Bugünkü ana sayfaya gitmek için. “ Türkiye'nin birikimi... ”
CUMARTESİ
4 MART 2000

Güncelleme: 01:30 Türkiye

 
Gündem'den...
Politika'dan...
Ekonomiden...
Dünya'dan...
Kültür'den...
Yazarlar'dan

  Arşivden Arama

  I Explorer Kullanıcıları, TIKLAYIN.

e k s t r a l a r

Anket
Hizbullah - Kontrgerilla

  Nostaljik Kelime Oyunu...

 
Webmasterler! Yeni Şafak Gazetesi'ne sitenizden link vermek isterseniz buraya tıklayın:
 Gazetenize Link Verin...

POAŞ da medyaya gitti. Elektrik, su ve doğalgaza el atmaya çalışan korkunç imparatorluk sadece zihinleri değil, evlerimizin içini de tehdit ediyor

ELEKTRİK, SU VE DOĞALGAZ

Basındaki güçleriyle hükümetler yıkıp hükümetler kuran medya şefleri, hayatın her yanını kuşatmayı hedefliyor. POAŞ'ın Aydın Doğan'a verilmesiyle daha da güçlenen 'Kartel'in en büyük kozu elindeki gazete ve televizyonlar. Bu yolla milyarlarca dolarlık enerji dağıtım ihalelerini alan patronlar borsa, bankacılık ve GSM'den sonra İSKİ ve İGDAŞ'a da talip olarak gücünü ürkütücü boyutlara ulaştırıyor.

HAKSIZ REKABET ORTAMI

RTÜK yasasının, kendi lehlerine değiştirilmesi için de hükümetlere baskı yapan medya patronlarının günlük hayatın her alanını kuşatmaya yönelik tutumları sokaktaki insan için 'sakıncalı' olmakla kalmıyor. Yasaların izin vermediği durumlarda paravan şirketlerle etkinliklerini sürdüren patronlar, medya gücünü silah gibi kullanarak katrilyonluk piyasalarda haksız rekabete yol açıyor.

________________________________Devam »

POAŞ Doğan'ın GSM Koç'un

Paylaştılar

POAŞ'ın yüzde 51'lik hissesinin satışına ilişkin ihalede beklenen oldu. Ankara Kulisleri'nde, ihaleyi Doğan Holding-İş Bankası ortaklığının kazanacağı ifade ediliyordu.
________________________________Devam »

Ecevit'e silah baskısı

4,5 milyar dolarlık helikopter ve tank ihalesinde piyasa kızıştı
________________________________Devam »

Yargı da af istiyor

Yargıtay Başkanı Sami Selçuk, düşünce suçlularının mutlaka af kapsamına alınmaları gerektiğini ifade ederken, Adalet eski Bakanı Selçuk Öztek, düşünce suçundan utanç duyduğunu söyledi.
________________________________Devam »

Çankaya Padişah'ın yeri değil'


'Ecevit'i ayıplıyorum'
POAŞ ihalesine katılmak isteyen işçiler, polis tarafından engelendi. Türk-İş Başkanı Bayram Meral polis tarafından tartaklandı. Meral, "Benim sırtımdan iktidar olacaksın, sonra holdinglerle kolkola gireceksin. Ayıplıyorum seni Ecevit" dedi.
Ahmet Taşgetiren
Kahredici suskunluk
"...Kaç gündür bekliyorum, Ankara'da bir yetkili çıksın ve Rusya'ya cevap versin. Yok, kahredici suskunluk sürüyor. Rusya Başbakan Yardımcısı ve Putin'in özel temsilcisi İlya Klebanov'un sözlerinden bahsediyorum..."
Nazlı Ilıcak
Çankaya promosyonlu paket

Mehmet Barlas
Demirel, Ecevit'i örnek almalıdır!

Ecevit, demokratik baskıdan rahatsız
Danimarka Dışişleri Bakanı, AB'nin Türkiye'nin demokratikleşmede yeni adımlar atmasını beklediğini söyledi. Ecevit ise, Batılılar'ın özellikle Güneydoğu'ya yönelik ilgilerinin artmasının "Türkiye'nin atmak istediği adımların zorlaştırılması" anlamına geldiğini söyledi.


Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Kültür | Yazarlar
İnteraktif: Mesaj Formu | ABONE FORMU | İNTERNET TARAMA FORMU | KÜNYE | ARŞİV

Kağıda basmak için tıklayın.

TIKLAYIN! TIKLAYIN!

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED
TALLANDTHIN Web... Tasarım, İnşa ve Yayın... Bu sitenin tasarım ve inşası, İNTERNET yayını ve tanıtımı, TALLANDTHIN Web tarafından yapılmıştır. Sitenin dinamik yönetimi, TALLANDTHIN Web'in online update sistemiyle yapılmaktadır. Lütfen siteyle ilgili problemleri webmaster@tallandthin.com adresine bildiriniz...