T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
S P O R 30 OCAK 2006 PAZARTESİ
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Bugünkü Yeni Şafak
 
  657'liler Ailesi
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Nar-ı Beyza
  Okur Sözcüsü
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

F.Bahçe büyük değil, iyi kulüp

Dergideki sözleri Fransa'nın önde gelen gazetelerine de yansıyan Anelka, "Büyük kulüpler karakterimin soruna sebep olmasından korktukları için beni almaktan çekiniyorlar" dedi.

Avrupa medyasında çıkan demeçleriyle sık sık gündeme gelen F.Bahçe'nin Fransız yıldızı Nicolas Anelka, yine ilgi çekici açıklamalarda bulundu. Yıldız futbolcunun ortalığı karıştıracak röportajı Soo Foot Magazine Dergisi'nde yayınlanırken, buradaki açıklamaları Fransa'nın önde gelen Liberation ve Le Monde gibi gazetelerinde de manşetlere taşındı.

Daha önce İngiliz gazetelerinde çıkan, "F.Bahçe'den daha büyük kulübe gideceğim" sözlerinin kendisine ait olmadığını söyleyen Anelka, dergideki söyleşisinde F.Bahçe için, "Büyük bir kulüp değil, iyi bir kulüp. Büyük kulüplerde benim karakterimin bir probleme sebep olabilmesinden korkuyor, izlenimi var. Bu yüzden beni transfer etmeye çekiniyorlar" diye konuştu.

Fransız oyuncunun geçmiş dönemleri de röportajda yer aldı. PSG'de iyi kadroları olduğunu ve Lyon'un şu anda yaptıklarını yapmaya çalıştıklarını ama başarısız olduklarını kaydeden Anelka, "Takımda Ronaldinho, Luccin, Dalmat ve Robert vardı ama olmadı" dedi.

  • Ahmet BIYIKLI

    -16 endişesi

    Türkiye Kupası'nda G.Antep'ten sonra yeni bir sürpriz yaşamak istemeyen F.Bahçe'yi Kayseri Erciyesspor maçı öncesi hava şartları tedirgin ediyor. Hava raporlarına göre maç günü Kayseri'de ısının eksi 16 dereceye kadar düşeceği bildirildi. Bu durum teknik heyeti endişelendirirken, futbolcuların buzla kaplı zeminde zorlanmasından ve sakatlanmasından korkuluyor. F.Bahçe, yarınki kupa maçı için bugün Kayseri'ye gidecek.

    Daum'un keyfi kaçtı

    Ligde lider durumda bulanan F.Bahçe'yi kupada karşılaşacağı K.Erciyes maçı öncesi sıkıntı bastı. Teknik direktör Daum'un Sarıyer ile yapılan hazırlık maçında futbolcuların ortaya koyduğu performans ve defansta yapılan hatalar nedeniyle morali bozuldu. Alman hoca, şans verdiği yedek oyunculardan yine şikayetçi olurken, diğerlerini de sert bir şekilde uyardı.

    'DİKKATLİ OLMALIYIZ'

    Futbolcularla toplantı yapan Daum, "Böyle hatalar yaparsak, neler yaşayabileceğimizi düşünün. Sizlere bu yakışıyor mu? Herkes dikkatli olmalı. Lig ve kupada hedefe ulaşmak için çok uzun bir yolumuz var" diyerek Erciyes maçı öncesi oyuncuların dikkatini çekti.

  • M. Ali KAYMAK

    Bilet gerginliği

    Taraftarlar, yönetimin özel bilet uygulamasına, "F.Bahçe halkın takımıdır. Ayrım yapılması doğru değil" diye tepki gösterdiler. F.Bahçe yönetiminin derbi maçlara özel bilet uygulaması getirmesine taraftarlar tepki gösterdi. "www.antu.com" sitesinde sarı-lacivertli taraftarlar, yönetimin derbi biletlerinin, sadece kongre üyeleri ve taraftar kart sahiplerine satılması kararını doğru bulmadıklarını dile getirdiler.

    Açıklamada, "Bu renklere gönül veren milyonlarca taraftarımızın sevdası her zaman kendisini göstermiş, diğer taraftarlardan onları ayıran bir özellik haline gelmiştir. Böylesine fedakâr davranan taraftarlarımızı, derbilerde sadece "Taraftar Kartları" olmadığı için, sevdalarından ayırmak sağlıklı bir çözüm olmayacaktır. Yapılan hizmetlerle, kalplerimizi fetheden yönetimimizin bu hususu dikkate alacağına inanıyor, hiçbir taraftarımızın herhangi bir sınıflandırma sonucu gönül verdiği formadan ayrı kalmasını istemiyoruz. Çünkü F.Bahçe halkın takımıdır" denildi.


    Geri dön   Yazdır   Yukarı


  •  ANKET

    ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

    Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Kültür | Spor | Yazarlar
    Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
    Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
    Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi