AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ
Albaraka Türk

T E L E V İ Z Y O N
Edebiyattan anlar mısınız?

Bir Maniniz Yoksa Annemler Size Gelecek kitabının yazarı Ayfer Tunç, Ömer Lekesiz'in sunduğu Söz Gelimi'nde. Programda öykü, hikaye ve roman üstüne geniş bir edebiyat sohbeti yeralıyor.

Ömer Lekesiz'in hazırlayıp sunduğu kültür-sanat programı Sözgelimi'ne bu hafta Ayfer Tunç konuk olarak katılıyor.

Gazeteci, yazar, senarist olan ve edebiyat alanında da pekçok ödül kazanmış bir isim olan Ayfer Tunç ile keyifli bir sohbetin yapılacağı programda, öykü, hikaye, roman, radyo oyunları ve araştırma haberleri yazan Tunç, öyküye, romana ve senaryoya bakışını anlatıyor.

Programda kendi yaşamını ve hayatından ilginç kesitleri de izleyiciyle paylaşacak olan Tunç, Saklı (Öykü), Kapak Kızı (Roman), İki Yüzlü Cinsellik (Araştırma), Bir Maniniz Yoksa Annemler Size Gelecek (Anlatı) gibi eserlerin de yazarı.

Sözgelimi'nde sanat ve edebiyat gündemindeki son gelişmeler de derinlemesine ele alınıyor ve yazar, eser, okur üçlüsü etrafında sıcak bir buluşma ekranlara taşınıyor.
Kanal 7 / 23.45


New York YIKILIRSA

Los Angeles depreminde çocuklarını kaybeden Rykker ailesi, New York'a taşınır. Ancak deprem felaketi, burada da peşlerini bırakmayacaktır. Rykker'lar buraya taşındıktan bir süre sonra, New York'u yerle bir edecek bir sarsıntıyla yeniden aynı kâbusa geri dönerler. Görsel efektleriyle göz dolduran bir yapım olan Earthquake in New York bir televizyon filmi olarak çekilmiş, filmin başarısı üzerine de devamı bir sonraki yıl filme alınmıştı.

New York'ta Deprem

Orj Adı: Earthquake In New York Yön: Terry Ingram Oyn: Greg Evigan, Cynthia Gbb, Melissa Sue Türü: Gerilim Yapım Yılı: 1998
TRT 1 / 20.45


Asmalı Konak reklamları ceza getirdi

RTÜK, Atv, Show TV, TGRT, SCBC TV'nin uyarılmasına, Star ve TGRT'den savunmalarının istenmesine, Best FM'e de özür dileme müeyyidesi uygulanmasına karar verdi.

Üst Kurul'dan yapılan açıklamaya göre, RTÜK, "Asmalı Konak" dizisinin son bölümünde reklamlarla ilgili düzenlemelere aykırı yayın yapıldığı gerekçesiyle ATV'nin uyarılmasını kararlaştırdı.

Reklamlarla ilgili düzenlemeleri ihlal ettiği gerekçesiyle Bingöl'de yayın yapan Göl Radyo'ya da uyarı cezası veren Radyo Televizyon Üst Kurulu, "Haber Özel" programıyla gizli kamera kullanımına ilişkin düzenlemelere uymadığı gerekçesiyle Show TV'ye de uyarı cezası uygulanmasına karar verdi.

Üst kurul, "Kadının Sesi'' programıyla "yayınların toplumun milli ve manevi değerlerine ve Türk aile yapısına aykırı olmamasına" ilkesine aykırı yayın yaptığı gerekçesiyle TGRT'ye, "Men Only" adlı programla da yayınların müstehcen olmamasına ilişkin bendi ihlal eden SCBC-Türk TV'ye de uyarı cezası verdi.

 
Kaybedilmiş hayatların öyküleri
Uğur Aslan'ın sunduğu İşte Hayat'ta ilginç hayat hikayeleri ekrana taşınmaya devam ediyor. Programda bilinmeyen bir zamanda esrarengiz davranışlar sergilemeye başlayan ve askere alındıktan sonra akıl hastanesine yatırılan ancak oradan da kaçan Ertan Köşe'nin öyküsü var. İşte Hayat'a kayıp olan Ertan Köşe'nin ailesi katılıyor.
Kanal 7 / 21.30

Medya sinemanın neresinde?
TRT 2'deki sinema ile nesnelerin ilişkisini anlatan 7. Sanatın Bakışı'nda 'Sinema ve Medya' konusu var. Programda Baş Sayfa, Yurttaş Kane, Başkanın Bütün Adamları, Bayılırım Belaya, Pelikan Dosyası, Kızıl Maske, Günaydın, Katil Doğanlar, Truman Şov, Başkanın Adamları gibi filmlerden örnekler veriliyor.
Trt 2 / 20.00

Aşk cinayetinin sırrı
Emin Demirel'in sunduğu Parmak İzi'nde yine gerçek bir cinayet dosyası büyüteç altına alıyor. Sonu cinayetle biten bir aile dramının ekrana getirileceği programda, Sevim ve Ramazan Kutup çiftinin boşanması ve ardından gelen sır dolu cinayetin öyküsü ekranlara getiriliyor.
Show TV / 23.15

Ürperten hikayeler
Reha Yeprem'in sunduğu Sır Kapısı izleyenlere esrarengiz hikayeler anlatmaya devam ediyor. Ürpertici ve ilginç hayat öykülerini sunan programda bugün, kardeşinin nefsini kendi nefsine tercih eden ve bunun karşılığında mükafatlandırılan bir adamın yaşadıkları var.
Stv / 22.20
29 Temmuz 2003
Salı
 
Künye
Temsilcilikler
AboneFormu
MesajFormu
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Hayat | Arşiv
Bilişim
| Dizi | Karikatür | Çocuk

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED