce Divan" kararı, Sinop açıklarında bulunan petrol rezervleri ve YÖK yasa tasarısına kadar gündemdeki konular hakkında soruları cevaplıyor.
Atv / 23.15

Ağar'la haftalık gündem sohbeti
Hakkı Devrim'in sunduğu günBEgün'e, DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar konuk. Devrim, Ağar ile 'Süleymaniye'de tutuklanan Türk gazetecileri', 'gerginleşen ABD-Türkiye ilişkileri', 'Sit alanı tartışmaları', 'El koyulan İmar Bankası' gibi son bir haftanın tartışılan olaylarını konuşuyor.
Cnn Türk / 21.05

Açık havada türkü başkadır
THM'nin usta yorumcusu Mahmut Tuncer'in sunduğu Show'a, Sümer Ezgü ve Hülya Bozkaya konuk oluyor. Program bu hafta Kütahya'dan canlı yayınlanıyor. Her hafta birbirinden değerli sanatçıları programa konuk eden Mahmut Tuncer'in Kütahya açık hava tiyatrosunda yapacağı programı 1500 kişi izleyebilecek. Canlı yayınlanacak programda türkülerle konukları coşturan Mahmut Tuncer ve konukları izleyenlere keyifli dakikalar yaşatıyor.
Kanal 7 / 21.30

Casusluk filmi sevenler için
"Kara Delik" adlı son derece gizli bir servisin üyesi olan Royce, Amerikan hükümeti adına çok gizli görevlerde çalışmaktadır. Bir senatör, örgütün formunu değiştirip, organizasyonu dağıtmak isteyince, Royce ve çalışma arkadaşları harekete geçerler. "Kara Delik" üyeleri şimdi, işlerini kaybetmelerine yol açacak senatörden intikam alacaklardır. Royce, onlarla birlikte hareket etmek yerine, senatörden alınacak intikama engel olmaya çalışır.
Royce
Orijinal Adı: Royce Yön: Rod Holcomb Oyn: James Belushi, Miguel Ferrer, Peter Boyle, Chelsea Field Yapım Yılı: 1994-ABD Türü: Aksiyon
TV8 / 21.00
12 Temmuz 2003
Cumartesi
 
Künye
Temsilcilikler
AboneFormu
MesajFormu
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Hayat | Arşiv
Bilişim
| Dizi | Karikatür | Çocuk

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED