AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ
Bugünkü Yeni Şafak
G Ü N D E M
Mezun veremedi ama 62 şehit verdi
Kayseri Lisesi'nin 1920-1921 yılındaki mezuniyet defterinde lise son sınıf talebeleri için, "Cepheye gidip hepsi şehit düştüğünden bu öğrenim yılında okulumuz mezun verememiştir" notu var.

Karanfillerle karşılandılar

Erdoğan: Eğitimde Millî Mücadele veriyoruz
Türkiye'nin eğitim alanında 'ikinci bir Milli Mücadele verdiğini söyleyen Başbakan Erdoğan, hızlı bir kampanya süreci başlattıklarını dile getirerek, 'Hayırseverleri eğitime teşvik etmek dilencilikse, bunu ömrüm boyunca yaparım" dedi.

Arınç: Katsayı adaletsizliği bir an önce sona ermeli

Emekli profesöre YÖK soruşturması
Mersin Üniversitesi'nden emekli olan Prof.Dr.Mehmet Ali Tesbi'ye anılarını yazdığı kitaptan dolayı soruşturma açıldı. YÖK'ün talebi üzerine Mersin Üniversitesi'nin açtığı soruşturmada, Tesbi'ye neden kitap yazdığı soruldu.

Mafya örgütleri palazlanınca işadamı oldu
Emniyet, organize suç örgütlerinin lider ve alt kadrolarının yeni profilini çıkarttı. Buna göre 'yeraltından'çıkan örgütler 'yukarıda' lüks yaşıyor, iyi giyiniyor, klasik müzik dinliyor, hayır kurumlarına yüklü bağışlar yapıyor.

Cumhurbaşkanı Sezer, DHKP-C militanı bir mahkumu affetti

'Her reklamda kadın görmekten rahatsızım'
Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Nimet Çubukçu, terör örgütlerinin eylemlerde kadınları kullanması kadar, ilgili-ilgisiz her reklamda kadın kullanılmasından da rahatsız olduğunu söyledi.

New York'ta bir Kapalı Çarşı
Bazı Türk market ve şirketlerinin katılımı ile kurulan 'Kapalı Çarşı' temalı Türk reyonu Amerikalılardan büyük ilgi görüyor.

Afganistan'da eşekler demokrasinin hizmetinde!

Türk-Kürt kavgası yok rant kavgası var
Şırnak'ta şehit düşen askerlerin cenazeleri İstanbul, Ankara ve Sivas'ta toprağa verildi. İstanbul'daki törende Diyarbakırlı Yüksel Kutlu'nun babası, 'Bu vatan hepimizin, Türk-Kürt kavgası, yok rant kavgası var'diye feryat etti.

Babasına danışıp kızını kaçırmışlar
Sınav için 3 hafta önce evden çıkıp kayıplara karışan lise öğrencisinin annesi, "Kızımı kirvemiz kaçırdı. Üstelik daha önce kocamdan (Kız kaçırırsak ne olur?) diye danışıp fikir aldılar" dedi.

Üstgeçite ses bombalı pankart

Kısa kısa..



13 Eylül 2005
Salı
 
Künye
Temsilcilikler
Abone Formu
Mesaj Formu
Online İlan

ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi
Dünya
| Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon
Sağlık
| Arşiv | Bilişim | Dizi

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED