T ü r k i y e ' n i n   B i r i k i m i

S P O R

GEL DE İÇME!

Daha önce kulübedeki sigara içen görüntüsünden nefret eden Mustafa Denizli, çocuklara kötü örnek olduğu gerekçesiyle sigarayı sahada içmeyi bırakmıştı. Geçen sezonun acımasız şampiyonluk yarışında sigarayı arttıran Denizli'ye bu sefer doktorlardan kesin yasak geldi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Mustafa Denizli'ye sigara yasağı geldi. Yeni sezon öncesi yardımcılarıyla birlikte sağlık kontrolünden geçen tecrübeli çalıştırıcıya doktorlar sigara içmemesi gerektiğini söyledi. İlerleyen yaşı ve Fenerbahçe'deki aşırı stresli işinden dolayı sigarayı bırakmasını isteyen doktorlor, bu durumun sezon içinde ciddi bir rahatsızlığa yol açabileceğini söyledi. Ayrıca ciğerlerinde problem olan Denizli'yi bu sezon üç kulvarda mücadele edecek olan Fenerbahçe'de yoğun bir maç trafiği bekliyor.

Bu maçlardaki stresi de gözönüne alan doktorlar, terübeli hocayı dikkatli olması konusunda uyardı. Galatasaray'ı çalıştırdığı dönemlerde maç oynanırken kulübede sürekli sigara içen Denizli, televizyondan çocuklara kötü örnek olduğu gerekçesiyle sigarayı bırakmıştı. Başarılı hoca, o tarihten bu yana yedek kulübesi ve basın toplantılarında sigara içmedi.

Bu üçlüye kefilim

Fenerbahçe'nin yeni transferleri Ümit Özat, Ceyhun ve Ali Akdeniz'e garanti. Teknik direktör Denizli, bu futbolcuların Fenerbahçe'de başarılı olacaklarını inandığını belirterek, "Transfer olan bu arkadaşlara ben kefilim. Hepsi benim onayımla alındı. Birlikte büyük başarılara imza atacağız" dedi. Ümit, Ceyhun ve Ali Akdeniz ise Sarı-lacivertli takımda oynayacakları futbolla kalıcı olmak istediklerini söylediler.

Rapaiç ipleri koparıyor

FENERBAHÇE'nin şampiyon olmasından sonra İtalya'ya gideceğini ve başkan Aziz Yıldırım'ın da kendisine söz verdiğini söyleyen Rapaiç, Türkiye'ye dönmemekte kararlı. Yıldırım'ın kendisine verdiği sözleri tutmasını isteyen Rapaiç, "Bana İngiltere ve İtalya'dan transfer teklifleri var. Başkan Yıldırım'ın bana verdiği söz gereği bonservisimde indirim bekliyorum. Tatilden dönmem, Yıldırım'ın bana vereceği cevaba bağlı" diye konuştu. Bu açıklamalardan sonra Rapaiç'in gözden çıkarılacağı bildirildi.

Defansta büyük savaş yaşanıyor

FENERBAHÇE'de bir mevki için 10 futbolcu forma savaşı verecek. Defansta görev yapan 10 futbolcu, 3 kişilik mevki için birbirleriyle kıyasıya yarışacaklar. Ali Güneş, Mert Meriç, Mustafa Doğan, Serkan, Ümit Özat, Apdullah, Ali Akdeniz, Ogün, Zoran Mirkoviç ve Uche gibi futbolcular ilk 11'de oynamak için mücadele edecekler. Bu arada kendi tesislerinde hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe yeni sezonun ilk hazırlık maçını İzmit'te Kocaelispor'la oynayacak.


 
Ayrı telden çalıyorlar Cansun, başkanlık telaşına daldığı için medyaya da, sporculara da politik davranıyor. Bıkkınlık noktasına gelenlerin işini ise Ali Dürüst bitiriyor.
EL ELDEN ÜSTÜNDÜR
Sayfalardan inmeyen futbol yıldızları, İbrahim Kutluay'ın 3 milyon dolarının gerisinde kaldı. Elleri bir servet eden Rüştü bile el topunun yıldızı İbrahim'in yanına yanaşamadı.
TRABZORSPOR
Uyum için gereken zamanın sanılandan daha fazla olacağı anlaşılan Trabzonspor'da yenilerin dil sorunu takım olma durumunu geciktiriyor. Yarısı İspanyolca konuşan Bordo-mavililerde diğer yarısı ancak işaretle anlaşabiliyor.
Ali Eren'e yeşil ışık
Beşiktaş yönetimi, gözden çıkardığı Milli futbolcusunu menacer Sinan Engin vasıtasıyla geri getirmeye hazırlanıyor.
Salazar Milli takıma çağrıldı
Trabzonspor'un yeni transferlerinden Salazar ülkesine gitti. Peru Milli Takımı'nın America Cup Turnuvası'ndaki maçları nedeniyle Salazar'ın en geç 11 Temmuz Çarşamba günü ülkesinde olması istendi. Perulu futbolcunun 25 Temmuz tarihinden sonra Trabzon'a geleceği bildirildi.
8 Temmuz 2001
Pazar
 
Künye
Temsilcilikler
ReklamTarifesi
AboneFormu
MesajFormu
Ana Sayfa | Gündem | Politika| Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon| Hayat| Arşiv
Bilişim
| Aktüel | İzlenim | Dizi | Röportaj | Karikatür

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED