AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ

S P O R

KARTAL'IN KOÇ'U

Siyah-Beyazlıların yeni yıldızı, 3 sene içinde Avrupa'nın büyük kulüplerinden birine gideceğini söyledi.

Beşiktaş'ın olaylı bir şekilde Gençlerbirliği'nden transfer ettiği Okan Koç, hedefinin Siyah-Beyazlı kulüpte büyük başarılara imza atmak olduğunu söyledi. Beşiktaş'a gelmesinin nedenlerini açıklayan Okan, "Her zaman için hedefim futbol oynamaktır. Beşiktaş yerine G.Saray veya F.Bahçe'de olabilirdi ancak ben kulübümün de menfaatini düşünerek hareket ettim. Şampiyonlar Ligi'ne direkt olarak katılmakta tercihimi etkiledi. Beşiktaş'ı tutmamda ağır bastı" dedi. Beşiktaş'a gelmesinde Sinan Engin'in büyük payı olduğunu belirten Koç, "Sabaha kadar benimle konuşan Sinan abinin rolü büyük. Hüsnü Güreli ve Olgun Aydın'ın da paylarını unutmamak gerekir" dedi.

KAAN DOBRA VEYA BEN FARKETMEZ

Beşiktaş'ta yedek kalmak gibi bir korkusu olmadığını söyleyen Okan Koç, "Ne kadar büyük bir kulübe geldiğimi biliyorum. Futbolla içiçe yaşayan bir insanım ve her zaman rekabeti severim. Gelirken Kaan Dobra'yla çok büyük bir rekabet yaşayacağımızı biliyordum ancak bir gün gelir ben oynarım bir gün gelir Kaan oynar. Bu hiç önemli değil. Yeter ki takım kazanıp, başarılı olsun" biçiminde konuştu. G.Birliği'ndeki asist ve gollerine Beşiktaş'ta da devam edeceğine değinen Okan, "Bu sene 10 gol atar ve 15'te asist yaparım" diye konuştu.

SERGEN YALÇIN DÜNYADA TEK

Yıldız futbolcu Sergen Yalçın'ın dünyanın en büyük starı olduğunu vurgulayan genç futbolcu, "Türkiye'de örnek aldığım tek isim Sergen'dir. Bir futbolcunun ondan alacağı çok şey var. Sergen abiyle aynı takımda oynadığım için çok şanslıyım. Ondan ne kaparsam benim yararıma olacak. Ancak Figo'yla da yanyana oynamak büyük zevk olur." şeklinde konuştu. Beşiktaş'ta en az 2 sene oynayacağını ifade eden yıldız futbolcu, "Beşiktaş'a verdiği paranın hakkını vereceğim. Hedefim Avrupa ve bunu da 3 sene içinde gerçekleştireceğim" dedi.

YA İTALYA YA İSPANYA

Beşiktaş'tan Avrupa'nın bir ülkesine transfer olabilmesi için büyük bir teklif gelmesi gerektiğini açıklayan Okan, "Eğer Avrupa olacaksa kesinlikle İtalya veya İspanya olur. Sakatlığım var. Bundan Allah'ın izniyle bir an önce kurtulabilirsem, ne kadar başarılı olduğumu göstereceğim" diye konuştu. Gece hayatını sevmediğini belirten genç yıldız, "İstanbul'a geldiğim de gece hayatında kaybolma, dendi. Zaten gece hayatını sevmem. Tüm takımla bir yere giderse iştirak ederim yoksa beni öyle tek başına kimse göremeyecek" diye görüş belirtti.

Sergen için seferberlik

Beşiktaş, yeni sezon çalışmalarını dün akşam yaptığı tek idmanla sürdürdü. Antrenmana sakatlıkları süren Sergen, İlhan Mansız katılmadı. Fizyoterapist eşliğinde Okan Koç ve Ahmet Dursun ise düz koşu yaparak idmanı tamamladı. İsviçre'de kasığındaki sakatlığı nüksettiği için forma giyemeyen Sergen'in iyileşmesi için kulüp doktorları seferberlik ilan etti. Tecrübeli futbolcu iyileşmese de Güney Kore'deki 2. hazırlık kampına götürülecek.



12 Temmuz 2003
Cumartesi
 
Künye
Temsilcilikler
Abone Formu
Mesaj Formu
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Hayat | Arşiv
Bilişim
| Dizi | Karikatür | Çocuk

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED