AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ
Albaraka Türk

H A Y A T
Taksicilerden TOP 10

Bir zamanlar "Orhan, Ferdi, Müslüm" gibi Arabeskin krallarını dinleyen taksiciler şimdilerde en çok Tarkanı beğeniyor ve "en güzel şarkıcı" olarak da Petek Dinçöz'ü görüyor.

Arabesk müziğe sevdalı "kısa yol fatihi" taksi şoförlerinin müzik zevki değişti. Taksiciler, en çok Tarkan'ı dinlemekten; "en güzel şarkıcı" olarak gördükleri Petek Dinçöz'ü ise izlemekten keyif alıyor.

"Aygaz Otomagazin" adlı derginin İstanbul'daki taksicilerle yaptığı ankette, taksi şoförleri arasında arabeskin "pabucunun dama atıldığı" ortaya çıktı. Arabesk müziğin tahtına pop müziğin kralı Tarkan'ın şarkıları oturdu. Tarkan, yüzde 12 ile "en beğenilen ses sanatçısı" seçildi. Arabeskin "imparator" lakaplı ünlü sesi İbrahim Tatlıses yüzde 8.5 ile ikinci sırada yer alırken, Tatlıses'i yüzde 8 ile Yıldız Tilbe izledi. Ankette yüzde 5.5 oy alan Davut Güloğlu üçüncülüğü elde ederken, şarkıcıyı arabesk müziğin iki önemli ismi Müslüm Gürses ile Orhan Gencebay yüzde 4.5'erlik oylarla izledi. En iyi giyinen erkek şarkıcı kategorisinde ise oyların çoğunluğu yine Tarkan'a gitti. İkinci ise ekranların Seymen Ağa'sı özcan Deniz.

Taksi şoförlerinin en çok izlediği televizyon dizisi, "Çocuklar Duymasın" oldu. Taksiciler "Asmalı Konak", "Ekmek Teknesi", "Kurtlar Vadisi", "Gülbeyaz", "Kınalı Kar", "Üvey Baba", "Zerda" ve "Tatlı Hayat" ise şoförlerin diğer gözdeleri...

"En güzel Petek"...

Taksi şoförlerinin kasetini almamasına rağmen, "En Güzel Kadın Şarkıcı" dalındaki favorisi yüzde 16.5 ile Petek Dinçöz... Dinçöz'ün ardından yüzde 12.5 ile Sibel Can, yüzde 10.5 ile Hülya Avşar, yüzde 9 ile Gülben Ergen ilk sıraları paylaştı. Muazzez Ersoy, Ebru Gündeş, Emel Sayın, Candan Erçetin, Sezen Aksu ve Hande Yener ankette sırasıyla bu isimleri izledi.

 
Pele: David Beckham topçu değil popçu
İngiltere Milli Takımı'nın kaptanı David Beckham, milyonlarca taraftara göre futbol kahramanıyken, yeşil sahaların efsane futbolcusu Pele'ye göre futbolcudan çok bir pop yıldızı. Pele, Beckham'ın sorununun Spice Girls'ün en ünlü üyesiyle evli olmak olduğunu ve dolayısıyla da ünlü futbolcunun adeta bir pop yıldızı gibi görüldüğünü söyledi. Brezilya'nın efsanevi ismi Pele, futbolun bugün eğlence kültürünün bir parçası olarak görüldüğünü ve taraftarların oyuncuları futbolcu olarak değil de yıldız olrak görmek istediklerini bildirdi. Zengin kulüplerin dünyadaki en iyi oyuncuları alabileceğini belirten Pele, yıldız oyuncuların çoğu kez şampiyonluğu kazanamadıklarını gördüğünü kaydetti.
Belmondo 70'inde baba oldu
Ünlü Fransız oyuncu Jean-Paul Belmondo, 70 yaşında baba oldu. 13 yıldır birlikte yaşadığı hayat arkadaşı Natty'le Aralık ayında dünyaevine giren Belmondo, Stella adı verilen kızının doğumunda kendinden geçtiğini söyledi. Belmondo'nun, önceki evliliğinden 3 çocuğu var.
16 Ağustos 2003
Cumartesi
 
Künye
Temsilcilikler
Abone Formu
Mesaj Formu
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Arşiv
Bilişim
| Dizi | Karikatür | Çocuk

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED