T ü r k i y e ' n i n   B i r i k i m i

T E L E V İ Z Y O N

Vampirlere karşı tek adam

23:00/atv
Vampirlerin bir kısmı insanlarla karışmış ve yarı vampir yarı insan bir ırk oluşmuştur. Yeryüzünde kalan son vampirlerin hedefi, ırklarını korumak adına Los Angeles'ı merkez edinerek yakında gerçekleşecek olan tutulma esnasında harekete geçmektir. Jack Cutter da, işte bu noktada devreye girecektir. Cutter vampir avcılarının sonuncusu ve insanoğlunun son ve tek umududur. Onlar çoğalmadan ve dünyayı ele geçirmeden kendi yöntemleriyle ve insanlardan çok farklı olan içgüdüsüyle bir an evvel vampirleri durdurmalıdır. Cutter harekete geçer, ancak işi oldukça zordur.


17:45/STV
Güzelliklere yelken açın

Yapimciligi ve yönetmenligini Mustafa Savas'in üstlendigi Seyir Defteri'ni Yusuf Ziya Özkan sunuyor. Program ekibi yeni dünyalara yelken açiyor. Her hafta ekranlara gelen program, bu hafta bir yasini dolduruyor. Seyir Defteri simdiye kadar Avusturalya'dan Kolombiya'ya, Rusya'dan Güney Afrika'ya, Ispanya'dan Çin'e kadar toplam 35 ülkeyi seyircisine tanitti. Programda bu hafta birçok ülkenin degisik kültürel ve turistik mekanlarinda seyahate çikilacak. Seyir Defteri, ülkelerin güzelliklerini ekranlara getiriyor.
SEYRİ ŞAHANE
Sıra 'Rüzgar Gibi Geçti'de
CNBC-e Gişe Rekortmenleri, Aile Filmleri, Dünya Sineması, Komedi Filmleri, Duygusal Filmler, Ustalara Saygı, Nostalji Sineması, Macera-Gerilim, Klasik Müzikaller ve Western Filmleri kuşakları altında dünya çapında ünlü filmleri ekrana getiriyor. Geçtiğimiz gece Nostalji Sineması kuşağında yayınlanan Casablanca ise, bu filmi uzun zamandır izlememiş olanları tekrar ekrana bağladı. CNBC-e o ünlü Rüzgar Gibi Geçti'yi de ekrana getirse nasıl olur? Nostaljiseverler oldukça memnun olur, değil mi?

 
00:45/Kanal 7
Maceraya kaçarken!
Afrika ülkelerindeki baskı rejimlerine ve muhaliflerin yaşadığı zorluklara dikkat çeken bir yapım geliyor ekranlara: Kimlik Kontrolü. Polis baskınından ağabeyinin yardımıyla kaçmayı başaran 16 yaşındaki Hasan suçsuz yere hapse atılan Fransız vatandaşı Remy'nin öyküsünü anlatmaya başlar. Remy Cortaud'un yaşamı arkadaşına araba getirmek için gittiği Nijer'de değişecektir. Remy turist olarak geldiği ülkede bir kadın tarafından soyulur. Çantasını, parasını ve pasaportunu çaldırmıştır ve polise gitmekten de vazgeçip pratik çözüm bulmaya çalışır. Sınırı geçmek için pasaport alabileceği birini bulur ve Hassan Chauen'e ait pasaportla yola çıkar. Ancak tutuklanır. Bunun kısa süreceğini sanan Remmy yanılmaktadır. Çünkü elindeki pasaport terör örgütleriyle bağlantısı olan bir rejim muhalifine aittir.
KİMLİK KONTROLÜ
Yönetmen: Peter Kassovitz
Oyuncular: Jacques Penot, Maria Schneider, Christine Adam, Christin Pereira
21:05/CNN TURK
Steril esprinin son temsilcisi

Hakkı Devrim'in sunduğu Hakkıyla Sohbet programında ünlü konuklarla derinlikli sohbetler yapılıyor. Programa, "Bir İstanbul Beyefendisi" Gazanfer Özcan konuk oluyor. Kurduğu özel tiyatroyu kurumsallaştırıp, ayakta tutan Gazanfer Özcan, müstehcene kaçmayan, argoya teslim olmayan espirileriyle Türk insanını yarım asırdır güldürüyor. Naşit'ten Hazım Körmükçü'ye, Dümbüllü'den Muammer Karaca'ya, Vasfı Rıza Zobu'ya uzanan geleneğin son temsilcisi Özcan, programda kendini anlatıyor.
17 Mart 2001
Cumartesi
 
Künye
Temsilcilikler
ReklamTarifesi
AboneFormu
MesajFormu
Ana Sayfa | Gündem | Politika| Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon| Hayat| Arşiv
Bilişim
| Aktüel | İzlenim | Dizi | Röportaj | Karikatür

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED