AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ

S P O R

GALATASARAY GÖNÜL ALDI

Sarı-Kırmızılılar galibiyete Mehmet Polat ve Suat Kaya'nın golleriyle ulaştı.

Geçtiğimiz hafta Beşiktaş yenilgisiyle lig yarışına nokta koyan Galatasaray, Gaziantepspor'u 2-1 yenerek sezonu bitirdi. Son kez taraftarının önüne çıkan Sarı-Kırmızılılar, aynı zamanda Ali Sami Yen Stadı'na da veda niteliği taşıyan maçta yabancı oyuncular kadroya alınmadı. Şampiyonlar Ligi'ni garantileyen Galatasaray ile UEFA Kupası'nı katılmayı hak kazanan Gaziantepspor arasında prestij mücadelesinde her iki takım da yedek ağırlıklı kadro ile sahada yer aldı. İki takımın da vasat bir futbol ortaya koyduğu maçta Sarı-Kırmızılı ekip karşılaşmanın 40. dakikasında İlker'in soldan ceza alanına gönderdiği topa, gerilerden gelerek arka direkte şık bir kafa vuruşu yapan Mehmet Polat, fileleri havalandırarak takımını 1-0 öne geçirdi. İkinci yarının 77. dakikasında Galatasaray, Suat Kaya'nın golüyle skoru 2-0'a taşıdı. Konuk ekip Gaziantepspor 79. dakikada Devran'ın golüyle umutlandı. Maçın kalan dakikalarında başka gol olmayınca Sarı-Kırmızılı ekip sezona veda maçında sahadan 2-1 galip ayrıldı.

A.Sami Yen tarihe karışıyor

Sarı-Kırmızılılar, büyük başarılara imza attığı stattan 2 yıl ayrı kalacak.

Galatasaray, dün akşam oynanan Gaziantepspor maçıyla birlikte Ali Sami Yen Stadı'na veda etti. Türkiye ve Avrupa maçlarında büyük başarılara imza attığı Ali Sami Yen Stadı'nında yapılacak yenileme nedeniyle dün akşam son kez burada maç yaptı. Sarı-Kırmızılı ekip 2 yıl boyunca maçlarını Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynayacak.

Avrupa'da av sürüyor

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in Avrupa'daki futbolcu arayışları sürüyor. Tecrübeli teknik adam dün İtalya'da Milan kulübü yöneticileriyle masaya oturdu. Terim ile İtalyan ekibi yöneticileri arasında Laursen ve Serginho'nun transferleri masaya yatırıldı. İki taraf arasında yapılan görüşmelerde Brezilyalı oyuncu ve Danimarkalı defans oyuncusu konusunda prensipte anlaşmaya varıldı. Terim ayrıca, Ajax'ın Finlandiyalı Litmanen'in menajeriyle bir araya gelip bu oyuncunun transfer şartlarını öğrendi. Tecrübeli teknik adamın İtalya'dan Portekiz'e geçip burada da listesinde yer alan oyuncularla biraraya gelecek.

Spor Yazarları
Güray Soysal : Ümit Aktan :
5 atletimiz TOP 50'de Suat ve Bülent amcalar!
 
Tribünler ayağa kalkacak
Şampiyonluk daha yolun başı
Rüştü kararsız
SERGEN MİLLİ TAKIMDA
Şenol Güneş, Murat Şahin ve Okan Yılmaz ilk kez A Milli Takım'a çağırdı.
Son yolcu kim?
Süper Lig'de düşecek son takım bugün oynanacak karşılaşmalardan sonra belli olacak.
SPURS finalde
Efes'te sevinç
Ülker'de tepki Efes'te sevinç Ülker'de tepki
Havuz'da Rus RÜZGARI
Avrupa Senkronize (A) Kupası Yüzme Yarışları'nda, çiftlerde Rusya'dan Davidova-Ermakova ikilisi birinci oldu. Konuk ülke statüsündeki Türkiye'nin puanlamaya dahil edilmediği, Rusya, İtalya, Fransa, İspanya, Ukrayna, Yunanistan, Belarus, Çek Cum., Hollanda, İsrail, Almanya ve Polonya'dan sporcuların katıldığı çiftler finalleri sonunda, 99.300 puanla Rusya'dan Anastasia Davidova-Anastasia Ermakova çifti birinci oldu. Aynı ülkeden Maria Kiselova-Olga Brusnikina çifti 98.400 puanla ikinciliği elde etti.
31 Mayıs 2003
Cumartesi
 
Künye
Temsilcilikler
ReklamTarifesi
AboneFormu
MesajFormu
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Hayat | Arşiv
Bilişim
| Dizi | Röportaj | Karikatür | Çocuk

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED