AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ

T E L E V İ Z Y O N
Diziler haftaya
sürprizle başlıyor

Asmalı Konak ve 7 Numara'daki yıldönümü partileri ilginç sürprizlere sahne olurken, Ekmek Teknesi'ndeki olaylı gecede irtibat tekrar kuruluyor.

Asmalı Konak
Olaylı bir şekilde kavga eden Bahar ve Seymen'in konak halkına yaşatacakları süprizler daha bitmemiştir. Bir başka fırtına da Duygu ile Can'ın ilişkisini öğrenen Gül'ün dünyasında esmektedir. Ali Hamzaoğlu'nun Sümbül Hanım'a çok şaşırtıcı bir teklifi vardır. Ancak Piraye'den gelen haber bu anın ortasında bomba gibi düşer. Konakta düzenlenen muhteşem yıldönümü partisi de ilginç sürprizlere sahne olacaktır.
Atv / 21.45

Ekmek Teknesi
Necibe, Celal'in hasreti ile yanıp tutuşur hale gelmiştir. Falcının, 'yakında kapını biri çalacak' demesini ciddiye alır ve bunu Celal'in geleceğine yorar. Alışveriş yapmak için çarşıya çıkınca köfte arabası başında Kirli ile Cengiz'e rastlar. Kirli, Necibe'nin sözlerinden, Cengiz'de gönlü olduğu anlamını çıkarır ve bunu Cengiz'e söyler. Cengiz, Kirli'nin dolduruşuyla akşam Necibe'nin yolunu tutar. Bu arada Celal de Necibe'ye gitmektedir. Gece herkes için sürprizlerle doludur.
Atv/ 20.30

7 Numara
Zeliha'nın komplo teorileri devam etmektedir. Bu sefer de kızlar ve oğlanların yasa dışı örgütler tarafından kullanıldığı fikrine kapılmıştır. Kızlar ve oğlanlar ise Vahit ve Zeliha'nın yaklaşan evlilik yıldönümleri için bir sürpriz kutlama hazırlamaktadırlar. Partinin yapılacağı akşam, kızlar ve oğlanlar mantıcıda hazırlıklarını tamamlarlar. Ancak Vahit ve Zeliha, mantıcıda örgüt toplantısı olduğuna inanıp polisler eşliğinde baskın düzenleyince işler iyice karışır.
Trt 1 / 20.50

Küçük Ağa
Ali Emmi gibi köyün ileri gelenleri Akşehir halkının nabzını tutarlar. Halktan bir çok insan Kuvayi Milliye taraftarı olmalarına rağmen düşüncelerini gizlerler. Bütün halk merakla İstanbul'dan gelen Hoca'nın Cuma hutbesini beklemektedir. Çolak Salih de kasabadaki Kuvayi Milliyecilere katılabilmek için kendini hazırlamaya başlar.
Stv / 20.20


Tutkular şiddetin sınırında olursa...
Yıldızlığa terfi eden Marina'nın fanatik Ricky adında bir hayranı vardır. Ricky, güzel kadını kaçırmaya ve bir şekilde onun kalbini kazanmaya karar verir. Film, şiddetin sınırlarında gezinen bir tutkuyu son derece etkileyici bir dille anlatıyor.
Atame
Orijinal Adı: Atame Yön: Pedro Almodovar Oyn: Victoria Abril, Antonio Bandera
CNBC-e- 21.00

 
ABD'nin Saddam'ı indirme planları
BBC'nin haber programı Panorama'nın hazırladığı 'Saddam: Tarihten Dersler' adlı belgeseli bu akşam NTV'de ekrana getiriliyor. Belgeselde; ABD'nin, Saddam'ın indirilme planları ile ilgili genel soruşturması, geçmişini araştırarak yakalanacak ipuçları ile gelecekteki hareketlerini tahmin etme yolunda yapılan araştırmalar ve Saddam'ın yükselişi tanıklarıyla birlikte yer alıyor.
Ntv / 22.05

Abdullah Gül'ün hocası Tanıklar'da
58. Hükümet döneminin başbakanı Abdullah Gül'ün hocası olan Prof. Dr. Sabahattin Zaim Tanıklar'a konuk oluyor. İ.Ü. İktisat Fakültesi'nde öğretim görevlisi olan ve 20'yi aşkın kitap ve uluslararası kongre bildirisiyle birçok bilimsel çalışmaya imza atan Zaim'in başarılarla dolu hayat öyküsü tanıklarıyla ve bizzat kendisiyle Tanıklar'da yer alacak.
Kanal 7 / 00.00

Kardeşler Takımı'na dönüş yok
Steven Spielberg ve Tom Hanks'in yapımcılığını üstlendiği, 2. Dünya Savaşı sırasında Amerikan ordusuna katılan bir grup genç askerden oluşan Easy bölüğü, Hitler'in Alpler'de bulunan ve kartal yuvası olarak bilinen sığınağını ele geçirmiştir. Artık geri döneceklerini düşünürken Pasifik'te devam eden savaşa katılmak üzere Tokyo'ya gönderileceklerini öğrenirler.
Trt 1 / 22.45
17 Mart 2003
Pazartesi
 
Künye
Temsilcilikler
ReklamTarifesi
AboneFormu
MesajFormu
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Hayat | Arşiv
Bilişim
| Dizi | Röportaj | Karikatür

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED