T ü r k i y e ' n i n   B i r i k i m i

T E L E V İ Z Y O N

Nixon'ı buradan dinleyin

Eski ABD Başkanı Nixon'ın son günlerini anlatan Nixon merkezli bir biyografi denemesi

Watergate skandalı üzerine çekilmiş ve ABD Başkanı'nı skandalın kahramanı ilan eden All The President's Men adlı filmden farklı olarak, Nixon merkezli bir bakış açısıyla çekilen The Final Days, başarılı bir biyografi denemesi. Richard Pearce yönetmenliğinde, Lane Smith'in Richard Nixon'ı, Theodore Bikel'in Henry Kissinger'i canlandırdığı filmde, istifasından bir gece önce Henry Kissinger'a kendisiyle beraber diz çöküp dua etmesini söyleyen Nixon'ın Beyaz Saray'daki son günlerini farklı bir bakış açısıyla ele alıyor.

The Fınal Days

Yön: Richard Pearce Oyn: Lane Smith, Ann Hearn, Amanda Wyss, Jeff Perry, Theodore Bikel, David Ogden, Richard Kiley, Ed Flanders, Graham Beckel, Gregg Henry. Yapım Yılı: 1989 Türü: Drama Süresi: 105 Dakika
CNBC-e-22.00


Teke Tek'te sıra Kutan'da
Fatih Altaylı, Teke Tek'te siyasi parti liderlerini konuk etmeye devam ediyor. Altaylı'nın bu haftaki konuğu Saadet Partisi Genel Başkanı Recai Kutan. Programda Kutan, Altaylı'nın, "SP meydanlara Erbakanlı mı çıkacak? Kutan ve arkadaşları da değiştiler mi yoksa Milli Görüş mirasına aynen sahip mi çıkıyorlar? SP baraj sorunu yaşıyor mu? AKP ile SP arasındaki temel farklılıklar ne? Geçmişin hatalarından ne dersler çıkarıldı ve SP, Türkiye'ye ne vaat ediyor?" sorularına cevap verecek.
Kanal D / 23.15


OHAL'siz geçen günler
Cüneyt Özdemir ve Soner Yalçın'ın birlikte hazırladıkları beşN birK'nın bu akşamki konusu, Olağanüstü Hal (OHAL)'in kaldırılmasından sonraki gelişmeler olacak. beşN birK ekibi bu akşamki bölümde, Tunceli'ye giderek sıkıyönetimsiz yaşamayı yöre insanı ile konuşacak.
Cüneyt Özdemir, "Olağan hayatı sürdürmekle olağanüstü hal kapsamında yaşamanın farkının ne olduğunu", "Tunceli ve Diyarbakır'ın günlük yaşamlarının karşılaştırılmasını" ekrana taşıyacak.
Cnn Türk / 21.10


Otobandaki ölüm yolculuğu
Kobra Takibi, tekrar bölümleriyle ekrana geliyor. Dizinin bu bölümde, bisikletiyle işe giden Tom'a bir araba çarpar. Arabanın şoförü, kendisini işyerine bırakmayı teklif eder. Tom, bu teklifi kabul eder. Şoför arabanın kontrolünü kaybedince araba ölüm tuzağına dönüşür ve cehenneme dönen bir yolculuk başlar.
Kanal D / 20.35

 
Savaşı kazandı ihanete uğradı
Üst üste gelen başarılar ve 'Tanrı'dan geldiğini söylediği uyarıların hep doğru çıkması üzerine Jeanne d'Arc'ın şöhreti tüm ülkeye yayılmıştır. Halk nazarında o artık bir azizedir. Ancak onun şöhretinin gölgesinde kalanlar genç kızı dinden sapmakla suçlayıp lanetlemeye kalkacaktır. Kralın desteğini alan Jeanne, İngilizler'i mağlup etmeyi ve Fransız kentlerinden atmayı başarır. Ancak tahta çıkmasını sağladığı genç Fransa kralının çıkarları için neler yapabileceğinden habersizdir. Jeanne d'Arc kazandığı büyük başarıların üzerinden bir sene bile geçmeden yakalanıp hapsedilecek ve para karşılığı nefret ettiği düşmanlarına satılacaktır.
Jeanna D'arc-II
Orijinal Adı: Joan of Arc Yön: Christian Duguay Oyn: Leelee Sobieski, Neil Patrick Harris, Peter Strauss, Chad Willett Jacqueline Bisset, Shirley MacLaine, Peter O'Toole, Powers Boothe, Maury Chaykin, Olympia Dukakis Yapım Yılı: 1999 Türü: Tarihi-epik-drama
KANAL 7-21.00

Kenan Işık'ın son kararı Kanal D
Kenan Işık'ın sunduğu yarışma programı "Kim 500 Milyar İster" Kanal D'ye transfer oldu. Başarılı tiyatrocu Kenan Işık'ın karizmatik yapısı ve özgün sunumuyla dikkat çeken, ekrana geldiği ilk günden bu yana beğeniyle izlenen yarışma, yeni yayın döneminden itibaren artık Kanal D'de ekrana gelecek.
5 Ağustos 2002
Pazartesi
 
Künye
Temsilcilikler
ReklamTarifesi
AboneFormu
MesajFormu
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Hayat | Arşiv
Bilişim
| Aktüel | Dizi | Röportaj | Karikatür

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED