AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ
Bugünkü Yeni Şafak
G Ü N D E M
Osman amca'dan Daum'a nasihat!
Edebiyat yazılarıyla tanınan Osman Akkuşak, okurlarının karşısına ilk kez futbol eleştirisiyle çıkıyor. Akkuşak, Milan'a hazin bir şekilde yenilen Fenerbahçeli futbolculara ve Teknik Direktör Daum'a önemli nasihatlerde bulundu.

Yüksek öğretime 'turuncu' karne
Avrupa Üniversiteler Birliği, Bologna Kriterleri'ne göre, Türkiye'nin kalite notunu 5 üzerinden 2 verdi. 77 üniversitemizden sadece 4'ü EUA'dan geçer not aldı. Ülkemizin kalite rengi ise en kötüyü sembolize eden "kırmızı"nın bir üstü olan "turuncu".

Rektörler: Yeni üniversiteler kurulabilir

Servis ücretlerini düşürün

Hastalık milyar $ yutuyor
Yaşam süresi artan Türkiye'de hastalıklar da artarken, toplam tedavi maliyeti 9 katrilyonu aşıyor. Türkiye'de 5,5 tansiyon, 3,7 milyon diyabet, 3 milyon akciğer, 1,8 milyon kalp 68 bin verem, 41 bin böbrek hastası var.

Kadına prostat tahlili erkeğe kürtaj tedavisi!
ASKİ Genel Müdürü Fincan, kurumdaki çarpık sağlık hizmetlerine dikkat çekerek, "Kadınlara prostat, erkeklere ise kürtaj uygulanmış gibi gösterilmiş" diye konuştu.

Otomobilini satan ev almaya koşuyor
Vatandaşın konutlara ilgisi ikinci el oto piyasasını vurdu. Konut sahibi olmak isteyenler otomobillerini satıp peşinat yaparken, kalan kısmı da banka kredisi kullanarak tamamlıyor.

Tüketicilerin 'güldüren' şikayetleri
Bursa Sanayi ve Ticaret il Müdürlüğü'ne yapılan şikayetler, fıkra gibi. Ayakkabıların eşit boyda olmadığından şikayet eden bir tüketicinin, aslında iki ayağının eşit olmadığı ortaya çıktı.

Tasarımlar görücüye çıktı
Dünyanın önde gelen tasarımcı ve tasarım markaları, Eski Galata Köprüsü üzerindeki İstanbul Design Week 2005'te, takı, kıyafet tasarımları, ilginç ev aksesuarlarını sergiliyor. Fuardaki ürünler, ziyaretçileri hem şaşırtıyor, hem beğeni topluyor.

Başkan Topbaş: Medeniyetler buluşacak

Yüzük savaşı
Polat Alemdar'ın yüzüğünü tasarlayan Suat Topaloğlu, bu yüzüğün sahtelerini piyasaya süren gümüş piyasasından 7 fimaya 100 ayrı dava ile hukuk savaşı başlatıyor.

Çeçen çocuklara hangi bakan bakacak
Milli Eğitim ve Sağlık Bakanlığı yetkilileri, İstanbul'da üç ayrı kampta yaşamaya devam eden ve çoğunluğu çocuk yaklaşık 800 Çeçen'in nüfus cüzdanı olmadan temel eğitim ve sağlık hizmeti alamayacaklarını bildirdi.

Peru parasını 'avro' diye verdiler

Para var, bürokrasiyi aşamıyoruz

Sürgün sınıfa ve müdüre soruşturma

Kısa kısa..



15 Eylül 2005
Perşembe
 
Künye
Temsilcilikler
Abone Formu
Mesaj Formu
Online İlan

ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi
Dünya
| Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon
Sağlık
| Arşiv | Bilişim | Dizi

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED