Bugünkü ana sayfaya gitmek için. “ Türkiye'nin birikimi... ”
PERŞEMBE
13 TEMMUZ 2000

Güncelleme: 00:00 Türkiye

 
Gündem'den...
Politika'dan...
Ekonomiden...
Dünya'dan...
Kültür'den...
Yazarlar'dan
Spor'dan

  Arşivden Arama

  I Explorer Kullanıcıları, TIKLAYIN.

e k s t r a l a r

  Nostaljik Kelime Oyunu...

 
Webmasterler! Yeni Şafak Gazetesi'ne sitenizden link vermek isterseniz buraya tıklayın:
 Gazetenize Link Verin...

Sıcaklar nedeniyle iki gün izin verilen memurlar 40 dereceden daha yüksek bir ateşle çarpıldılar. Yılın ikinci yarısı için verilen zam yüzde 10'da kaldı

İMF'nin dediği oldu

MEMUR maaş zammı hükümetin IMF'ye verdiği söze göre gerçekleşti. Memur eylemlerini dikkate almayan hükümet devlet memurları, memur emeklileri ve sözleşmeli maaşlarını yılın ikinci yarısı için yüzde 10 oranında arttırdı. İlk altı aydaki zam yüzde 15 olmuştu.

Sendikalar köpürdü

YÜZDE 10 zam, memur sendikaları tarafından tepki ile karşılandı. Memur-Sen, Kamu-Sen ve KESK başkanları hükümeti sert bir şekilde eleştirdiler. Başkanlar, "Hükümetten bunun hesabını soracağız" dediler.

________________________________Devam »

Umut'a gölge düştü

Umut Operasyonu'ndaki çelişkileri değerlendiren Emniyet Genel Müdürü Genç, "Biz faili meçhul 4 cinayetin aydınlatıldığını söylemiştik. Ama bazı çelişkiler bulunduğu iddialarıyla operasyona gölge düştü" dedi.
________________________________Devam »

Yatırım devletin
rant Turkcell'in

Turkcell, Türk Telecom'un altyapısını kullanarak trilyonlar kazanıyor Turkcell, Türk Telekom'un altyapısını kullanarak 20 milyar dolar piyasa değerine ulaşırken, Türk Telekom'un fiyatı düşme trendine girdi.
________________________________Devam »

Avrupa Birliği yolu
Yılmaz'dan geçecek

Yılmaz, AB'den Sorumlu Başbakan Yardımcısı oluyor
________________________________Devam »

Annan'dan Ecevit'e sürpriz telefon

Kıbrıs'a gitme

BM Genel Sekreteri Annan'ın Başbakan Ecevit'i telefonla arayarak, 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı için KKTC'ye gitmemesini rica ettiği iddia edildi.
________________________________Devam »

Arafat lanetlediği yerde

22 yıl önce Camp David'de İsrail'le barış anlaşması imzaladığı için Mısır'ı "yerin dibine batıran" Arafat, şimdi lanetlediği yerde Clinton'un başkanlığında İsrail'le barış arıyor.
Güneş bugün çok kızgın
DİKKAT! Bugün sıcaklar zirveye ulaşıyor. Uzmanlar, özellikle kalp hastalarını dışarı çıkarken tedbirli olmaları konusunda uyarıyor.
SAĞLIK Bakanlığı, sıcaklar nedeniyle hastanelerde verilecek hizmetlerin aksaksız sürdürülebilmesi için gereken önlemlerin alınmasını istedi.

Zeugma hırsızı LawrEnce
İngiliz casusu Lawrence'ın Zeugma'da kaçak kazı ve eser hırsızlığı yapanların öncüsü olduğu ortaya çıktı. British Museum için eser çalan Lawrence'ın tarihî yerlere gidip geldiği motosikleti bulundu.
Ahmet Taşgetiren
MHP ve bir mahkûmiyet gerekçesinin tahlili
"...Acaba 312'nci madde, gerçekten, MHP'lilerin zan ve iddia ettikleri gibi devlet zırhını korumaya yönelik bir mahiyet mi taşıyor, yoksa, belirli dönemlerin uygulamalarını korumaya yönelik bir yaptırım aracı görevi mi ifa ediyor?.."
Nazlı Ilıcak
Sıcak günler

Fehmi Koru
Yine suçüstü

Mehmet Barlas
Cep telefonunu çok kullanan ulus olmak!.



Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Kültür | Yazarlar | Spor | Bilişim
İnteraktif: Mesaj Formu | ABONE FORMU | İNTERNET TARAMA FORMU | KÜNYE | ARŞİV

Kağıda basmak için tıklayın.

TIKLAYIN! TIKLAYIN!

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED
TALLANDTHIN Web... Tasarım, İnşa ve Yayın... Bu sitenin tasarım ve inşası, İNTERNET yayını ve tanıtımı, TALLANDTHIN Web tarafından yapılmıştır. Sitenin dinamik yönetimi, TALLANDTHIN Web'in online update sistemiyle yapılmaktadır. Lütfen siteyle ilgili problemleri webmaster@tallandthin.com adresine bildiriniz...