AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ

S P O R

FENERBAHÇE RAKİPSİZ OLACAK

Genç futbolcular sezon sonunda şampiyon olarak camia ve taraftarı mutlu etmek istediklerini açıkladılar.

Fenerbahçe'nin milli futbolcuları Fatih Akyel ve Selçuk Şahin yeni sezon için iddialı konuştular. Fatih, geçen sezonu unuttuklarını ve yeni bir sayfa açtıklarını belirterek, "Bu sezon taraftarlarımıza şampiyonluk armağan etmek istiyoruz. Camiamıza artık başarı yaşatmamız gerekiyor. Bunun bilincindeyiz'' diye konuştu. Fatih, Avrupa kupalarında bu sezon oynamayacak olmalarının kendileri için ligde avantaj olabileceğini, bu sezon şampiyon olup, gelecek sezon şampiyonlar ligine katılmayı amaçladıklarını söyledi.

RÜŞTÜ BÜYÜK KAYIP

Bu sezon daha sakin, daha dikkatli olması gerektiğini ifade eden Milli Futbolcu, "Luciano defansımız için iyi bir transfer. Umarım bu sezon savunmamız daha iyi olur ve kolay goller yemeyiz. Selçuk da çok yetenekli bir oyuncu. Fenerbahçe, Rüştü gibi Türkiye'nin en iyi kalecisini kaybetti. Yerini doldurmak zorunda, ama Volkan ve Recep, Rüştü ağabeyle yıllardır çalışıyorlar. Onun yolunda giderlerse bu işi götürürler'' dedi.

SELÇUK'UN KORKUSU YOK

Selçuk, Fenerbahçe'nin başarıya aç bir kulüp olduğunu bildiğini ve her şeyi göze alarak buraya geldiğini vurgulayarak, "Taraftarımızın şampiyonluk beklediğinin farkındayım. İyi konsantre olursak büyük başarılar yakalayacağımıza inanıyorum. Kendime güveniyorum. Fenerbahçe'de çok güçlü orta saha olacak. Rekabet başarıyı getirecektir'' dedi.

Ağır idmanlar sürüyor

Fenerbahçe yeni sezon hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanlarla sürdürdü. Çalışmalara Teknik direktör Christoph Daum'un yurt dışında transfer çalışmalarında bulunduğu için katılmadı. Samandıra Tesisleri'nde antrenör Roland Koch yönetiminde gerçekleşen idmanda futbolcular koşu, istasyon ve pas çalışmasının ardından bire bir adam geçip gol atma çalışması yaptı.

SATIŞ LİSTESİNDEKİLER İDMANDA

Antrenmanda kaleciler Volkan, Recep ve Bekir, bir süre kaleci antrenörü Eike Immel yönetiminde, sakatlığı bulunan İsmail ve Rus futbolcu Vladimir Beschastnykh, Dr. Gunnar Gerisch yönetiminde ayrı çalıştılar. İdmana rahatsızlığı bulunan Tuncay çıkmazken, önceki günkü idmanda yer almayan Sergei Rebrov dün takımla çalıştı.

Hooijdonk'a JET imza

Fenerbahçe, Hollandalı ünlü golcü Van Pier Hooijdonk'un transferini bitirmek için dün Hollanda'ya çıkartma yaptı. Başkan vekili Nihat Özdemir'in uçağıyla Aziz Yıldırım ve Daum, ünlü golcünün transferini bitirmek için Amsterdam'a gitti.

AMSTERDAM'DA ZİRVE

Sarı lacivertli takım dünkü görüşmelerde Hooijdonk'la her konuda anlaşma sağladı. Hollandalı golcüyle öğle saatlerinde Amsterdam'da yemek yiyen Yıldırım ve Daum'un, Hooijdonk'la aradaki pürüzleri giderdikleri ve kesin olarak anlaştı.

BUGÜN GELMESİ BEKLENİYOR

Fenerbahçe'nin anlaştığı Hollandalı yıldızın bugün İstanbul'a geleceği bildirildi. Sarı-lacivertliler, Hooijdonk ile 2 yıllık sözleşme imzalayacak. Prensipte anlaşmaya varılan Brezilyalı Alex ve Fabiano'nun ise Pazartesi günü gelecekleri bildirildi.

Spor Yazarları
Güray Soysal :
GSGM personeli haydi spora
 
TOLGA Cimbom yolunda
Sarı-Kırmızılılar, Beşiktaş'ın gözden çıkardığı genç oyuncunun peşine düştü.
KARTAL'IN KOÇ'U
Siyah-Beyazlıların yeni yıldızı, 3 sene içinde Avrupa'nın büyük kulüplerinden birine gideceğini söyledi.
Ahmet Hassan hasret giderdi
YANAL FUTBOLCULARI BUNALTTI
Futbolun efendisi
Samsunspor'da antrenörlüğe başlayan Ertuğrul hedefinin 5 yılda zirveye çıkmak olduğunu söyledi.
Trabzon'da şartlı imza
Bordo-Mavililer, Lokeren takımının sol kanat oyuncusu Coulibali ile 3 yıllık protokol imzaladı.
Erteleme tarihe karıştı
Sahasını maç için hazırlamayan kulüpler hakkında disiplin hükümleri uygulanacak.
İsviçre'de büyük buluşma
Kısa kısa...
12 Temmuz 2003
Cumartesi
 
Künye
Temsilcilikler
ReklamTarifesi
AboneFormu
MesajFormu
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Hayat | Arşiv
Bilişim
| Dizi | Karikatür | Çocuk

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED