T ü r k i y e ' n i n   B i r i k i m i

S P O R
SİMPLİCİO İMZAYA KALDI

Transferde harekete geçen Galatasaray, İnsua, Silvera ve Zoltan Gera ilede gürüşmelerini sürdürüyor.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, sorun yaşadıkları Brezilyalı orta alan oyuncusu Felipe'nin yerine, Sao Poulo takımından Fabio Henrique Simplicio'yu renklerine bağlayacaklarını açıkladı. 24 yaşındaki orta alan oyuncusu Simplicio'yu Felipe ile takas edeceklerini kaydeden Terim, İspanya'nın Barcelona takımında forma giyen Hollandalı futbolcu Reizeger'in transferinin olmayacağını söyledi. Terim, Arjantin'nin Indiepente takımında forma giyen Frederico Insua ve Andres Silvera ile Macaristan'ın Ferençvaroş takımında oynayan Zoltan Gera ile ilgilendiklerini, birkaç gün içinde de bu oyuncularının durumunun netlik kazanacağını bildirdi. Terim, Gera'ın takıma dahil edilebilmesi için çalışmaların sürdüğünü kaydetti.

TRANSFERLER İLERİYE DÖNÜK

Van Hooijdonk ile ilgili soruları da yanıtlayan Terim, Hollandalı futbolcunun kalitesini bildiklerini ve böyle bir oyuncuya da her kulübün sahip olmak isteyeceğini söyledi. Terim, transferleri en kısa sürede gerçekleştirmek istediklerini belirterek, "Ne kadar çabuk sürede yeni transferleri kadroya katarsak, uyum süreleri de o kadar kısalacaktır. Çalışmalarımız hep bu yönde. Yönetimle her gün çalışma içindeyiz. Biz yalnızca bugün için değil, ileriye dönük transferler de yapmaya çalışıyoruz. Ama takviyeli veya takviyesiz Galatasaray her zaman şampiyonluğun bir numaralı adaylarındandır" diye konuştu.

HASAN ŞAŞ KONUSU

Terim, Hasan Şaş'ın transferleriyle ilgili basına yansıyan haberlerin artık kendisini güldürdüğünü vurgulayarak, şunları söyledi: "Doğrusu artık ben bu haberlere gülüyorum. Çünkü bu haberlere gülünür. Benim de adım bu haberler içinde geçiyor. Çeşitli kulüpler karşı karşıya getiriliyor ve rakamlar veriliyor. Ben futbolcu menajeri değilim. Zaten Hasan ile ilgili bize gelen bir teklif de yok. Sezon sonuna kadar da bizim oyuncumuz. Yönetimimiz Hasan ile görüşmelerini sürdürüyor." Terim, son olarak henüz İstanbul'a gelmeyen Christian'ı İspanya kampına çağırdıklarını, ancak bu oyuncudan bilgi alamadıklarını söyledi.

Cimbom bugün İspanya yolcusu

Galatasaray, ligin ikinci bölümü için çalışmalarına, dün yaptığı antrenmanla başladı. İdmana Christian, Bülent, Ümit Karan, Mehmet Polat ve Faruk katılmadı. Ayrıca, dün İstanbul'a gelen Mondragon ve Pinto ikilisinden, Kolombiyalı kaleci ayağının tozuyla gecikmeli de olsa çalışmaya katılırken, Pinto ise dinlenmeyi tercih etti. Sarı-kırmızılılar, 10 günlük kamp için bugün İspanya'nın Marbella kentine gidecek.

  • Savaş ÇORLU

    Spor Yazarları
    Mahmut Kulein:
    Ülkerspor zorlandı
  •  
    Avrupa'ya Türk kalitesi
    Hocaların hocası Gündüz Tekin Onay ile yaptığımız söyleşide sorularımıza yanıt aldık.
    Beschastnykh Fener'de
    Sarı-lacivertliler, Rusya'nın Spartak Moskova takımında forma giyen forvet oyuncusu Beschastnykh'le anlaştı.
    Savaş futbolu da vurdu
    3-8 Ocak'ta yapılması planlanan turnuva için A Milli Takımımızın aday kadrosu açıklanmasına karşın, Irak-Amerikan savaş arefesinde taraf tuttuğumuz gerekçesiyle ev sahibi ülkenin kafilemize vize vermediği ileri sürülüyor.
    Sümer: Güzel günler yakında
    Caio'nun transferinde sorun çıktığını belirten başkan Sümer ligin ikinci yarısında sporseverlerin çok farklı bir Trabzon izleyeceğini söyledi.
    Kartal korkutuyor
    3 kulvarda yoluna devam eden Beşiktaş, ilk yarıda hem namağlup hem de en çok gol atan ve en az gol yiyen takımlardan biri olarak göze çarptı.
    Ülker bildiğiniz gibi
    Basketbol liginin yenilgisiz lideri, G.Saray karşısında zorlanmasına karşın galip gelerek ligde arka arkaya 12. galibiyetini aldı.
    5 Ocak 2003
    Pazar
     
    Künye
    Temsilcilikler
    ReklamTarifesi
    AboneFormu
    MesajFormu
    Ana Sayfa | Gündem | Politika| Ekonomi | Dünya
    Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon| Hayat| Arşiv
    Bilişim
    | Dizi | Röportaj | Karikatür

    Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
    © ALL RIGHTS RESERVED