T ü r k i y e ' n i n   B i r i k i m i

S P O R

LORANT TAVİZ VERMİYOR

Son Denizlispor maçında Johnson'u yedek kulübesine çekmesiyle dikkatleri üzerine toplayan Lorant, bu akşamki maçta da Ogün'ü kesmeye hazırlanıyor. "Yıldız futbolcunun 11'de oynayacak diye bir kuralı yok. Çalışan formayı kapar" diyen Alman hoca, yeni sezon için transfer listesini de hazırlıyor.

Dün Samandıra Tesisleri'nde bir basın toplantısı düzenleyen F.Bahçe'nin Alman teknik direktörü Lorant, bu akşam Çaykur Rize ile oynayacakları maç öncesi cezalı ve sakat oyuncunun olmamasının memnuniyet verici olduğunu söyledi. Rize maçını da alarak kazanmaya devam edeceklerini belirten Lorant "Her oyuncunun oynama şansı var iyi çalışması ve bu şansı ona vermem gerekiyor. Önemli olan onun antrenmanlarda istediğimiz gibi çalışması Hakan da diğerleri gibi çalışıp formayı kapmak için çalışmalı" diye konuştu. Denizli maçında yedeğe çektiği Johnson'u örnek gösteren Alman hoca "Her iyi oyuncu ilk 11 de oynayacak değil. Taktik amacıyla 18'e alabilirim" dedi.

RÜŞTÜ KESİNLİKLE KALMALI

Her maçta sahaya kazanmak için çıktıklarını söyleyen Lorant, Rize karşısına 4 forvetle çıkacaklarını açıkladı. Fikstür avantajının önemli olmadığına da değinen Alman hoca her maçı kendi içinde değerlendirdiklerini ve avantajı sezon sonunda ortaya çıkacak durumun göstereceğini söyledi. Lorant sözlerini şöyle sürdürdü: "Öncelikle önümüzdeki sezon için düşüncelerim var. Gelecek sezonun kadrosu için aklımda isimler var. Düşünmek zorundayım. Rüştü'nün kalması gerekmektedir ve bu da nettir. Kalmalıdır."

PERMORMANS YÜZDE 70

Mevcut kadroya lafının olmadığını ancak yeni sezonda F.Bahçe'ye klas oyuncuların gelmesini istediğini belirten Lorant "Şu anda performansımız yüzde 70. Daha iyi oynamamız gerekiyor ancak yüzde 70 de fena değil. Olmasını isterdik ama futbolda hiç bir zaman yüzde yüz olmuyor" diye konuştu. Lorant sözlerini şöyle tamamladı: "Rize maçına 52 bin seyirci bekliyorum. Bu arada grip nedeniyle antrenmana çıkmayan Rüştü'nün durumu bugün belli olacak.

"Türkiye ve Almanya'nın şansı yok"

Almanya'nın en çok satan dergilerinden Kickers, Fenerbahçe Teknik Direktörü Lorant'ın röportajını yayınladı. Dergi, Lorant'ın 2002 Dünya Kupası değerlendirmesinde, "Finallerde Türkiye ve Almanya başarılı olamaz" görüşüne yer verdi. Dergi ayrıca kendi yorumunda Lorant'ın F.Bahçe'deki durumunu "Sezon sonunda ya cennetten kovulacak, ya da heykeli dikilecek" diye yazdı.

Spor Yazarları
Elif Aktuğ :
Kontrolsüz güç...
 
Lucescu Hagi'yi istiyor
Rumen hocanın Liverpool maçını izleyen Hagi'ye yardımcı antrenörlük teklifinde bulunduğu ortaya çıktı. Düşünme süresi isteyen Hagi'nin görevi kabul etmesi halinde Lucescu, bu konuda yönetimin onayını alacak.
REKORTMEN BÜLENT
43 yıllık Birinci Futbol Ligi'nde en çok şampiyonluğu Galatasaraylı Bülent Korkmaz yaşadı.
HAMİ'NİN TEPESİ ATTI
Alman hocanın "Bundan sonra hata yapan futbolcuyu teşhir edeceğim" açıklamasına Hami'den tepki geldi. Kaptan "Kötü oynayan zaten acısını çekiyor. Sıkıntıları kendi içimizde çözmeliyiz. Futbolcuların toplumun önüne atılması hiç hoş bir davranış değil" diye konuştu.
Beşiktaş'ı risk etmem
Daum, Siyah-Beyazlı takımın kendisi için "gönül işi" olduğunu söyledi
Ankara'da UEFA zirvesi!
Süper Lig'in flaş takımı A.Gücü'nde UEFA Kupası'na katılınması halinde neler yapılacağı görüşüldü. Yönetim, teknik direktör Ersun Yanal'ı bırakmama konusunda fikir birliğine varırken takıma bir-iki takviye yapmayı da kararlaştırdı.
Süper Lig 24.Hafta Puan Durumu

JORDAN'SIZ WIZARDS MAĞLUP
NBA'de Portland Trail Blazers, Michael Jordan'sız Washington Wizards'ı deplasmanda 105-101 yendi. Dizinden sakat olan Jordan'ın 2 ile 6 maç arası oynayamayacağı açıklandı. Diğer sonuçlar şöyle: Charlotte-New Jersey: 104-85, Philadelphia-Miami: 82-72, Boston-Milwaukee: 92-95, Detroit-Chicago: 101-89, Atlanta-Seattle: 81-98, Minnesota-Lakers: 112-101, Toronto-Orlando: 85-90, Golden State-Denver: 110-93.

1 Mart 2002
Cuma
 
Künye
Temsilcilikler
ReklamTarifesi
AboneFormu
MesajFormu
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Hayat | Arşiv
Bilişim
| Aktüel | Dizi | Röportaj | Karikatür

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED