AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ

S P O R

Bildiğim gibi oynarım

A Milli Basketbol Takımı'nın NBA patentli oyuncusu Hidayet Türkoğlu, kendisine yönelik yapılan eleştirilerin önemli olmadığını belirterek, ''Eleştirilere açığım, ama basketbolu kendi bildiğim gibi oynayacağım'' dedi. Hidayet, olumlu eleştirileri dikkate aldığını vurgulayarak, ''Bu konuda eleştiriler olsa da basketbol anlayışımı değiştirmem. Karakter olarak ve oyun anlayışı bakımından bazı şeyleri kafamda oturtmuş biriyim. Ne yapmam gerektiğini iyi biliyorum'' diye konuştu.

LİDERLİK KAVGASI YOK

Milli takımda liderlik kavgası olduğu yönünde iddiaları yanıtlayan Hidayet Türkoğlu, ''Takımda liderlik kavgası yaşanmıyor. Takımın lideri antrenörümüz Aydın Örs'tür. Saha içinde de kim oyun kurucu pozisyonunda oynuyorsa, o takımın lideridir'' dedi.

NBA'DE NE YAPACAĞIMI BİLİYORUM

Milli oyuncu, NBA'deki yeni takımı San Antonio Spurs'a transfer olmaktan dolayı da mutlu olduğunu ve profesyonel bir oyuncu olarak burada neler yapması gerektiğini bildiğini söyledi. Geçen sezon Sacremento Kings forması altında istediği süreleri alamadığını dile getiren Hidayet, yeni takımında başarılı olmaya çalışacağını sözlerine ekledi.

Ne yaptığımı biliyorum

Hidayet Türkoğlu kendisi hakkında yapılan eleştirilere rağmen kendi oyununda bir değişiklik yapmayacağını söyledi.



29 Temmuz 2003
Salı
 
Künye
Temsilcilikler
Abone Formu
Mesaj Formu
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Hayat | Arşiv
Bilişim
| Dizi | Karikatür | Çocuk

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED