|
|
|
| Türkiye'nin birikimi... |
|
||
|
|
'Zorunlu başladı' 'Hayata Dönüş' Operasyonu, F Tipi cezaevi uygulamasının da başlangıcı oldu. Daha önce F Tipi uygulamasının ertelendiğini açıklayan Adalet Bakanı Türk, operasyon sonunda uygulamanın zorunlu olarak başladığını söyledi. 2 cezaevi kaldı Türkiye genelinde 18 cezaevinde operasyon sona ererken, Çanakkale ve Ümraniye cezaevlerindeki operasyonlar dün de devam etti. Bayrampaşa Cezaevi'nde ölen mahkumların kimlik tespiti sırasında gerilim yaşandı. ________________________________Devam »
Ecevit'in acı itirafı
'Hayata Dönüş Operasyonu'nun çok başarılı olduğunu savunan Başbakan Ecevit, "Cezaevleri terörist yuvası olmaktan kurtulacak, bu teröristler artık devletle başa çıkamayacaklarını anlamış olmalılar" sözleriyle hükümetin aczini de itiraf etti.
________________________________Devam »
Kıyamet savaşı provasıAlmanya ile Rusya, ABD'ye karşı güçbirliğine gidiyor. Dünyanın tüm güç dengeleri alt-üst olacak.________________________________Devam »
Başbakan, Çiller'e ayıp etti
DYP lideri Tansu Çiller, TBMM kürsüsünde konuşurken, salonu terkeden Başbakan Ecevit'e, "Eline tutuşturulan kağıdı okumakla olmaz. Burada, milletin kürsüsünde hesap ver" diye seslendi.
________________________________Devam »
Memuru batırdılarBatıkları kurtarmak için yüksek faizle IMF'ye borçlanan hükümet, memura yüzde 10 zam yaptı. Ek zam da yarın belli olacak.________________________________Devam »
Şehide son görev
Çanakkale Cezaevi'ndeki operasyon sırasında şehit olan Jandarma Komando Er Mustafa Mutlu Trabzon'da, Nurettin Kurt Malatya'da toprağa verildi. Cenazede "Kahpeler hücreye", "Bayrağa uzanan eller kırılsın" şeklinde slogan atıldı.
|
|
| Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Kültür | Yazarlar | Spor | Bilişim | Dizi |
| İnteraktif: Mesaj Formu | ABONE FORMU | İNTERNET TARAMA FORMU | KÜNYE | ARŞİV |
|