T ü r k i y e ' n i n   B i r i k i m i

S P O R

KAMPA HIRS GELDİ

Güney Kore'deki güzel atmosferle yüzleri gülen Ay-yıldızlı ekibimizin idmanları neşeyle geçiyor. Kondisyon ağırlıklı çalışan takımda futbolcuların performansı Güneş'i memnun ediyor.

A Milli Takımı, önceki gün geldiği Güney Kore'nin, Ulsan kentindeki 2. antrenmanını dün yaptı. Ulsan Dang Bong Spor Tesisleri'ndeki idmanda Milliler, Şenol Güneş yönetiminde çok neşeli bir ortamda çalıştı. Önce takımı 2'ye ayıran ve karşılıklı koşu çalışmaları yaptıran Güneş, daha sonra dayanıklılık ve ağırlık çalışmaları uygulattı. Kondisyon ve güç artırıcı antrenman sonrası takım tam sahada çift kale maç oynadı.

'KENDİ ÜLKEMİZDE GİBİYİZ'

1.5 saat süren idmanı izlemeye gelen FIFA Teknik Komite Üyesi Rumen Anghel Iordanescu, Milli Takım Menaceri Can Çobanoğlu ile görüşerek başarı dileklerinde bulundu. Iordanescu basın toplantısı yaparak, Türk Milli Takımı'na başarılar diledi. Türkiye'nin dostu olduğunu söyleyen Iordanescu, Türkler'in şampiyonada iyi bir derece alacağına inandığını ve umut ettiğini kaydetti.

BREZİLYA'DAN KORKMUYORUZ

Futbolcularımızdan Hakan Şükür ise Brezilya maçının çok önemli olduğunu belirterek, "Ronaldo, dünyanın en iyi futbolcularından biri. Ona karşı oynayacağız ama bana göre işleri abartmamak gerekiyor. Brezilya'dan korkmuyoruz" dedi. Nihat da Roberto Carlos'un dünyanın en iyi futbolcularından biri olduğuna dikkati çekerek, "Brezilya'dan çekinmiyorum. Çünkü ben de iyi futbolcuyum" diye konuştu.

Kore, Türkiye'yi unutmuyor

Hazırlıklarının 3. etabı için maçlarını oynayacağı Güney Kore'ye ayak bastığından beri büyük bir sevgi ile karşılaşan Milli Takım kafilesi, sanki Türkiye'deymiş gibi ilgi görüyor. Kore Gazileri Türkler'i unutmayan Koreliler, her yerde Türk bayraklarını dalgalandırıyor. Taksi şoförlerinin arabalarının arkasına Türk bayrağı asarak görev yapması da dikkat çekti.

Spor Yazarları
Güray Soysal : Bekir Boran :
Fenerli Çin Elçisi... "Mar Del Zuhuratbaba"
 
SERGEN PAZARLIĞI Mondragon'da kan kaybeden Siyah-beyazlılar, Sergen'in bonservisi konusunda bugün Siirt Jet-palı yöneticilerle masaya oturacak.
G.Saray'da 2. harekat
Fransa'ya çıkarma yaparak Mondragon'un transferini bitiren başkan Özhan Canaydın ve Ali Dürüst ikilisi hafta içinde yeniden Avrupa'ya çıkacak.
Yerlilere lira yabancılara $
F.bahçe, transfer ücretini dolar bazında isteyen yerlilere red cevabı verdi
Muzaffer'in hayatı Trabzon Bir çok ünlü Trabzonlu futbolcu gibi Faroz'da topla tanışan Muzaffer, yuvaya döndüğü için çok mutlu.
Brezilya Milli Takımı Güney Kore'ye geldi
Brezilya Milli Futbol Takımı, 17. Dünya Kupası finalleri için, dün kamp yaptığı Malezya'dan Güney Kore'ye geldi. Brezilya Milli Takımı'nı, Pusan'daki havalimanında, yaklaşık 50 Brezilyalı ve yüzlerce Ronaldo sempatizanı Güney Koreli karşıladı. Taraftarlarla güvenliği sağlayan özel timler arasında itiş kakışmalar yaşandı. Yıldız futbolcuların takımı olarak görünen Brezilya'nın gelişini, yüzlerce basın mensubu da izledi.
'Yıldıray transferin gözdesi olacak'
İtalyan spor gazetesi La Gazzetta dello Sport, finallerde futbolcu pazarının öne geçecek isimlerinden ilkinin Türk Milli Takımı'nda oynayan Yıldıray olacağını savundu. Gazetenin, "Yıdıray Baştürk, fantezi ucuzlukta" başlığı altında verdiği haberinde, "Türk futbolcunun farkı bonservisi daha az" dedi. Haberde ayrıca Fatih Akyel, Emre Aşık, Bülent Korkmaz ve Hasan Şaş'a da dikkat çekildi.

27 Mayıs 2002
Pazartesi
 
Künye
Temsilcilikler
ReklamTarifesi
AboneFormu
MesajFormu
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Hayat | Arşiv
Bilişim
| Aktüel | Dizi | Röportaj | Karikatür

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED