YeniSafak.com “ Türkiye'nin birikimi... ” Gündem

 
Ana Sayfa...
Gündem'den...
Politika'dan...
Ekonomiden...
Dünya'dan...
Kültür'den...
Yazarlar'dan

  Arşivden Arama

 


Çağlar uçak mı kaçırdı?

Hakkında "mal beyanında bulunmamak ve mal kaçırmak" suçundan dava açılan işadamı Cavit Çağlar'ın, dava açılmadan önce üç uçağını sattığı ileri sürüldü.

İSTANBUL- Sahibi olduğu İnterbank'a devlet tarafından el konulması çerçevesinde geçtiğimiz haftalarda "mal beyanında bulunmamak ve mal kaçırmak" suçundan İnterbank avukatları tarafından hakkında dava açılan işadamı Cavit Çağlar'la ilgili yeni bir skandal daha ortaya çıktı. Uzun süredir mal beyanında bulunmaktan kaçınan Çağlar'ın, "İnterbank'ın haciz işleminden kaçırırcasına", hakkında dava açılmadan önce üç uçağını sattığı ileri sürüldü. Çağlar'ın bankaya olan zararını karşılamak için uğraş veren İnterbank'ın, geçtiğimiz haftalarda Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'ne, "Çağlar'a ait uçakların olup olmadığını" yazılı bir şekilde sorduğu belirtilirken, bankaya, "Çağlar'ın uçağı yoktur" şeklinde cevap verildiği öğrenildi. Yazışmaların ardından Çağlar'ın, İnterbank avukatları tarafından hakkında "mal beyanında bulunmamak ve mal kaçırmak" suçundan açılan dava öncesi üç uçağını sattığı öne sürüldü.

Yine rüşvetçi müdür

Bu arada, İntarbenk'ın, Çağlar'ın uçaklarıyla ilgili yazılı sorusuna cevap veren Sivil Havacılık Genel Müdürü'nün, geçtiğimiz günlerde rüşvet alırken suçüstü yakalanan Sermet Ümel olduğu öğrenildi.

 


Kağıda basmak için tıklayın.

Demireller uslanmıyor

HADEP'li başkanlar serbest DGM tarafından PKK'ya yardım iddiasıyla tutuklandıktan sonra görevden alınan HADEP'li 3 belediye başkanı, avukatlarının itirazı üzerine tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldılar
Evren'in TKP'li damadı
12 Eylül darbesinin kudretli generali Evren'in damatlarından biri de TKP üyesi çıktı.
Ah!.. Yine vefasızlık
Kültür Bakanlığı, Edirnekapı Şehitliği'ne defnedilen İstiklâl Marşı şairimizin 93 yaşındaki kızı merhume Suat Ersoy'un cenazesine sadece bir çelenk göndermekle yetindi.
DÜDÜK ÇALDI 28 ŞUBAT BAŞLADI 2
Solcular sınıfta kaldı
Cinsel eğitim oldu bitti
Yasalar çeteden yana


Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Kültür | Yazarlar
İnteraktif: Mesaj Formu | ABONE FORMU | İNTERNET TARAMA FORMU | KÜNYE | ARŞİV


Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED
Bu sitenin tasarım ve inşası, İNTERNET yayını ve tanıtımı, TALLANDTHIN Web tarafından yapılmaktadır. İçerik ve güncelleme Yeni Şafak Gazetesi İnternet Servisi tarafından gerçekleştirilmektir. Lütfen siteyle ilgili problemleri webmaster@tallandthin.com adresine bildiriniz...