AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ

S P O R

Bursa Yeşil-Beyaz'a büründü

Bursaspor Başkanı Fikret Üstenci ve Mali Asbaşkan Erkan Körüstan, yeşil-beyazlıların yeni sezon hazırlıklarını izlemek üzere Hollanda'nın Eindhoven kentine gitti. Bu arada, yeşil-beyazlıların amatör lig takımlarıyla oynadıkları 3 hazırlık maçından 9-0, 8-0 ve 6-0'lık farklı galibiyetlerle ayrılması yeşil-beyazlı taraftarlar tarafından sevinçle karşılandı. Hagi'nin getirdiği yeni oluşumun ardından, şehir yeşil-beyazlı bayraklarla süslemeye başladılar.


Chelsea, İnter'den EMRE'yi istedi

İngiliz Chelsea kulübünün yeni sahibi Roman Abramoviç'in Milano kentinde İnterli yöneticiler ile yaptığı görüşmede istediği futbolcuların arasında Emre Belözoğlu'nun da olduğu iddia edildi. Petrol milyarderi Abramoviç'in Chelsea'ye yıldız futbolcu getirmek için dün Milano'ya gelerek İnter ve Juventuslu yöneticilerle görüşmesi büyük polemiklere yol açtı. Corriere dello Sport'daki haberde, İnter'in Genel Menajeri Lele Oriali ile öğle yemeği yiyen Chelsea'nin yeni patronunun Vieri için 50 milyon Euro, Emre için de 20 milyon Euro önerdiği öne sürüldü.


Çaykur Rizespor'da forvetlere özel idman

Yeni sezon hazırlıklarını Erzurum'da sürdüren Çaykur Rizespor, Atatürk Üniversitesi'ne ait spor tesislerinde çalıştı. Teknik direktör Hikmet Karaman nezaretinde yaklaşık 2 saat süren bir çalışma yapan yeşil-mavili futbolcuların, çift kale maçta oldukça istekli ve hırslı oldukları gözlendi. Hikmet Karaman, antrenmanda özellikle forvet oyuncularının gol bölgelerinde etkisiz ve ağır kalmalarına sinirlenirken, hata yapan futbolcularını sık sık uyardı.


İBRAHİM KUTLUAY ÜLKERSPOR'DA

Ülkerspor Kulübü, milli basketbolcu İbrahim Kutluay'ı renklerine katıyor. Ülkerspor Kulübü'nden yapılan açıklamada, geçen sezon Yunanistan'ın Panathinaikos Kulübü'nde forma giyen milli sporcu ile anlaşma sağlandığı, basketbolseverlerin, İbrahim'i gelecek sezon Ülkerspor formasıyla izleyeceği bildirildi. İbrahim'in, Pazartesi günü saat 13.00'te Ataköy Crowne Plaza'da düzenlenecek törende, Ülkerspor'la sözleşme imzalayacağı açıklandı.


Kemal Mutlu yeniden yargılanacak

Eski Gençlik ve Spor Genel Müdürü Kemal Mutlu'ya tekrar yargı yolu gözüktü. Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü sırasında fonlarla ilgili yaptığı usulsüz harcamalardan dolayı hakkında Başbakanlık Teftiş Kurulu tarafından açılan dava tekrar gündemi geldi. Daha önce bu davadan temiz kararı çıkarttıran Kemal Mutlu'yu Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı suçlu bularak Danıştay'a itirazda bulundu. İtirazı dikkate alan mahkeme, fonlarla ilgili dosyanın tekrar incelenmesine karar verdi. Fonların dışında Kemal Mutlu ile ilgili Başbakanlık Teftiş Kurulu'nda 3 dosyası daha bulunuyor. Savcılık Mutlu'nun görevi süresince yaptığı tüm işlemleri gözetim altına aldı.



12 Temmuz 2003
Cumartesi
 
Künye
Temsilcilikler
Abone Formu
Mesaj Formu
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Hayat | Arşiv
Bilişim
| Dizi | Karikatür | Çocuk

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED