T ü r k i y e ' n i n   B i r i k i m i

S P O R
Fener yeniden doğdu

İstekli oyunuyla taraftarlarını mutlu eden Sarı-Lacivertlilerin golleri ilk yarıda Johnson ve Tuncay'dan geldi.

Süper Lig'in iddialı konumunda varolma savaşı veren Fenerbahçe dün Gaziantepspor'u 2-0 yenerek moral buldu. İyi kapanan ve çabuk çıkan rakibi karşısında ilk golüne 3. dakikada ulaşan Fenerbahçe taraftarı ile adeta hasret giderdi. Bu dakikada Gaziantep savunmasının uzaklaştıramadığı topa sert ve düzgün vuran Johnson takımını 1-0 öne geçirdi. 41. dakikada Tuncay kendi gayreti ile getirdiği topu golle sonuçlandırınca ilk yarı Fenerbahçe'nin 2-0 üstünlüğüyle sonuçlandı. İkinci yarıda da sürekli gol arayan Sarı-Lacivertli takım ofansif oyununun yanı sıra savunmada da oldukça dikkatliydi. Gaziantepspor ise Silva ile girdiği pozisyonlardan eli boş dönünce karşılaşma 2-0 Fenerbahçe lehine sonuçlandı.

'En güzel hediyeyi verdiler'

Oğuz Çetin, takımın sergilediği mücadeleden memnun olduğunu belirterek, "Futbolcularımdan sahaya çıkıp en iyi şekilde mücadele etmelerini istedim. Bana doğum günümde verebilecekleri en büyük hediye buydu, bunu da yaptılar. Denizlispor maçında da mücadeleci bir takım sahada olacak." diye konuştu. Ogün ve Yusuf'un Ankaragücü maçından sonra güldükleri haberlerine de değinen Çetin, "Bu konuyla ilgili gerekli kişilerle görüşüp, olayın boyutunu öğrenip sizinle paylaşabilirim.''dedi.

Abdullah ve Kemal cezalı

Fenerbahçe'nin Gaziantepspor ile yaptığı maçta sarı kart gören Abdullah ve Kemal cezalı duruma düşerek önümüzdeki hafta oynanacak olan Denizlispor karşılaşmasında forma giyemeyecek. Sarı-Lacivertli takımın ligde üstüste aldığı kötü sonuçların tribünlerdeki etkisi büyük ölçüde hissedilirken, stadın büyük bir bölümü boş kaldı. Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yaklaşık 20 bin taraftar karşılaşmayı izlemek için tribünlerdeki yerini aldı. Protokol tribününün altında bulunan bölümde bir taraftar grubu, Aziz Yıldırım yayıncı kuruluşa açıklama yaptığı sırada Yıldırım'ı destekleyen tezarühatlar yaparken, eski başkan Ali Şen'e tepki gösterdi.

Spor Yazarları
Bekir Boran: Hürol Bilal:
Fener kendini buldu Bakalım göreceğiz
 
'Kavgaya hazırım!'
Başkan Yıldırım maçtan önce yaptığı açıklamalarda, Fenerbahçe'yi karalamak isteyenlerle mücadele etmeye hazır olduğunu söyledi.
Kartal'ın Avrupa provası
Süper Lig'de bugün İstanbulspor'la karşılaşacak olan Beşiktaş, UEFA Kupası'nda oynayacağı Slavia Prag'ı nasıl geçeceğinin hesapları içinde
Trabzonspor'da zorunlu revizyon
Teknik direktör Samet Aybaba, defans ve orta alanda bazı futbolcuları Altay karşısında yedek soyunduracak.
Malatya'da sessiz sevinç
Denizlispor'u seyircisiz oynanan maçta 90. dakikada Fazlı'nın attığı golle 2-1 yendiler. Diğer golleri İlyas ve Duro kaydetti.
Samsun özlem giderdi
Kocaelispor'u Ertuğrul'un golüyle yenen Kırmızı-beyazlılar, 11 haftalık galibiyet hasretine son verdi.
Hido'lu Kings süper
Sacramento'yu Seattle karşısında farka Hidayet götürdü. Diğer maçta Mehmet'in 15 sayı ve 11 ribaunt'u Detroit'e yetmedi.
16 Şubat 2003
Pazar
 
Künye
Temsilcilikler
ReklamTarifesi
AboneFormu
MesajFormu
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Hayat | Arşiv
Bilişim
| Dizi | Röportaj | Karikatür

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED