T ü r k i y e ' n i n   B i r i k i m i

T E L E V İ Z Y O N

Gün aile dizileri günü

Ekranlardaki dizi film furyası sürüyor. Bunlardan üçü STV'deki Bizim Aile, Kanal 7'deki Kimyacı ve Kanal D'ye transfer olan Mahallenin Muhtarları ekranda...

20:35/Kanal D
Ekranların en uzun soluklu ve en beğenilen dizilerinden olan "Mahallenin Muhtarları" yeni dönemde Kanal D ekranlarında. Dizinin bugünkü ilk bölümünde, Temel ile Şirin nişanlanmıştır. Şirin'in ailesiyle ilgili problemler de çözülmüştür. Artık Temel'i n keyfine diyecek yoktur. Ancak bu arada gelişen beklenmedik bir olay Temel'in tüm neşesini alıp götürür. Kucağında bir çocukla Temel'in karşısına çıkan bir kadın ona çocuğun babası olduğunu söyler.

22:30/STV
STV'de start alan Bizim Aile adlı dizinin başrollerinde Volkan Saraçoğlu, Dilaver Uyanık, İsmet Ertem ve İskender Bağcılar rol alıyor. Dizide, büyük şehirde yaşadıkları deprem felaketiyle köye taşınan bir ailenin hikayesi anlatılıyor. Ekrem Bilgin, eşi Zeynep ve çocukları Elif, Esra, Ayşegül ile mutlu bir aile yaşamı sürmektedirler. Ancak deprem ile evleri yıkılınca şehirden uzakta bir köye taşınırlar.
Köyün yardımseverlerinden Marangoz Hasan Usta, ev yapabilmesi için Ekrem'in ailesine arsa verir. Aile, yeniden mutlu günlerine dönebilmek için var güçleriyle çalışıp evlerini yapmaya başlarlar. Ancak aynı arsaya köyün zenginlerinden Ömer Bey de taliptir. Bilgin ailesi için bu yeni taşındıkları köy, birbirinden farklı kişilerle tanıştıkları yerdir.

18:45/Kanal 7
İdealist bir kimya öğretmeninin bu toprağa karşı delice bir sevda ile yaşadıklarını anlatan Kimyacı adlı dizi ise Kanal 7 ekranlarında. Başrolde Mahmut Hekimoğlu, kimya öğretmeni Metin Aydın'ı canlandırıyor. Perihan Savaş ise, Metin Hoca'nın hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan çilekeş eşini oynuyor.


SEYRİ ŞAHANESeyri Şahane
Meşruiyet tartışması
Havva Setenay İlhan: "Ali Kırca'nın sunduğu Siyaset Meydanı'nda ABD'ye yapılan saldırılar ve terör işlendi. ABD'ye şefkat elinin uzatılmasını düşünenlerin çoğunlukta olduğu programda, bazı konukların saldırıların meşru olup olmadığı hususunda onay bildirmesi gerekti. Ekrem Kızıltaş'ın saldırıyı meşru bulmadığını belirtmesi ünlü sunucuyu şaşırttı. Medyatik bilinçaltında, Müslüman kimlikleri baskın olan insanların saldırıyı sahiplenebileceği kanısı yaygın. Hayır! Bu meşru görülemez. Üstelik bunu Müslümanların yapıp yapmadığı halen şüpheli olduğu ve ortada bir sürü soru işareti bulunduğu halde..."

 
22:30/TGRT
Evde Tek Başına
Gişe rekorları kıran 1990'da En İyi Orijinal Film Müziği dalında Oscar'a aday olan kahkahalarla izleyeceğiniz bir komedi. Kevin'in ailesi Noel tatili için kuzenlerle beraber Paris'e gitmeye karar vermiştir. Ancak Kevin o telaş içinde evde unutulur. Herkes ona ulaşmaya çalışırken o evde keyif çatmaktadır. Bu arada mahalledeki tüm evleri soyan iki hırsız bu eve girme gafletinde bulunur.
Yön: Chris Columbus
Oyn: Macaulay Culkin, Joe Pesci, Daniel Stern, John Heard, Catheri O'Hara

00:10/Kanal 7
Özürlülerin Dünyası
Mustafa Yürekli'nin hazırlayıp sunduğu Yitik Şehrin Figüranları belgesel dizisi yeniden ekranlarda. Programın bu bölümünde görme özürlü santral operatörlerinin dünyası ekrana geliyor. Seslerini duyduğumuz ama onlara dair bilgimizin olmadığı görme özürlü santral operatörlerinin dünyası ilginç hikayelerle ekrana geliyor. Santral operatörlüğü eğitimini alan, ancak mesleklerini yapamayan görme özürlülerin dünyası ekranda.
1 Ekim 2001
Pazartesi
 
Künye
Temsilcilikler
ReklamTarifesi
AboneFormu
MesajFormu
Ana Sayfa | Gündem | Politika| Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon| Hayat| Arşiv
Bilişim
| Aktüel | Dizi | Röportaj | Karikatür

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED