AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ
Bugünkü Yeni Şafak
G Ü N D E M
Su çılgın Türkler'i devlet yazdırdı
Prof. Yalçın Küçük, Turgut Özakman'ın "Şu Çılgın Türkler" adlı kitabının "MİT tarafından yazdırıldığını" iddia etti. Eski MİT'çiler ise "yoruma açık" cevaplar verdiler

İNSAFSIZLAR
Malatya Çocuk Yuvası'nda kalan 0-6 yaş grubu çocukların bakıcı annelerce dövülüp hakaret ve işkenceye maruz kalması Türkiye'yi ayağa kaldırdı. Yuvanın müdürü de dahil olmak üzere 8 kişi görevden uzaklaştırılırken, 2 kişi tutuklandı

'Van'a giden rektörler Hakkari'ye de gelsin'
Kanun çıkartıldığı halde Hakkari Eğitim Fakültesi'nin YÖK tavrı nedeniyle açılmadığını söyleyen AK Parti Hakkari Milletvekili Mustafa Zeydan, Van'a çıkarma yapan rektörleri Hakkari'ye çağırdı.

Ameliyat anında baskın
Ondokuz Üniversitesi'ndeki yolsuzluk iddialarını araştıran Meclis Araştırma Komisyonu, mağdurları dinledi. Yurt dışında ödül alan öğretim görevlileri yönetimle ders düştükleri için üniversiteden uzaklaştırılırken, ameliyat sırasında bile baskın yapılıp aletlere el konulmuş.

Gazinocular Kralı Fahrettin Aslan öldü

Teziç yargıya güveniyormuş

Trafik cezalarına faiz sınırlaması

'Çelik gibi' söz alacak
Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, öğrenciler, veliler ve okul yönetimlerinin sözleşme yapmasını istedi. Sözleşme gereği öğrenci okuluna, veli çocuğuna öğretmen ise hem veli hem de öğrenciye karşı sorumlu olacak

30 yıl içinde büyük deprem beklentisi

'Oğlumu bırakın artık'
İHD Genel Başkanı Alataş, "9 Şubat'ta Şırnak'ta kaçırılan polis derhal serbest bırakılsın" derken; acılı baba Hakan Açıl, "Tüm aile perişanız, oğlumuza kavuşmayı bekliyoruz" dedi.

Gönül Yarası Oscar'a aday
Yönetmen Yavuz Turgul, 'Gönül Yarası' filmiyle "En İyi Yabancı Film Oscar"ı adaylığına başvurdu. 'Gönül Yarası' 58 filme karşı yarışacak.

Abdülaziz'in piyanosundan Bach seslenecek

Muhtaçların yardım melekleri
Kutupyıldızı Sağlık Gönüllüleri Derneği ve Ümraniye Hizmet Vakfı, ekonomik problemleri sebebiyle tedavi olamayanlara ücretsiz gönüllü sağlık hizmeti veriyor.

'Sıra davası'nda mahkeme çıkışı infaz
Kapalıçarşı'da tuvalet sırası yüzünden çıkan ve 3 kişinin ölmesiyle biten kavganın dünkü duruşmasında tutuksuz sanıklardan İsmet Doyranlı hasmı tarafından öldürüldü

Durmadan mektup yazmışlar!
Türlerin Kökeni ve Görecelik kuramlarının sahipleri Charles Darwin ve Albert Einstein'ın, bilimsel çalışmalarıyla ilgili olarak meslektaşlarıyla binlerce kez mektuplaştıkları bildirildi.

SP'den The İmam'a destek geldi

Kısa kısa..



27 Ekim 2005
Perşembe
 
Künye
Temsilcilikler
Abone Formu
Mesaj Formu
Online İlan

ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi
Dünya
| Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon
Ramazan
| Arşiv | Bilişim | Dizi

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED